O man nėra nieko baisesnio nei plonai išpešioti ir ištisine linija juodai išdažyti antakiai

. Nors gal ir yra atvejų, kai tokie tinka, bet dažniausiai tai

Nu aš nesuprantu ir to išpaišymo teptuku, kai ištisine linija nupiešiamas juodas antakis

Nu kaip kaukės tos moterys atrodo- man jos šimtą tūkstančių kartų gražiau atrodytų nieko nedarę savo antakiams.
Šiaip, labai retai matau gražiai sutvarkytų antakių- dauguma- mano skoniui- tiesiog sugadinti ir moterys paverstos tiesiog karikatūromis ir kaukėmis- nesuprantu kam mokėti pinigus, gaišti laiką, tam, kad tave sugadintų
Aš pripažįstu tik natūraliai atrodančius antakius, kai neina atskirti dažyti jie ar ne, formuoti- ar natūraliai daili forma. dažymą suprantu tik tada, kai yra albinosinė blondinė, ir jos natūralūs antakiai balti, ir atrodo kad jų nėra, arba kai antakių tikrai nėra, arba jie žiauriai praretėję. Visais kitais atvejais- man negražu dažyti antakiai, ir žymiai simpatiškiau dauguma moterų atrodytų jų nedažydamos ir neišplonindamos iki aukštai, lyg nustebus ar pasipiktinus, pakeltų siūlų
O jei dažymo reikia- pripažįstu tik štrichavimą, arba tokį vos vos matomą padažymą, jokiu būdu ne juodai (nebent pati moteris juodaplaukė kinietė kokia).
Nu bet lai neįsižeidžia tos, kurios taip tvarko antakius- tiesiog kiek žmonių, tiek skonių
Šiaip, manau, nėra lengva atrasti gerą antakių meistrę, kurios darbai natūraliai atrodytų- dar formavimas - ne tokia problema, bet kas nudažytų natūraliai, beveik nepastebimai- tokių rasti labai sunku, nes ir moterų gatvėse tokių- vienetai.
Šiaip reiktų man jų formą (pakėlimą) pakoreguoti, nes dabar išoriniai kampai labai žemai leidžiasi, ir išraiška veido atitinkama gaunasi

ir jie pas mane ilgaplaukiai, bet reti- norėčiau, kad būtų tankesni, trumpesnis plaukas, bet ne tamsūs ir gana platūs- ieškau meistrės, bet žiūriu dauguma linkę į nenatūralumą, ir į išploninimus, kas man negražu.
O aš pastebėjau vieną dalyką ant savo pusseserės- jos antakiai gražiai ir baisiai natūraliai paryškėja veidą pasitepus savaiminio įdegio kremu, kai kremo likučių susikaupia antakiuose, ir jie patamsėja, bet nesimato lyg išpiešta būtų, kaip tai būna dažant antakius, o taip natūraliai, ir spalva natūrali

bet koks dažymas man perryšku, ir nepatinka kad matosi ryški riba, kaip nupieštų, tai gal sakiau su įdegio kremu reik bandyti