Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

antakiu daž-6., korekcija-7lt. 4u.gif 4u.gif
galit paskaityti temoje atsiliepimus, apie mano darba. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,

nusprendziau as parasyti savo nuomone cia... as vaiksciojau visada pas viena mergaite darytis i salona, kuris yra zirmunuose, bet paskui su ja susitariau ir einu pas ja namo (antakalnyje), pigiau padaro nei salone... nudazo antakius, juos ispesioja, dar tuo paciu pasidarau pas ja manikiura ir pedikiura, kainos tikrai geros, esu patenkinta todel, kad maziau reik moketi nei salone... o kai turiu daugiau pinigeliu - tai dar ir veido valyma pasidarau, tai visas vakaras buna skirtas grozio procedurom, atvaziuoju namo kaip princese biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
jei reikia - galiu duoti jos telefono numeriuka, galetumet pasiskambinti... tikrai labai esu patenkinta jos darbu...
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2009 08 26, 09:15)
sveikos,

nusprendziau as parasyti savo nuomone cia... as vaiksciojau visada pas viena mergaite darytis i salona, kuris yra zirmunuose, bet paskui su ja susitariau ir einu pas ja namo (antakalnyje), pigiau padaro nei salone... nudazo antakius, juos ispesioja, dar tuo paciu pasidarau pas ja manikiura ir pedikiura, kainos tikrai geros, esu patenkinta todel, kad maziau reik moketi nei salone... o kai turiu daugiau pinigeliu - tai dar ir veido valyma pasidarau, tai visas vakaras buna skirtas grozio procedurom, atvaziuoju namo kaip princese biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
jei reikia - galiu duoti jos telefono numeriuka, galetumet pasiskambinti... tikrai labai esu patenkinta jos darbu...

nu duokit rolleyes.gif ir jeigu galima preliminarias kainas,daugiau domina veido valymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamuna @ 2009 08 26, 09:17)
antakiu daž-6, korekcija-7

Tikiuosi, kad rytoj galėsiu parašyti gerą atsiliepimą apie Jamunos darbą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamuna @ 2009 08 26, 09:17)
Manau, kad buvai ten pat, kur dabar as issinuomavau kabineta, bet  tikrai ne pasmane. 4u.gif Tai nereiketu svaidytis antireklamom. mirksiukas.gif
Galit kreiptis, sutvarkysiu jusu antakiukus. mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Abejoju kad pas jus buvau g.gif antakius koreagavo tokia ruse blondine.
Antireklamos nedarau,tai yra atviras forumas kur kiekvienas reiskia savo nuomone.
Jus irgi dirbate ten pat? (Nepamenu koks namo numeris berod 93 doh.gif iskart uz BIGo)
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 08 26, 12:20)
nu duokit rolleyes.gif  ir jeigu galima preliminarias kainas,daugiau domina veido valymas 4u.gif

uz blakstienu dazyma ir korekcija moku 12 Lt, manikiura - 15 Lt, pedikiura - 45 Lt, o veido valymas ivairiai, siaip viena karta mokejau 45, kita 60, priklauso koki daraisi... bet jei darau keleta proceduru, tai nusideru koki lita kita smile.gif tai rasau tel nr. pasiskambink ir susiderink viska 867416307
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2009 08 26, 13:19)
uz blakstienu dazyma ir korekcija moku 12 Lt, manikiura - 15 Lt, pedikiura - 45 Lt, o veido valymas ivairiai, siaip viena karta mokejau 45, kita 60, priklauso koki daraisi... bet jei darau keleta proceduru, tai nusideru koki lita kita smile.gif tai rasau tel nr. pasiskambink ir susiderink viska 867416307

Aciuz 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri galetu i a.z. parasyti Romos is Aleksoto, Kaune tel. nr. ar koki kita kontaktini tel. Busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Apie antakius galite pasiskatyti http://nifty.lt/inde...&element_id=101
Atsakyti
QUOTE(ICJ @ 2009 08 26, 22:24)
Sveikos, gal kuri galetu i a.z. parasyti Romos is Aleksoto, Kaune tel. nr. ar koki kita kontaktini tel. Busiu labai dekinga  4u.gif

860061174 drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 08 26, 15:06)

ner uz ka smile.gif
Atsakyti
Borzika kokie atsiliepimai bus? Labai laukiu ax.gif
Atsakyti