Įkraunama...
Įkraunama...

Auksas ar sidabras?

Kiek anksčiau ir auksą nešiojau, bet dabar kažkaip atkreipiu dėmesį tik į sidabrinius papuošaliukus g.gif
Atsakyti
Kai jaunesne buvau nesiojau tik sidabra, o dabar labiau pradejo patikt auksas.
Atsakyti
QUOTE(aurutte @ 2009 01 26, 19:02)
Kai jaunesne buvau nesiojau tik sidabra, o dabar labiau pradejo patikt auksas.

drinks_cheers.gif As lygiai taip pat elgiausi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai sidabras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sankariuke @ 2008 10 14, 15:28)
Sveikutes  4u.gif .Noreciau pratesti sia temele..
Taigi ,kas jums mieliau-auksas ar sidabras?  smile.gif As tai renkuos auksa,geltona (585)arba geltona su baltu.negaliu ramiai praeit pro aukso dirbiniu parduotuveles  blush2.gif

man tai labiau patinka baltas auksas nes jis labiau sildo oda bigsmile.gif
Atsakyti
man labaiu sidabras, gal dėl to, nes pasirinkimas paprastai būna žymiai didesnis nei auksinių gaminių....ir šiaip spalva man aukso nelabai, arba rinkčiausi baltą auksą...
Atsakyti
kazkodel pastebejau,kad jaunesnes dazniau renkasi sidabra,nes jis manau labiau tinka prie jaunatviskesniu drabuziu,o auksa daugiau renkasi vyresnes,nes jis labiau dera prie visokiu kostiumeli,oficialiu drabuziu ir pan. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites

O man jau kiek metu nesikeicia tik sidabrui jauciu silpnybe... megstu komplektus arba derancius tarpusavyje..
Atsakyti
Man labiausiai patinka sidabras ir baltas auksas smile.gif ,vestuvinį žiedą,taip pat rinkausi iš balto aukso ax.gif
Atsakyti
As renkuosi ir nesioju tik sidabra. Nes ju pasirinkimas didesnis ir jie daug pigiau nei auskiniai. Galima dazniau save nudziuginti nauju papuosalu mirksiukas.gif .
Atsakyti
Seniau vien tik auksa nesiojau, nepripazinau jokio kito metalo. Bet su laiku poziuris keiciasi smile.gif Pradedu nesioti vis daugiau SIDABRO DIRBINIU thumbup.gif Uzeikit gal rasit ka mielo ax.gif
Atsakyti
Tik sidabras. Jei auksas tai baltas.
Atsakyti