Įkraunama...
Įkraunama...

Auksas ar sidabras?

QUOTE(manti @ 2009 03 11, 21:16)
Labiausiai megstu balta auksa, geltonas visiskai nepatinka. Sidabras irgi neblogai.

tik auksas, anksciau nesiojau sidabras bet jau gal 4-5 metai tik auksas liukssss, pasinesus ant jo
Atsakyti
ankciau sidabras patiko, o dabar visokie idomus papuosaliukai, net nelabai man aisku kartais is ko jie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2009 03 11, 22:01)
Anksčiau nešiojau tik auksinius papuošalus, dabar daugiausia sidabriniai puošti auksu ax.gif
Jaučiu silpnybę šios juvelyrės darbams - Jurga Karčiauskaite-Lago  wub.gif

drinks_cheers.gif Yurga papuošalai tikrai nuostabūs. O ir pats jos salonas kaip mini muziejus. Kol išrinkau tai ko reikėjo- praleidau ten gerą valandą, tai net nepastebėjau kaip laikas prabėgo....Kiekvienas darbelis turi savo gimimo istoriją wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 02 balandžio 2009 - 23:14
QUOTE(biscuit @ 2009 04 03, 00:09)
drinks_cheers.gif Yurga papuošalai tikrai nuostabūs. O ir pats jos salonas kaip mini muziejus. Kol išrinkau tai ko reikėjo- praleidau ten gerą valanda, tai net nepastebėjau kaip laikas prabėgo....Kiekvienas darbelis turi savo gimimo istoriją  wub.gif

gal kartais jis randasi traku gatvej? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2009 04 03, 00:12)
gal kartais jis randasi traku gatvej?  4u.gif

Taip, Trakų gatvėj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2009 04 03, 00:15)
Taip, Trakų gatvėj  4u.gif

aa, maciau ne karta iskaba Yurga, bet nezinojau kad ten papuosalu shopas blush2.gif reiks uzsukt, gal rasiu koki idomu ziedeli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2009 04 02, 23:09)
drinks_cheers.gif Yurga papuošalai tikrai nuostabūs. O ir pats jos salonas kaip mini muziejus. Kol išrinkau tai ko reikėjo- praleidau ten gerą valandą, tai net nepastebėjau kaip laikas prabėgo....Kiekvienas darbelis turi savo gimimo istoriją  wub.gif

Visiškai sutinku su nuomone thumbup.gif Buvau Vilniuj jos salone, bet dažniau lankausi Klaipėdoj, jos galerijoj ax.gif Ji ten pati ir darbuojasi, labai maloni moteris wub.gif Visada nuoširdžiai patars, parodys ar taip žodeliu kitu pasikeis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(blackberry @ 2009 04 02, 23:18)
aa, maciau ne karta iskaba Yurga, bet nezinojau kad ten papuosalu shopas blush2.gif  reiks uzsukt, gal rasiu koki idomu ziedeli smile.gif

Manau, kad rasit ir ne vieną smile.gif Jei tik patinka originalūs ir nieką kitą nepanašūs papuošalai thumbup.gif
Atsakyti
O as kazkaip ir ta ir ta megstu smile.gif
Taigi priklauso nuo aprongos ax.gif
Atsakyti
Man mielas tik sidabras,auksas man ne prie sirdies schmoll.gif o dar kai pamatau mergina apsikarsciusia auksu,tai man is karto toks vaizdas susidaro kaip "turgibes bobos" doh.gif
Atsakyti
Man labiau sidabras,aisku nenumetu ir aukso i sona ax.gif
Atsakyti
man labai patinka auksas
Atsakyti
QUOTE(armanlila @ 2009 04 19, 14:37)
man labai patinka auksas

gal kas norit zinau viena pana kuri prekiauja auksu perpus pigiau nei parduotuvese. auksas tikrai geras rusiskas as patipas ja perku ir jau seniai
Atsakyti