Įkraunama...
Įkraunama...

Auksas ar sidabras?

Tik geltonas, rausvas auksas smile.gif nors turiu sidabrinį žieduką - kurio niekada nenusiimu smile.gif brangus moraline prasme smile.gifo balto aukso išvis nepripažįstu smile.gif nepatinka man smile.gif
Atsakyti
O man tik baltas auksas blush2.gif
Atsakyti
Man mieliau tik rausvas auksas,geltono nemegstu.
Atsakyti
Sidabras.
Šiaip turiu daug prikaupusi iš paauglystės, pridovanoto. Dabar nešioju tik auskarus. Na kartais kokį žieduką ar pakabuką užsidedu ax.gif
Atsakyti
ir tas ir tas patinka, bet mieliau širdies matyt auksas būtų... blush2.gif
Atsakyti
Aukso nemėgstu schmoll.gif Man mielesnis sidabras.
Atsakyti
Patarkit, labai prasau. mano visi ziedai geltono aukso, ar tiktu i kompanija vienas balto aukso ziedas? Ar nesiderina?
Atsakyti
siuo metu vien tik auksas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious_L @ 2011 05 31, 22:35)
Patarkit, labai prasau. mano visi ziedai geltono aukso, ar tiktu i kompanija vienas balto aukso ziedas? Ar nesiderina?

mano nuomone nieko cia labai tokio nesiderinancio, svarbu auksas biggrin.gif
Atsakyti
Baltas auksas ax.gif Nemegstu geltonos, rausvos aukso spalvos schmoll.gif
Atsakyti
Sidabras
Atsakyti
Sidabras.Auksas kažkodėl man su kiču ir beskonybe asocijuojasi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 05 31, 22:35)

Žiūrint kaip jūs jį nešiosit. Jeigu ant vienos rankos balto aukso - sidabro žiedas (žiedai), o ant kitos - geltono ar raudono aukso, tai manau viskas puikiai derės. smile.gif O kai ant tos pačios rankos, tai tuo atveju man asmeniškai tinka kai tas baltasis dar turi ir spalvoto aukso detalę, tada harmoningiau atrodo, labiau jie siejasi tarpusavyje.
Arba gal jie tinka dešiot ant vieno piršto, gal sudaro gražų duetą? Tada galima būtų kartu nešiot, pvz. su vestuviniu:
user posted image
Atsakyti