Įkraunama...
Įkraunama...

Auksas ar sidabras?

QUOTE(Leksa @ 2011 12 02, 17:57)
gal atsiras kas ir atskleis paslaptį, kaip nuvalyti pajuodusį sidabrą su daug daug akučių? Šveisti bijau, kad tos akutės nenukristų...  verysad.gif Mirkyt kokiam tirpale irgi atrodo nesaugu.

labai lengvai palengva pasveisti su minimalaus dydzio sepetuku. dar galima nuvalyti kazkaip su bulviu sultimis girdejau, kad taip valoma
Atsakyti
QUOTE(Nuotrauka @ 2011 12 15, 11:15)
Aš tik sidabrą mėgstu, nu niekaip negaliu aukso nešioti, labai nejaukiai jaučiuosi  doh.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif tas pats jausmas, jei iš aukso ką užsidedu, jaučiuos lyg su svetimu daiktu doh.gif , o sidabras tiesiog prilimpa nejaučius, kad ir užsidėjus smile.gif
Atsakyti
auksas smile.gif ir labai patinka auksinė spalva, kažkur skaičiau, kad šviesesnio tipo žmonėms tinka sidabras, o tamsesnio auksas. Manau amžius visiškai įtakos neturi. Pažiūrėkit į Guess kolekciją paauksuotą kad įsitikinti. Gaila, kad paprastose parduotuvėse norint įsigyti paprastos bižuterijos beveik viskas būna tik sidabro spalvos arba žalvaris. Iš aukso spalvos pasirinkimo žinau tik Baltic Hair bet ten kokybė tragiška ir neatitinka kaina jos niekaip schmoll.gif
Atsakyti
Merginos,kokios daugmaz dabar auksiniu grandineliu kainos?Domina vyriskos normalaus storio.Gal kas uzmatet kokios kainos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2011 12 22, 15:24)
Merginos,kokios daugmaz dabar auksiniu grandineliu kainos?Domina vyriskos normalaus storio.Gal kas uzmatet kokios kainos? blush2.gif

4u.gif Tik uz auksa thumbup.gif nelimpa man kazkaip tas sidabras schmoll.gif
O buna dar toks tamsus ar su juodu kazkoks, tai isvis negaliu pakesti. Aisku nenoriu izeisti sidabro myletoju, juk cia skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
Uz sidabra!Ir kainos prieinamesnes, o ir jaunatviskiau man atrodo...
Atsakyti
baltas auksas wub.gif
Atsakyti
Auksas ax.gif
Atsakyti
tik auksas 4u.gif
Atsakyti
Auksas. Tik jo neprisipirksi, kaip sidabro, jei turi kelis papuosalus, ir viskas. ax.gif
Atsakyti
auksas.kazkas rase -sidabras toks savas ,tai as su bizuterija ar sidabru labai blogai jauciuosi,norisi nusiimti - pabandau ir nusiemu biggrin.gif atrodo "netikri" papuosalai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NikoDoll @ 2011 12 21, 22:04)
auksas  smile.gif  ir labai patinka auksinė spalva, kažkur skaičiau, kad šviesesnio tipo žmonėms tinka sidabras, o tamsesnio auksas.

Paprastai laikoma kad zmonems turintiems silta odos atspalvi tinka auksas o salta sidabras. ax.gif
QUOTE(blizguti @ 2012 03 26, 10:14)
nelimpa man kazkaip tas sidabras  schmoll.gif  O buna dar toks tamsus ar su juodu kazkoks, tai isvis negaliu pakesti. Aisku nenoriu izeisti sidabro myletoju, juk cia skonio reikalas  smile.gif

O man grazu tamsintas azuras, taip romantiskai atrodo. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 20 balandžio 2012 - 14:30