QUOTE(Monica @ 2008 11 04, 08:38)
O tu skaitei sudocream sudėtį?Ir aš naudojau, bet kai paskaičiau

Tai va weledos su cinku ar net Rossmann taip pat gerai veikia, aš ir veidui panaudoju kartais sau ar vaikui, paraudimus irgi neblogai gydo
Iš pigių šveitiklių man visai patiko Siberikos.Jis kreminis, tai aišku neputoja, nes kaip kremas.Bet po to oda tokia švelni palieka.Mačiau dar Mėtos šveitiklių,sudėtis gera, jie kaip ir pirčiai skirti, bet turbūt ir šiaip galima naudoti.Ir kaina gera, reiks pabandyti matyt kada.Aš kai netingiu, tai su kava ar su druska pasipylinguoju, labai neblogai gaunasi
o jums pasiseka ea tiksliai kelis lašus įpilti?Na man kaip pradeda bėgti:oh Dažniausiai keliaguba norma gaunasi.gal yra koks būdas lašinti?
zinoma zinau, kad sudocrem ne naturalus produktas

tiesa, anglijai ir lietuvai juos gamina siek teik skirtingus. bet sudetis, zinoma, panasi. musiskio:
% w/w
Zinc oxide, EP 15.25
Benzyl alcohol, BP 0.39
Benzyl benzoate, BP 1.01
Benzyl cinnamate 0.15
Lanolin (hypoallergenic) 4.00
Gal nera sudetis labai baisi (kaip retai naudojamo ale vaisto)?
naudojam, nes mums jis labai veiksmingas

, stengiames kuo maziau (pagrinde naudojam taukmedi). Galbut ir tas weledos kremukas uzpakaliukui butu panasiai efektyvus, nezinau, nebandem..
Bet sudocrem gaunam nemokamai, o uz weleda reiktu nemazai moketi

.
Priminei Metos produktus, maciau supermarkete Metos eteriniu alieju. Pries skaiciuodama kur man pigiau ir ar apsimoka cia apsipirkti

, galvojau jusu paklausiu

ar jie geri?
Man beveik visi eteriniai graziai lasiukais lasa
Life's not about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.