Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(lotute @ 2008 10 16, 17:23)
bet mano baltoji, ne tikkad žiedus meta, bet greit naujų šakelių sulauksiu, va  wub.gif

Keicia kailiuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 10 16, 17:25)
Mielos bendramintininkės, kraustykitės į bendraminčius, nes vis vien būsit išvarytos ten  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

su tavim kartu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 16, 16:25)
na tai ir snekek apie orchidejas, o ne pletkink su moteriskem mirksiukas.gif
tai reiskia dar ir zieduku turesi bigsmile.gif  thumbup.gif

ir tokiu šakeliu visos devynios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 10 16, 17:22)
Em......pasikartosiu.

Aš atėjau ne į plepalų temą, o į temą apie orchidėjas, todėl nesiruošiu čia nei sveikintis, nei ką. Man reikėjo pasiskaityti apie orchidėjas, o dabar va, ką radau  blink.gif plepalai, plepalai, įžeidinėjimai ir kitokios nesąmonės, bet tik ne pokalbiai apie orchidėjas g.gif

Jei nepastebėjai, tai mes engiam tai tik tave. Kažkodėl visas naujokes priimam labai noriai, dar nei vienos neišvijom. O vat atėjo ponas ir reiškia priekaištus. Čia laisvas forumas ir keli puslapiai, kad ir ne į temą, už tai jokių baudų nėra. Politikai ir tie, kalba ne vien apie politiką biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kiek laiko žydi Dendrobium? g.gif Mano savaitę pažydėjo ir pradėjo suktis žiedai, pumpurai irgi gelsta ir kristi ruošiasi. unsure.gif Ir va atvežė man

QUOTE(lotute @ 2008 10 16, 17:07)
užknisa, įlenda ir iškarto kandžiojasi cool.gif

Na kai orchidėją įsigys - švelnumą ir meilę jai dovanos tikriausiai, kad tokis nejautrus čia SM yra. hihihi.gif

QUOTE(Makalius @ 2008 10 16, 17:17)
Ačiū, Jūsų pranešimą išsisaugosiu. Kitą kartą prieš sakydama pagalvosite.

Paskaitykite delfi.lt naujienas, už tokius įžeidimus (netgi už menkesnį - už žodį "parazitas" ), parašytą komentaruose, viena moteris gavo 750 litų baudą.

Ar norite, kad atlikčiau bandymą - ar įmanoma išsireikalauti komensaciją už asmens įžeidimą, žinant jo IP? nail.gif

Kolkas visi atsakymai buvo teigiami, teismo sprendimai taip pat.
O pinigai man nepamaišytų g.gif
Tai gal jau pradėkite kalbėti apie orchidėjas?

Na va čia prakolas grynas. Pagal IP adresą nieko neįrodysi, kad būtent tas žmogus tuo metu sėdėjo prie kompiuterio ir ar aplamai tai jo Nick name. tongue.gif Tad pamąstyk pirmiau prieš rašydamas. smile.gif Juolab, kad galiu padaryti taip, kad mano IP rodys, jog mano kompiuteris yra Zimbabvėj. hihihi.gif Nu ir ką tadum?
Atsakyti
lotute, sveikinu su ataugelem thumbup.gif bus ziedu ziedeliu thumbup.gif
Atsakyti
Ok, bandysiu ieskoti kitur patarimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 10 16, 17:27)
ir tokiu šakeliu visos devynios  wub.gif

na tuoj gausi vel rodytis, o mes seilem taskysimes hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(hurricane @ 2008 10 16, 17:28)
Ok, bandysiu ieskoti kitur patarimu  blush2.gif

o ko tu klausei, siaip as ne viska skaiciau g.gif
Atsakyti

Pakartok dar savo klausimėlį?

Matai čia toks vienas įlindo ir nervus visoms gadina g.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2008 10 16, 16:28)
lotute, sveikinu su ataugelem  thumbup.gif  bus ziedu ziedeliu  thumbup.gif

ačiukas

QUOTE(rena @ 2008 10 16, 16:29)
na tuoj gausi vel rodytis, o mes seilem taskysimes hihihi.gif

biggrin.gif
Atsakyti

Jau rasiau,kad reikia gelyte pora savaitikiu nelaistyti,tada padusinti ir ispurksti VISA fungicidu.O opo to laistyti tik po keliu savaiciu,ir geriausia butu dusas smile.gif
Atsakyti
Ai, mergaitės, dar klausimukas: gavau naują orchidėją. Žydinti, graži, bet apatiniai lapai kiek pavytę. Ar primirkius ir nuvarvinus atsigaus jie? g.gif O gal kirpti iš karto juos ir tiek? g.gif Nenoriu nustekenti gėlytės. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 16 spalio 2008 - 16:35