Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į prekį link įvaikinimo

QUOTE(daiva8888 @ 2009 09 18, 12:10)
As ka tik is Vilniaus raj. VTAT.
Na ka, pirmiausia susirinkti reikia dokumentus, paskui jie patikrina teistuma ir tik tada uzraso i kursus. Kaip daznai jie vyksta - atsakyti negalejo  verysad.gif  Kazkuri cia rase, kad kursai atrodo prasideda kita savaite, tai mes jau tikrai nespejam i sita traukini...
Ka gi, lauksime kito...

O VTAT gal dave kokiu popierieliu, na nukreipimu? Ar pas seimos daktare reikia nueiti ir sakyt "Man reikia tokios ir tokios formos, o jau ka ten pagal ja man tikrinti - spreskit pati"? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
O mums tai super greit sveikatos pažymas sutvarkė mirksiukas.gif . Vyrui per pusdienį, o aš užtrukau porą dienų , nes reikėjo plaučiukų nuotraukos lukterėt kol išryškino. O gydytoja sužinojus kokios pažymos atėjau iškart nusiuntė pas sesutę ir pasakė, kad ji viską sutvarkys. Tiesa,mano gydytoja turi savo kabinetą. Ir dėl tų pažymų, kaip supratau, labai priklauso nuo gydytojos- norės ji ten labai knaisiotis ar ne nail.gif

Atsakyti
Manau, kad tikrai priklauso tik nuo gydytojo, mes su vyru pas skirtingus daktarus einame, bet mums abiems pazyma isdave iskart, be jokiu tyrimu. Atejau, paprasiau, paklause kam, israse. Tik, sako, atspauda registraturoj uzsidekit. Viskas truko 5 min thumbup.gif Lygiai taip pat ir vyrui.
Atsakyti
Padėkite susivokti - pas kuriuos gydytojus jums reikia nueiti? Mes iš Vilniaus raj.

mano terapeute kažkokia į pievas nubludus, tai vienaip aiškina tai kitaip.
pataisykit jei ką:
1. Plaučių nuotrauka
2. Psichiatras išduoda pažymą, kad psichiškai sveika ir ne narkomane (sakė, kad pas narkologą nebūtina atskirai eiti, tą mato ir psichiatras)
3. Venerologas (nors sakė iš pradžių dermatologas) Kauno g.
4. kraujas ir šlapimas
5. kažkokia komisija, kuriai visas šias pažymas reikia nunešti ir ji išrašo jau tą 046 formą

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniuta @ 2009 09 19, 07:35)
Padėkite susivokti - pas kuriuos gydytojus jums reikia nueiti? Mes iš Vilniaus raj.

pataisykit jei ką:
1. Plaučių nuotrauka
2. Psichiatras išduoda pažymą, kad psichiškai sveika ir ne narkomane (sakė, kad pas narkologą nebūtina atskirai eiti, tą mato ir psichiatras)
4. kraujas ir šlapimas
5. kažkokia komisija, kuriai visas šias pažymas reikia nunešti ir ji išrašo jau tą 046 formą

4u.gif  4u.gif  4u.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
mums pažymą išrašė per 5 min. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2009 09 20, 15:00)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
mums pažymą išrašė per 5 min.  smile.gif

nu čia dabar blink.gif
ir taip įmanoma?
o kada tai buvo, gal seniau, reikalavimai kiti?
Atsakyti
QUOTE(Maniuta @ 2009 09 19, 07:35)

pataisykit jei ką:
1. Plaučių nuotrauka
4. kraujas ir šlapimas

4u.gif  4u.gif  4u.gif

man beveik visko reikejo. 3 punktas tik man neaiskus. dermo ar venero.. ka tai turi bendra su ivaikinimu.. nzn g.gif

kaip ir lyg ir turetu patikrinti ar nesergi:
PATVIRTINTA
sveikatos apsaugos ministro ir socialinės apsaugos ir darbo ministro 2001 m. liepos 24 d. įsakymu Nr. 404/96
MEDICININIŲ KONTRAINDIKACIJŲ, KURIOMS ESANT ASMENYS NEGALI BŪTI ĮVAIKINTOJAI, SĄRAŠAS
1. Lėtinis alkoholizmas F10.
2. Narkomanija (nesant stabilios remisijos) F11.2, F12.2, F13.2, F14.2, F15.2, F16.2, F18.2, F19.2.
3. Psichikos ligos F00 - F09, F20 - F29, F30 - F39, F40 - F48, F50 - F59, F60 - F69, F70 - F79, F99.
4. Žmogaus imunodeficito viruso (ŽIV) liga B20 - B24.
5. ŽIV nešiojimas Z21.
6. Plaučių tuberkuliozė A15, kai išskiriamos tuberkuliozės mikobakterijos.
7. Lėtinis inkstų nepakankamumas N18, kai reikalinga dializė.
8. Alzheimerio liga G63.
9. Huntingtono liga G10.
10. Šoninė amiotrofinė sklerozė G12.2.
11. Epilepsija G40 su psichikos ir asmenybės pakitimais.
12. Daugiasistemė degeneracija G90.3.
13. Onkologinės ligos III, IV stadija.

QUOTE(Ūlla @ 2009 09 20, 14:00)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
mums pažymą išrašė per 5 min.  smile.gif

ir man labai keista blink.gif labai seniai jau tai turejo but arba tyrimai visi del ko kita atlikti arba...
Atsakyti
QUOTE(kkrysty @ 2009 09 20, 22:53)
ir man labai keista  blink.gif  labai seniai jau tai turejo but arba tyrimai visi del ko kita atlikti arba...

pažymas gavom š.m. gegužę, vaikis gyvena su mumis nuo birželio. Pasakiau registratūroje(šeimos klinikoje), ko man reikia, ir ką? Seselė nuėjo pas mus gydančią gydytoją ir ta parašė ant tos kažkokios formos pažymas g.gif Ir viskas. Tiesa, darbe man kasmet reikalinga taip vadinama sanitarinė knygelė, tai plaučiau peršviesti, pas ginekologą nueita ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūlla: 21 rugsėjo 2009 - 08:17

VTAT sake, kad daktare zinos kokiu ligu sarasas priklauso tai 046 formos pazymai. Dabar tik reikia sulaukti spalio ir eiti pas daktare. Tokios eiles pas mus, nieko nepadarysi blush2.gif
Atsakyti
Labai jau jus greitai medicinines pazymas susirenkat. As valstybinej poliklinikoj per mazdaug menesi gavau pazyma ir tai dziaugiausi, kad greitai, vyrui uztruko apie pusantro menesio. Reikejo pazymos is narkologinio, psichikos sveikatos centro, okulisto, lor, neurologo. Butu ir plaucius sviete, bet buvau nestuke.gif , todel negalejo, o ir daugelis gydytoju buvo neseniai praeita.
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2009 09 21, 21:20)
okulisto, lor, neurologo.

o situ kam? blink.gif blink.gif blink.gif
prie ivaikinimo kaip ir nepriklausytu..
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2009 09 21, 09:16)
pažymas gavom š.m. gegužę, vaikis gyvena su mumis nuo birželio. Pasakiau registratūroje(šeimos klinikoje), ko man reikia, ir ką? Seselė nuėjo pas mus gydančią gydytoją ir ta parašė ant tos kažkokios formos pažymas  g.gif Ir viskas. Tiesa, darbe man kasmet reikalinga taip vadinama sanitarinė knygelė, tai plaučiau peršviesti, pas ginekologą nueita ir t.t.

kam ginekolagas? g.gif

QUOTE(ziv @ 2009 09 21, 22:20)
Labai jau jus greitai medicinines pazymas susirenkat. As valstybinej poliklinikoj per mazdaug menesi gavau pazyma ir tai dziaugiausi, kad greitai, vyrui uztruko apie pusantro menesio. Reikejo pazymos is narkologinio, psichikos sveikatos centro, okulisto, lor, neurologo. Butu ir plaucius sviete, bet buvau  nestuke.gif , todel negalejo, o ir daugelis gydytoju buvo neseniai praeita.

valstybines grybauja su siom pazymom ir net labai, ilgas kelias. Jos nelabai ir ismano kas ir kaip. As lankiausi privaciai ir pazyma gavau greit, tik pasirasiau, kad nesu sirgus niekuom ir psich. iskaitoje nesu irasyta. 4u.gif

QUOTE(kkrysty @ 2009 09 22, 01:39)
o situ kam?  blink.gif  blink.gif  blink.gif
prie ivaikinimo kaip ir nepriklausytu..

kaip ir minejau, grybauja. doh.gif
Atsakyti