QUOTE(Gytukė @ 2009 12 11, 17:13)
Sveikos merginos, iškilo štai koks klausimėlis, gal kas galėsit patrti kaip elgtis.
VTATas kviečiasi mane , rodo man įvaikinamų vaikų sąrašus su vardais, pavardėmis, gimimo datomis, nuotraukomis. Tikslas- gal kuris vaikelis mane sudomins. Aš laukiu dukrytės iki metukų, o tame sąraše daug vyresni vaikai, žinoma- atsisakau. Tuomet man liepia rašyti paaiškinimą, jog su sąrašu susipažinau, jame nėra mane dominančiu vaikiukų.
Štai klausimas. Ar nepakišu aš sau kojos tai rašydama. VTATas mane ramina, jog čia nieko tokio , tik formalumas, bet man tai kelia daug abejonių. Kam man rodo tuos vyresnių vaikų sąrašus, juk žino puikiai kokį vakiuką aš įvaikinti pageidauju?
Jei jus norejot jaunesnio, ir atsisaket vyresnio , seip neturetu ytakos , nes jusu norai buvo aiskus,. bet jie pasiulo ir kitokio amziaus, nes tikrai apsigalvojama

mums tas pats buvo, rasem kad norim nuo 4 metu iki max 7 metu, o tai rezultate vistik išsirinkom 2,5 metuku o siule ir metais vyresni,
Reikia pajus pamačius ar tikrai jis tavo,. mums siūlė du berniukus, susipažinus foto leido važiuoti pažiūrėti.tada turėjom pasakyt atsakyma