Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į prekį link įvaikinimo

Ačiū kkrysty už išsamų atsakymą 4u.gif , paaiškėjo dabar truputį ta sistema. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2009 12 08, 18:18)
Kiek idomu yra  laukanciu kursu Vilniuje? Kaip manote pries Naujuosius mus nudziugins ar ne? Ar tik po Naujuju musu pakvies pagaliau?

Mes taip pat laukiame kursų ir nesuprantu kaip ten yra, nes kai buvau VTAT, tai sakė, kad rinks grupę, o dabar tyla g.gif Nujaučiu, kad tik po Naujųjų sulauksim kursų. Nieko nepadarysi, teks laukti, nors labai sunku, bet tikiuosi , kad greit sulauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auklyte: 09 gruodžio 2009 - 18:49
sveikutes!

as irgi jungiuosi prie jusu vilnieciu smile.gif
mes zinoma tik dokumentus susirinkom, medicinines planuojam nuo kitos sav pradeti tvarkytis, cia turbut ilgiausiai uztruksim, nes visa kita per pora dienu surinkom.tai vat galvoju paskubeti su med pazyma, kad nepraleisti tu kursu, kuriuos kaip supratau organizuos arba pries pat naujus arba jau po.

kuo daugiau norinciu tuo greiciau suirnks grupe, tik mes iki nepridave dok. tai musu neregistruoja i sarasa... tai skubam tada.
jei ka isgirsit del datos, parasykit, bandysiu kazkaip isipaisyti, nesinori praleisti ir paskui ilgai ju laukti.

Atsakyti
QUOTE(gucci78 @ 2009 12 09, 20:00)
sveikutes!

as irgi jungiuosi prie jusu vilnieciu smile.gif
mes zinoma tik dokumentus susirinkom, medicinines planuojam nuo kitos sav pradeti tvarkytis, cia turbut ilgiausiai uztruksim, nes visa kita per pora dienu surinkom.tai vat galvoju paskubeti su med pazyma, kad nepraleisti tu kursu, kuriuos kaip supratau organizuos arba pries pat naujus arba jau po.

kuo daugiau norinciu tuo greiciau suirnks grupe, tik mes iki nepridave dok. tai musu neregistruoja i sarasa... tai skubam tada.
jei ka isgirsit del datos, parasykit, bandysiu kazkaip isipaisyti, nesinori praleisti ir paskui ilgai ju laukti.

Jei turit laiko , medicinine šeip tvarko labai greitai mirksiukas.gif bent pas mus Klaipėdoje, vyras per diena susitvarke, tiksliau per pusdieni smile.gif
Atsakyti
Pagaliau sulaukiau skambucio iš VTAT ploja.gif Gavau tris telefono numeriukus susitarti dėl kursu, tai dabar galvoju man visais trimis skambinti, ar tik vienu? g.gif Paskambinau vienu numeriu, tai uzrase musu duomenis,ir liepe paskambinti sausio pradzioje. Kaip supratau esame antri. Na, as laiminga, bent jau ledai pajudejo, vis zingsniukas pirmyn, ne atgal assa.gif
Atsakyti
QUOTE(wetuckus @ 2009 12 08, 16:41)
taip, apie laikinąją. patikėk, nenorėtumei išgirsti mano istorijos.

kodel gi ne? (nors ne man skirta, bet smalsu) 4u.gif

QUOTE(daiva8888 @ 2009 12 11, 16:21)
Pagaliau sulaukiau skambucio iš VTAT  ploja.gif Gavau tris telefono numeriukus susitarti dėl kursu, tai dabar galvoju man visais trimis skambinti, ar tik vienu?  g.gif Paskambinau vienu numeriu, tai uzrase musu duomenis,ir liepe paskambinti sausio pradzioje. Kaip supratau esame antri. Na, as laiminga, bent jau ledai pajudejo, vis zingsniukas pirmyn, ne atgal assa.gif

thumbup.gif kur planuojate lankyti, jei ne paslaptis... ax.gif
Atsakyti
Kursai Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva8888 @ 2009 12 11, 17:42)
Kursai  Vilniuje  4u.gif

džiugu, as kai lankiau, tai buvo vieni Vilniuje ir jokio pasirinkimo. Po įvaikinimo lankiau savo pačios prašymu Vilniaus rajonui priklausančius ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, iškilo štai koks klausimėlis, gal kas galėsit patrti kaip elgtis.
VTATas kviečiasi mane , rodo man įvaikinamų vaikų sąrašus su vardais, pavardėmis, gimimo datomis, nuotraukomis. Tikslas- gal kuris vaikelis mane sudomins. Aš laukiu dukrytės iki metukų, o tame sąraše daug vyresni vaikai, žinoma- atsisakau. Tuomet man liepia rašyti paaiškinimą, jog su sąrašu susipažinau, jame nėra mane dominančiu vaikiukų.
Štai klausimas. Ar nepakišu aš sau kojos tai rašydama. VTATas mane ramina, jog čia nieko tokio , tik formalumas, bet man tai kelia daug abejonių. Kam man rodo tuos vyresnių vaikų sąrašus, juk žino puikiai kokį vakiuką aš įvaikinti pageidauju?
Atsakyti
QUOTE(Gytukė @ 2009 12 11, 18:13)
Sveikos merginos, iškilo štai koks klausimėlis, gal kas galėsit patrti kaip elgtis.
VTATas kviečiasi mane , rodo man įvaikinamų vaikų sąrašus su vardais, pavardėmis, gimimo datomis, nuotraukomis. Tikslas- gal kuris vaikelis mane sudomins. Aš laukiu dukrytės iki metukų, o tame sąraše daug vyresni vaikai, žinoma- atsisakau. Tuomet man liepia rašyti paaiškinimą, jog su sąrašu susipažinau, jame nėra mane dominančiu vaikiukų.
Štai klausimas. Ar nepakišu aš sau kojos tai rašydama. VTATas mane ramina, jog čia nieko tokio , tik formalumas, bet man tai kelia daug abejonių. Kam man rodo tuos vyresnių vaikų sąrašus, juk žino puikiai kokį vakiuką aš įvaikinti pageidauju?

jei prašyme nurodei, kokios lyties nori ir kokio amžiaus, kam tuomet VTAT siūlo kitus? Man nesuprantama. Kartais būna, kad būsimi įtėviai persigalvoja ir įsivaikina vyresnį vaiką nei iki metų. Nieko čia blogo nematau. Tai tik formalumas. VTAT pasiūlė, o pačiai rinktis sutikti ar atsisakyti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 11 gruodžio 2009 - 18:00
QUOTE(daiva8888 @ 2009 12 11, 16:21)
Pagaliau sulaukiau skambucio iš VTAT  ploja.gif Gavau tris telefono numeriukus susitarti dėl kursu, tai dabar galvoju man visais trimis skambinti, ar tik vienu?  g.gif Paskambinau vienu numeriu, tai uzrase musu duomenis,ir liepe paskambinti sausio pradzioje. Kaip supratau esame antri. Na, as laiminga, bent jau ledai pajudejo, vis zingsniukas pirmyn, ne atgal assa.gif

Sveikinu. as dar laukiu skambucio.
Atsakyti
QUOTE(Gytukė @ 2009 12 11, 17:13)

Jei jus norejot jaunesnio, ir atsisaket vyresnio , seip neturetu ytakos , nes jusu norai buvo aiskus,. bet jie pasiulo ir kitokio amziaus, nes tikrai apsigalvojama ax.gif biggrin.gif mums tas pats buvo, rasem kad norim nuo 4 metu iki max 7 metu, o tai rezultate vistik išsirinkom 2,5 metuku o siule ir metais vyresni, smile.gif
Reikia pajus pamačius ar tikrai jis tavo,. mums siūlė du berniukus, susipažinus foto leido važiuoti pažiūrėti.tada turėjom pasakyt atsakyma smile.gif
Atsakyti