QUOTE(sri lanka @ 2010 01 28, 16:21)
musu ligos,tai "atsirado"jau gyvenant kartu,bet kad visokiu ligu prirasoma i med.korteles irgi girdejau per kursus,sako ,kad vaikutis- pinigai.sunku tuo patiketi,bet tokie mes visi jau esam,naudos siekiam visokiais budais.o be to,kaip neseniai ir pasakojau gydytojas,tiesiog gali apsirikti.
buvau cia jau su viena mamyte apsipjovus

ji bande man irodyti,kad as neteisi sakydama,kad kai kurie daktarai arba nieko neismano,arba jie nemyli savo darbo...
kaip ir visi mirtingieji,kartais sedi tikrai ne savo vietoje.
todel ir sakau,jei diagnoze "nekokia"reikalinga dar vieno gydytojo nuomone!jau tiek kartu su tuo susiduriau pati sirgdama.daznai,tai net gydymas priesingas,tenka ieskoti trecio...juk negali ziureti abejingai,jei tai ne persalimo liga
Vis tik ikisiu trigrasi savo

Tikrai nesu is gydytoju, tik siek tiek savo laiku teko asaroti, pykti, keikti, tai jau ramiai ziuriu i viska.
Galite pykti ant gydytoju galit nepykti, bet realybe juk tokia:
Pirmiausia - nustatyti diagnoze nelengva (net ir elementarios temperaturos, ciaudejimo ir kosulio simptomams esant). Tuo isitikinau, kai temperatura man paciai laikesi apie 38 pora menesiu.
Paskui net ir apytiksliai nustacius liga - yra skirtingi gydymo budai. Vel is savo kailio. Man angina vaikystej pjove, pazistamui - ne. Dabar - as jei persalu gydau plaucius, jis - angina ir gerkle. Teko bendrauti del to paties persalimo su dviem tikrom seserim gydytojom, viena - beveik be tyrymu israso antibiotikus (pasveikimas po 5-10 dienu), kita - nusistacius pries antibiotikus - arbatytes, miegas, organizmo stiprinimas (pasveikimas 10-15 dienu).
Laikui einant net ir tie patys gydytojai "persigalvoja" - juk niekas nestovi vietoje. Ir, zinoma, suklysta. Juk organizmas nera toks paprastas ir aparaturos nera jau tokios viska parodancios ir, be abejo - patirties, ziniu trukumas, nuovargis, tinginyste, blogos srities pasirinkimas kaip ir bet kurioj sferoj.
Visa tai zinodama, keliu skrybele pries ta profesija, nes pati negaleciau del atsakomybes masto ta darba dirbti, bet... menkiausiai abejonei esant (nesvarbu i kuria puse) ieskau kito, trecio mediko, o ir net jei ju nuomones tarpusavy sutampa, bet as jauciu, kad yra kitaip - sprendziu as ir ne visada ju klausau. Ir.. sau ir vaikui manau tik paskutinej vietoj naudosiuos chirurgu paslaugomis.