Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į prekį link įvaikinimo

Dekoju visiems merginoms kurios pasidalino apie soc darbuotojos apsilankyma. Jusu patarimai labai padejo, visur sutvarkiau vaistus, kad nebutu po akim, miltelius visus po vonia toliau ikisau smile.gif .Pagaliau atejo ir pas mus siandien.
Pabuvo pusvalandi, tokia maloni, papasakojo apie kursus, nieko neklausinejo ir neziurejo.
Aciu uz jusu patarimus, buvo ramiau, nes labai buvo neramu.
Nuo ketvirtadienio prasideda musu kursu lankymas, kaip as vadinu, prasideda "nestumas"... Kiek uztruks idomu iki vaiko "gimimo"? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2010 02 09, 10:08)
Dekoju visiems merginoms kurios pasidalino apie soc darbuotojos apsilankyma. Jusu patarimai labai padejo, visur sutvarkiau vaistus, kad nebutu po akim, miltelius visus po vonia toliau ikisau smile.gif .Pagaliau atejo ir pas mus siandien.
Pabuvo pusvalandi, tokia maloni, papasakojo apie kursus, nieko neklausinejo ir neziurejo.
Aciu uz jusu patarimus, buvo ramiau, nes labai buvo neramu.
Nuo ketvirtadienio prasideda musu kursu lankymas, kaip as vadinu, prasideda "nestumas"... Kiek uztruks idomu iki vaiko "gimimo"? cool.gif

Mano " nestuke.gif " tesiasi nuo rugpjucio 12. Kolkas pabaigos dar nesimato verysad.gif Jei norit didesnio vaikiuko, sulauksit greiciau, mes mazylio iki 1 metu dar ilgai lauksim, nes per menesi pasistumejom per 2, dabar 17-ti eileje.

Del vaikuciu siulymo, man sake, kad nevisada ivikinimo tarnyba gauna tikslia informacija apie vaikucio sveikata, todel kartais ir pasiulo sunkiai sergancius. Kartais gauna sveikatos aprasyma" misrus raidos sutrikimas" is kurio neaisku, ar tai isgydoma, ar ne. Suzinojau, kad ivaikinamu vaikuciu sarase yra leliukas amputuota kojyte doh.gif verysad.gif Taip gaila vaikiuko verysad.gif verysad.gif verysad.gif Lietuviu seima jam be sansu surasti verysad.gif Kiek stiprybes jam prireiks gyvenime verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva8888 @ 2010 02 09, 09:25)
Dar nebuvo ir patikrinimo namuose, todėl visos pastabos susijusios su šiuo klausimu taip pat aktualios. Na, kad vaistai ir alkoholis būtų vaikams nepasiekiamoje vietoje tai savaime suprantama, bet apie skalbimo miltelius net nepagalvočiau  blush2.gif  Buitinę chemija kaip supratau irgi reiks iškraustyti iš spintelės po kriaukle ir kelti aukščiau  blush2.gif

Palaukit... jeigu nera vaiku namuose, tai kam slapstyti dabar, kad vaikas po kokiu metu ar daugiau nepasiektu? Tikrai nesivarginciau dabar del vieno (triju) apsilankymu tvarka namuose kaitalioti, o jei toki klausima butu uzdave, buciau pasakius, kad, kai bus vaikas - sudesiu i spintute ir rankeneles virvute surisiu ar panasiai. Juk tai ne nusikaltimas.. laikyti miltelius pasiekiamoj vietoj.. kol nera veikejo, kuris viska i burna kisa. mirksiukas.gif
Atsakyti
Seip siuolaikiniai protezai turi neribotas galimybes bet ir kainos tiems protezams neribotos
Atsakyti
QUOTE(daiva8888 @ 2010 02 09, 09:25)
Mes dar tik lankome kursus, dar net nesame įrašyti į norinčių įsivaikinti sąrašą, tad mums siūlyti nieko dar ir negali. Suprantu, kad sveikų vaikučių yra vienetai, bet siūlyti su tokiom diagnozėm kai prašyme aiškiai parašyta, kad gali būti tik išgydomos ligos, man švelniai tariant nesuprantama  doh.gif
Dar nebuvo ir patikrinimo namuose, todėl visos pastabos susijusios su šiuo klausimu taip pat aktualios. Na, kad vaistai ir alkoholis būtų vaikams nepasiekiamoje vietoje tai savaime suprantama, bet apie skalbimo miltelius net nepagalvočiau  blush2.gif  Buitinę chemija kaip supratau irgi reiks iškraustyti iš spintelės po kriaukle ir kelti aukščiau  blush2.gif

Dar noriu pasireiksti smile.gif
Ne tik del sveikatos, bet sako ir amzius nesutampa ir dar kitu dalyku buna, ir viska galima arba paaiskinti logiskai arba piktintis. wink.gif
Ir del vizito pergyvenimu dar labai noriu pasakyti ir kazkieno zodzius patvirtinti - kreipiamas demesys i tai ka ir kaip jus kalbate, o ne tokios smulkmenos kaip vaistai ar milteliai. Gal tik kazkuriai lankytojai is kalbos isejo, bet man atrodo tai visai nesvarbu ir nepergyvenkit - jeigu neitraukia i sarasus, tai tik del jiems atrodanciu svarbiu priezasciu. Viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Kkrysty, sutinku kad kol nėra nuo ko slėpti kad ir tuos pačius miltelius, tikrai nesiruošiu to daryti, bet kai ateis tikrinti - padėsiu nuošaliau - kad akių nebadytų. Teisingai sakai, jie labai kreipia dėmesį į tai, kaip tu pasisakai vienu ar kitu klausimu. Net kursų metu pati mačiau kaip "konspektuojasi" mūsų pasisakymus. Ir tai visai suprantama. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva8888 @ 2010 02 09, 23:25)
Kkrysty, sutinku kad kol nėra nuo ko slėpti kad ir tuos pačius miltelius, tikrai nesiruošiu to daryti, bet kai ateis tikrinti - padėsiu nuošaliau - kad akių nebadytų. Teisingai sakai, jie labai kreipia dėmesį į tai, kaip tu pasisakai vienu ar kitu klausimu. Net kursų metu pati mačiau kaip "konspektuojasi" mūsų pasisakymus. Ir tai visai suprantama.  ax.gif

taip,soc.darbuotojas klauso ka jus kalbat,bet neapsigaukit,nes butas ir visa tvarka taip pat daug ka pasako apie mums.nieko nera nereiksmingo.

musu vaikai jau gyveno su mumis/sveciu teisemis/,tai ir tikrinimas buvo"kitoks".
Atsakyti
...pavargau,net garas ruksta...masina sugedo,mb isvaziaves ir bus tik velai vakare.
vaikai darzelyje,imu roges ir pesciomis i kita miestelio gala,o paskui su vaikais-namo bye1.gif
tempiu roges ir toks juokas ima:kiti uz fitness3.gif pinigus moka,o as veltui gavau mirksiukas.gif arteja sventes,o ir siaip mano birthday.gif,o as isikinkius kaip arklys...
va tokia-mamu dalia!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 12 vasario 2010 - 17:43
QUOTE(sri lanka @ 2010 02 12, 18:41)
...pavargau,net garas ruksta...masina sugedo,mb isvaziaves ir bus tik velai vakare.
vaikai darzelyje,imu roges ir pesciomis i kita miestelio gala,o paskui su vaikais-namo bye1.gif
tempiu roges ir toks juokas ima:kiti uz fitness3.gif pinigus moka,o as veltui gavau  mirksiukas.gif arteja sventes,o ir siaip mano birthday.gif,o as isikinkius kaip arklys...
va tokia-mamu dalia!

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nepyk,bet toks juokas sueme..Tu ne vienisa...As irgi registruojuosi i pavargusiu kluba 4u.gif 4u.gif Bet mano maziai jau miega ir man taip dabar gera thumbup.gif Nu tokie angeliukai...aisku kol miega wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austulis: 12 vasario 2010 - 19:22
oi,nepykstu ir sakau,kad juokas ima...cia iseina kaip kaimyne sake:nu kam jums to reikia,toooks vargas! fool.gif
vargas,o koks vargas dar laukia!
bet taip gera,kai tas "vargas"lekia istieses rankutes:mamyte!
Atsakyti
Sri lanka, su gimtadieniu birthday.gif 4u.gif

Mes to "vargo" dar laukiam, bet kai su maze ir suniu vienai reikia is 9 auksto nusileisti, irgi panasiai atrodau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sri lanka @ 2010 02 12, 17:41)
tempiu roges ir toks juokas ima:kiti uz fitness3.gif pinigus moka,o as veltui gavau  mirksiukas.gif arteja sventes,o ir siaip mano birthday.gif,o as isikinkius kaip arklys...
va tokia-mamu dalia!

4u.gif su gimtadieniu. personalus papuošalas biggrin.gif Tamstai.
Man patinka antra vaikystė. kažkaip nebūčiau sugalvojusi važiuoti ant kalno su rogutėmmis važiuoti, bet vat dabar - važinėju biggrin.gif ir džiūgauju lėlių teatre biggrin.gif
Atsakyti