QUOTE(naminukeA @ 2009 11 12, 11:04)
Bent jau pas mus darželyje mažai tos priežiūros. Ne kartą, atėję anksčiau laiko paiimti, randome vaiką lauke (spalio pabaigoje) be pirštinių po šlapius lapus besikuičiantį, be kupurės, be šaliko ir pan. Arba suplėšytais drabužiais - vadinasi, žaidė nesaugioje vietoje, jei ten vinys kyšojo. Arba šiaip nuo perkaitimo net mėlyną - nors daug kartų prašiau, kad jei laksto, pažiūrėtų, nurengtų... Taip kad tos fizinės priežiūros tikrai mažai. Ir visada kirba tokia nerami mintis, kad, tikiuosi, nesugalvos jis kada savarankiškai išeiti iš darželio teritorijos - matydama, kaip juos ten "laisvai" laiko, vieno vaiko gali ir nepastebėti..
Iš kitos pusės, vaikas labai mielai eina į darželį, jam patinka ten pati atmosfera - man tai labai svarbu. Tikiuosi, su tokia "priežiūra" jis per laiką tiesiog fiziškai labiau užsigrūdins, ir viskas bus gerai.
P.S. Jei aš blogai dirbčiau savo darbą, mane tiesiog atleistų...
Iš kitos pusės, vaikas labai mielai eina į darželį, jam patinka ten pati atmosfera - man tai labai svarbu. Tikiuosi, su tokia "priežiūra" jis per laiką tiesiog fiziškai labiau užsigrūdins, ir viskas bus gerai.
P.S. Jei aš blogai dirbčiau savo darbą, mane tiesiog atleistų...
bet reikia reikalauti,kad vaikas butu priziuretas,man toks vaikas nepatiktu jei rastau perkaitusi,suplysusiais drabuziais.Mano mazylis ir labai patenkintas darzeliu.O as kaip mama jei noreciau rasciau prie ko prikibti,o kartais ir prikimbu jau kai buna kaip reikiant pazeista mano riba.