



Čia elementarus pirktinis biskvitas perteptas grietinėle su riešutais ir persikais, nes tortas darytas ne progai, o tiesiog pabandyt papuošimus

Dariau papuošimą iš saldainių masės, bet turiu klausimų (nors aprašėt čia daug plonybių), ant ko kočiojat tą saldaininę masę: ant pudros ar krakmolo?; kaip padaryti tokius gražius rožių žiedlapius, kaip pvz. Inočkos krepšelyje arba tu baltų šokoladinių rožių. Pas Inočką jie tokie lyg karpyti, banguoti, o man gavosi paprasti apvalūs. Bandžiau juos pavingiuot su dantų krapštuku, bet man jie beveik trupėt pradėjo, gal kietoka masė? Ir dar, dariau juostelę susuktą apie tortą, bet ją darant man tos "virvutės" labai lūžinėjo, ką dariau ne taip? Tiesa, ar galima sviestą dedamą į masę, pakeisti aliejumi, gal tada dar baltesnis pagrindas būtų, nes nuo sviesto įgauna šiek tiek gelsvumo?
Taigi dar sykį ačiū visoms, o ypač CIPSIUKUI ir INOČKAI



[attachmentid=164583]