QUOTE(Rutka_mamka @ 2009 01 02, 11:24)

Atsventeme ir mes savo gimtadieni. O kadangi tokiu geru laiku gimeme, kad ir Kaledos katik praejo, tai aisku zaislu zaisliuku glebiais. Dabar svarstau, kur cia jiems vieta atrasti. Man asmeniskai dovanos pinigais ar cekiu nepatinka. Geriau, kai uzsimeni,kas praverstu, tegul sveciai paplusa, paiesko.
Gimtadieniui gavom supama arkliuka pliusini, triratuka, lele, leliu teatra ant pirstu. Dar visu dovanu net nespejo pana isbandyti. Patys norejome iamzinti rankyte ir kojyte, bet sugadinom ta zele misini

. O ir dukrytei rankos ikisimas i zele tik daug asaru sukele. Gal dar siek tiek permaza tokiam monumeno darymui...

Gal metinukui uztektu tik antspaudelio rankos ar tai kojos...ech, nu gaila visgi. Bandysim uz metu, arba dar leksiu ta antspauda pirkti
dar karteli jus su

.
na, o musu gimtadienis laukia po poros savaiciu. kazin ka gausim

. mociute zadejo roges padovanoti, bet kad tos ziemos nesimato

. mes i vonia zaisliukus pirksim, bet tik siuo metu niekur ju negaunu

. o ka kiti, tai nezinau. bet bent tikiuosi, kad paklaus, tai tikrai sakysiu, kad pliusiniu nepirktu. per sias kaledas ju tiek gavom, o as taip ju nenorejau.... jau man uzteko, kad kai vaikas gime, gavom didziuli meskina, kuris dabar pilnas dulkiu, o jo nera kaip isskalbti, nes i masina netilptu. nejau zmonem sunku paklausti, kad gal ko vaikui reikia? man jau geriau pinigais. kai gime, nemazai ju gavom, tai vaikui nupirkom supyne, ir dar liko... jei jau vaikui dovanoja pinigus, tai as ju neisleidziu, o nuperku kazka vaikui, nes tikriausiai mama geriau zino ko jam reikia....