Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

Miglota, fantastiska wub.gif Ziuriu pakeitei nuomone apie pukelius mirksiukas.gif
Atsakyti
Miglota, gražus juodai - baltas derinys.
Gėlytės suteikia švelnumo. Ta juoda jau nebe tokia tamsi thumbup.gif
Atsakyti
aciu visom labai labai wub.gif man paciai sis darbas labai mielas, turejo buti minimalistiskesnis, bet gavosi kas gavosi.. netgi ir plunksnu pridejau, nors siaip nemegstu ju biggrin.gif
Atsakyti
Miglota, cia plunksnos labai tinka. Juoda spalva yra labai sunki ir vien gelytes cia nebutu nuemusios ta sunkuma. O plunksnos tai liuksiskai atsvere thumbup.gif
Atsakyti
Pagiriu ir pliurpalu, ir šitame psl..... Kažkaip vis galvodavau ką daryti su juodais popieriais, turiu galvoje, galvodavau kokioms temoms tiktų - dabar matau, kad galima net ir kūdikius puikiai įkomponuoti juodoje kompozicijoje...
Labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
turejo buti minimalistiskesnis, bet gavosi kas gavosi.. netgi ir plunksnu pridejau, nors siaip nemegstu ju biggrin.gif

neisivaizduoju kad gali buti dar minimalistiskesnis....grerai kad taip ir nepadarei ir tu plunksnu idejai mirksiukas.gif Mano skoniu ir dabar jau truputi perzenges pro "per minimalu" riba... ax.gif ,buciau dar ikomponavus kokia dera 3cia skirtinga detale (juostele, sirdeliu ar kitokio atspalvio/formos geliu) i geliu-plunksnu puokste.
Atsakyti
Loriete, man šis tavo darbelis labai wub.gif O dukrytė tikrai l.graži. Ir tie paraitymai l.gražūs. 4u.gif
Miglota, man šis tavo darbelis l.l.gražus. wub.gif Tavo sūnus man primena angelą su tais sparneliais. O plunksnos sukuria tokį vaizdą lyg tas mažas angelas ant minkštučių debesėlių sėdėtų. thumbup.gif
Atsakyti
Miglota, man sitas tavo darbelis toks tobulas wub.gif kad net pagalvojau, kad cia digital blush2.gif
Atsakyti
aciuks.gif
visom labai labai aciu uz komentarus wub.gif dziaugiuosi, kad jums taip pat patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, atsiprašau, kad įsiterpiu į jau įsibėgėjusią temą, bet gal patartumėte, NUO KO PRADĖTI, jei noriu išmokti scrapbookinti. Gal kas nors organizuoja pamokėles pradžiamoksliams, supažindina su priemonėmis? (pvz., yra dekupažo pamokėlės).
Suprantu, kad konkretaus puslapio puošyba priklauso nuo kūrybinio polėkio, bet man įdomios visokios smulkmenos - ar tie apipavidalinti lapai klijuojami prie albumo lapų, ar dedami į permatomas įmautes ir pan.
Atsakyti
Pradeti reiktu nuo pradziu, t.y. nuo pirmos temos mirksiukas.gif
perskaicius keliose pirmose temose ir scrap8 bloge pateikta info turetum susidaryt pirma ispudi nuo ko pradeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 10 29, 18:46)
naujas blunukas  smile.gif

wub.gif labai labai wub.gif toks ramybe dvelkiantis darbelis thumbup.gif
Atsakyti