Miglota, fantastiska
Ziuriu pakeitei nuomone apie pukelius
Miglota, gražus juodai - baltas derinys.
Gėlytės suteikia švelnumo. Ta juoda jau nebe tokia tamsi
Gėlytės suteikia švelnumo. Ta juoda jau nebe tokia tamsi
aciu visom labai labai
man paciai sis darbas labai mielas, turejo buti minimalistiskesnis, bet gavosi kas gavosi.. netgi ir plunksnu pridejau, nors siaip nemegstu ju
Miglota, cia plunksnos labai tinka. Juoda spalva yra labai sunki ir vien gelytes cia nebutu nuemusios ta sunkuma. O plunksnos tai liuksiskai atsvere
Pagiriu ir pliurpalu, ir šitame psl..... Kažkaip vis galvodavau ką daryti su juodais popieriais, turiu galvoje, galvodavau kokioms temoms tiktų - dabar matau, kad galima net ir kūdikius puikiai įkomponuoti juodoje kompozicijoje...
Labai labai
Labai labai
turejo buti minimalistiskesnis, bet gavosi kas gavosi.. netgi ir plunksnu pridejau, nors siaip nemegstu ju biggrin.gif
neisivaizduoju kad gali buti dar minimalistiskesnis....grerai kad taip ir nepadarei ir tu plunksnu idejai
Loriete, man šis tavo darbelis labai
O dukrytė tikrai l.graži. Ir tie paraitymai l.gražūs.
Miglota, man šis tavo darbelis l.l.gražus.
Tavo sūnus man primena angelą su tais sparneliais. O plunksnos sukuria tokį vaizdą lyg tas mažas angelas ant minkštučių debesėlių sėdėtų.
Miglota, man šis tavo darbelis l.l.gražus.
Miglota, man sitas tavo darbelis toks tobulas
kad net pagalvojau, kad cia digital
visom labai labai aciu uz komentarus
Sveikos, atsiprašau, kad įsiterpiu į jau įsibėgėjusią temą, bet gal patartumėte, NUO KO PRADĖTI, jei noriu išmokti scrapbookinti. Gal kas nors organizuoja pamokėles pradžiamoksliams, supažindina su priemonėmis? (pvz., yra dekupažo pamokėlės).
Suprantu, kad konkretaus puslapio puošyba priklauso nuo kūrybinio polėkio, bet man įdomios visokios smulkmenos - ar tie apipavidalinti lapai klijuojami prie albumo lapų, ar dedami į permatomas įmautes ir pan.
Suprantu, kad konkretaus puslapio puošyba priklauso nuo kūrybinio polėkio, bet man įdomios visokios smulkmenos - ar tie apipavidalinti lapai klijuojami prie albumo lapų, ar dedami į permatomas įmautes ir pan.
Pradeti reiktu nuo pradziu, t.y. nuo pirmos temos
perskaicius keliose pirmose temose ir scrap8 bloge pateikta info turetum susidaryt pirma ispudi nuo ko pradeti
perskaicius keliose pirmose temose ir scrap8 bloge pateikta info turetum susidaryt pirma ispudi nuo ko pradeti
QUOTE(Miglota @ 2008 10 29, 18:46)