QUOTE(Žiurbutis @ 2008 11 06, 11:05)
vat vat, ir as ta pati pagalvojau, jau kaip man reikia ta kaspinuka suristi, tai neisivaizduojat kiek nervu kainuoja
Vakar aš dariau tokį atvirukiuką anytai gimimo dienos progą, tai mintį apie kaspinėlį iškart atmečiau - dar neišsiprofinau gražiai užrišti...
Bet ir tai, atrodo, ir pjaustymo lentelę su langeliais, ir normalią liniuotę naudoju, o pabaigoje, vis tiek man rodos, kad nukreivinau ir viskas
MB patvirtina, kad viskas tvarkoj ir lygu, o man lyg ir ne visai, tai nežinau, ar čia man akys kreivos, ar kas...
Na, bet jau gavos, kas gavos
QUOTE(remini @ 2008 11 06, 12:00)
Sveika remini, nu jau pasiilgom čia mes tavęs.............
o tie balti kringeliai, tai balto popieriaus fonas, kuris užklijuotas atvirutės viduje, kad galima būtų žodžius įrašyti, o atvirutės viršelio kraštelis yra su skylamušiu išmuštas ornamentas.. Ae aiškiai aprašiau...
Dėl to ir aš pagalvojau, kad nevykusiai nufotografgavau........
O dėl kaspinėlio užrišimo, tai aš pati ilgai per TUBE mokiausi..........o plius jau tikrai nemažai aš jų užrišusi esu..........
QUOTE(Žiurbutis @ 2008 11 06, 11:19)
Vakar aš dariau tokį atvirukiuką anytai gimimo dienos progą,
tai kurgi atvirukas?
QUOTE(Arminux @ 2008 11 06, 11:39)
Sveika remini, nu jau pasiilgom čia mes tavęs.............
o tie balti kringeliai, tai balto popieriaus fonas, kuris užklijuotas atvirutės viduje, kad galima būtų žodžius įrašyti, o atvirutės viršelio kraštelis yra su skylamušiu išmuštas ornamentas.. Ae aiškiai aprašiau...
ačiū
aš ir dabar va sėdžiu galvą suku
Sveikos, senbuvės ir naujokės. Po romantiško savaitgalio prisijungus, tokių grožybių radau ...
Pirmiausiai įstrigo Scrapukės įdėti pavyzdžiai. Žinoma, labiausiai paskutinis.
Tik va gal nelabai sutinku su parinkta nuotrauka ... Bet tai jau smulkmena palyginus su visu grožiu
Scrapukė, matau tik kepa skanius blynus. Dabar tiktai žinau, kokia spalva yra tavo
Arminux, atvirutės labai gražios. Raudona man labiau. Gal todėl, kad šiuo metų laiku raudonos nematau gamtoje ...
Miglota, šaunus tavo paskutinis darbelis. Toks labai gyvybingas ir linksmas. Tavo darbeliai tokie skirtingi. Vaikui užaugus bus tikrai nenuobodu riūrėti
Turiu tau klausimą: filmo juosta kokio dydžio ? Pati darei ar jau pirkai gatavą. Kokio dydžio nuortaukytės sukištos į tą juostą ?
Pirmiausiai įstrigo Scrapukės įdėti pavyzdžiai. Žinoma, labiausiai paskutinis.
Tik va gal nelabai sutinku su parinkta nuotrauka ... Bet tai jau smulkmena palyginus su visu grožiu
Scrapukė, matau tik kepa skanius blynus. Dabar tiktai žinau, kokia spalva yra tavo
Arminux, atvirutės labai gražios. Raudona man labiau. Gal todėl, kad šiuo metų laiku raudonos nematau gamtoje ...
Miglota, šaunus tavo paskutinis darbelis. Toks labai gyvybingas ir linksmas. Tavo darbeliai tokie skirtingi. Vaikui užaugus bus tikrai nenuobodu riūrėti
Turiu tau klausimą: filmo juosta kokio dydžio ? Pati darei ar jau pirkai gatavą. Kokio dydžio nuortaukytės sukištos į tą juostą ?
Arminux, man tai tas žalias mmmmm.... va tokie visokie man labai mmmm.....Labai patiko kaip padarei gėlytes-dobiliukus, liuks tie koteliai likę
va va, man irgi būdavo sunku, tačiau kaip Arminux sakė, kai užrišau kokį tukstantąjį kai kas paaiškėjo.... Šiaip kasdienai tai nelabai aš ten stengiuosi, bet va kai rimčiau reikia - jau pasistengiu.....nu bet vis tiek nėra tokie dailučiai kaip Arminux....
Lisiu ir aš į tą yuotube'ą - mokytis.
na na
rodyk rodyk
Kam tas "gal", būtinai pasirodyk
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 11 06, 11:12)
vat vat, ir as ta pati pagalvojau, jau kaip man reikia ta kaspinuka suristi, tai neisivaizduojat kiek nervu kainuoja 
va va, man irgi būdavo sunku, tačiau kaip Arminux sakė, kai užrišau kokį tukstantąjį kai kas paaiškėjo.... Šiaip kasdienai tai nelabai aš ten stengiuosi, bet va kai rimčiau reikia - jau pasistengiu.....nu bet vis tiek nėra tokie dailučiai kaip Arminux....
QUOTE(Žiurbutis @ 2008 11 06, 11:19)
Vakar aš dariau tokį atvirukiuką anytai gimimo dienos progą,
na na
QUOTE(remini @ 2008 11 06, 11:50)
aš ir dabar va sėdžiu galvą suku
brolio 25 gimtadieniui noriu kokį atviruką pagaminti
tik neapsisprendžiu ar kokį juokingą ar rimtą
jei ką gražaus sukursiu, tai gal reiks ir pasirodyt
Kam tas "gal", būtinai pasirodyk
QUOTE(relija @ 2008 11 06, 11:59)
tas "gal" tam, kad nežinau ar netingėsiu daryt
QUOTE(Sanrita @ 2008 11 06, 10:56)
aciu
filmo juosta 31 cm ilgio, pirkta hobby parduotuvej, ji gaminta specialiai scrapui.. nuotrauku dydzio tikslaus tikrai nezinosiu, gal kokie 5x4, nes apkarpiau pati taip kaip man reikejo
Merginos kaip smagu, kad scrap'erių būrys tik didėja
Visoms naujoms linkėjimai ir sveikos atvykusios į draugišką scrap'o pasaulį
O darbelių naujų kiek užderėjo!!!
Kaip faina, kad ši tema vystosi tokiu kosminiu greičiu
Visoms naujoms linkėjimai ir sveikos atvykusios į draugišką scrap'o pasaulį
O darbelių naujų kiek užderėjo!!!
Arminux, o man tas žaliasis
Toks neperkrautas. O tie lapeliai su koteliais
Na, pabandysiu įmesti tą atviruko foto... Kadangi tai darau pirmąsyk, gali ir nepavykti...
Iškart parašau, kad darydama atviruką verčiausi tuo, ką turiu, o kol kas turiu labai mažai...
Kol kas esu visiška popieriaus ir gražių skylamušių ubagė
tad ir atvirukas išėjo tiks visiškai tradicinis...
Hosted on Fotki
Jei netyč nepavyko
, tai metu tiesiog nuorodą į fotki. com albumą:
http://public.fotki..../atvirukas.html
Iškart parašau, kad darydama atviruką verčiausi tuo, ką turiu, o kol kas turiu labai mažai...
Hosted on FotkiJei netyč nepavyko
http://public.fotki..../atvirukas.html