QUOTE(Loriete @ 2008 12 02, 19:04)
Josephin, sveika prisijungus

liuks darbelis
aciu labai
QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 02, 19:49)
sveika prisijungus
Darbelis turi savo sarma...daug ir ivairiai prideta, bet nesuvarzytas toksai turi savo antspauda

aga..nu neturiu tokios rimtos pakraipos ar dar ko..kaip susisukai man smegenai taip ir gaunas
QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 02, 21:43)
Zadejau...tik bandau rasti tinkamiausia buda kaip visa info pristatyti (cia 2 knygu sistema reikia apibudinti

), tikrai ne 1 dienos darbas. Dar reikia vaizdine medziaga paruosti kad suprastume apie ka kalbu, o tam, reikia pirma paciai geriau patvarkyt savo albumus

(pakolkas pas mane tik visos foto seka sia sistema, o ne visi albumai su tais paskyrstimais i kategorijas

)
Vz, daug darbo,bet tikslas bus naujiem metam pradet ir pateikti jum. Butu smagu kad ir kokia diskusija turetume apie tai tada (o tai si sistema turi netgi sava "Library Of Memories" kulta. Pasidalintumem kas tinka, kas netinka. Man pvyz., ne visi autores patarimai tiko, labai daug ka adaptavau, nors suprantu kodel butent ji patare taip o ne kitaip.
niu man dar nera ko archivuot..o nuotraukos digital..viskas kompe..o ten tai tvarka

bet mielai prisijungsiu i diskusija..o laikui begant tikiuosi bus ka ir archivuot
i jusu darbus biski uzmeciau aki..tai kox ikvepimas paeme..parlekiau is sporto sales..tai pulsiu pradet Emmos albumo

pirma karta darysiu ant juodo pagrindo..seniai jau traukia