Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

Darbeliai tikrai šaunūs thumbup.gif

Naujokėms - maloniai prašom į mūsų būrį ir drąsiau dalyvaukit konkursiniuose mirksiukas.gif

Scrapuke, jei negaila prašysiu ir aš tavo super paskutinio darbelio saulytės siuvinėjimo tech aprašymo blush2.gif
Atsakyti
Scrapuke, jei negaila prašysiu ir aš tavo super paskutinio darbelio saulytės siuvinėjimo tech aprašymo blush2.gif

Issiunciau...gaudyk mirksiukas.gif
va turiu viena nufotkinus tai pasirodau koki velnia as mazdaug kuriu blush2.gif lotuliukas.gif

sveika prisijungus 4u.gif
Darbelis turi savo sarma...daug ir ivairiai prideta, bet nesuvarzytas toksai turi savo antspauda thumbup.gif
Atsakyti
nepamenu ar sitoj temoj Scrap8 minejo apie albumu archyvavimo sistema, bet butu tikrai smagu sulaukti straipsnelio ar patarimu jos bloge apie tai... nors pas mane vos keli darbeliai bet jau norisi juos kaip nors saugiai priglausti ir pagal sistema o ne siaip g.gif tuo labiau kad dabar degu noru ir idejomis scrapinti ir scrapinti biggrin.gif

Zadejau...tik bandau rasti tinkamiausia buda kaip visa info pristatyti (cia 2 knygu sistema reikia apibudinti blink.gif ), tikrai ne 1 dienos darbas. Dar reikia vaizdine medziaga paruosti kad suprastume apie ka kalbu, o tam, reikia pirma paciai geriau patvarkyt savo albumus ax.gif (pakolkas pas mane tik visos foto seka sia sistema, o ne visi albumai su tais paskyrstimais i kategorijas rolleyes.gif )
Vz, daug darbo,bet tikslas bus naujiem metam pradet ir pateikti jum. Butu smagu kad ir kokia diskusija turetume apie tai tada (o tai si sistema turi netgi sava "Library Of Memories" kulta. Pasidalintumem kas tinka, kas netinka. Man pvyz., ne visi autores patarimai tiko, labai daug ka adaptavau, nors suprantu kodel butent ji patare taip o ne kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Loriete @ 2008 12 02, 19:04)

Josephin, sveika prisijungus  4u.gif liuks darbelis thumbup.gif

aciu labai blush2.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 02, 19:49)

sveika prisijungus 4u.gif
Darbelis turi savo sarma...daug ir ivairiai prideta, bet nesuvarzytas toksai turi savo antspauda thumbup.gif

blush2.gif aga..nu neturiu tokios rimtos pakraipos ar dar ko..kaip susisukai man smegenai taip ir gaunas blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 02, 21:43)
Zadejau...tik bandau rasti tinkamiausia buda kaip visa info pristatyti (cia 2 knygu sistema reikia apibudinti blink.gif ), tikrai ne 1 dienos darbas.  Dar reikia vaizdine medziaga paruosti kad suprastume apie ka kalbu, o tam, reikia pirma paciai geriau patvarkyt savo albumus ax.gif (pakolkas pas mane tik visos foto seka sia sistema, o ne visi albumai su tais paskyrstimais i kategorijas rolleyes.gif )
Vz, daug darbo,bet tikslas bus naujiem metam pradet ir pateikti jum. Butu smagu kad ir kokia diskusija turetume apie tai tada (o tai si sistema turi netgi sava "Library Of Memories" kulta. Pasidalintumem kas tinka, kas netinka. Man pvyz., ne visi autores patarimai tiko, labai daug ka adaptavau, nors suprantu kodel butent ji patare taip o ne kitaip.

niu man dar nera ko archivuot..o nuotraukos digital..viskas kompe..o ten tai tvarka cool.gif bet mielai prisijungsiu i diskusija..o laikui begant tikiuosi bus ka ir archivuot biggrin.gif

i jusu darbus biski uzmeciau aki..tai kox ikvepimas paeme..parlekiau is sporto sales..tai pulsiu pradet Emmos albumo rolleyes.gif bigsmile.gif pirma karta darysiu ant juodo pagrindo..seniai jau traukia ax.gif
Atsakyti
i jusu darbus biski uzmeciau aki..tai kox ikvepimas paeme..parlekiau is sporto sales..tai pulsiu pradet Emmos albumo rolleyes.gif bigsmile.gif pirma karta darysiu ant juodo pagrindo..seniai jau traukia ax.gif

4u.gif
Lauksim rezultato. O ar ilgai uztrunka kol sustumdai viska ant puslapio ar greitai viska suplanuoji? Ar kokias schemas naudoji?
Atsakyti

4u.gif
Lauksim rezultato. O ar ilgai uztrunka kol sustumdai viska ant puslapio ar greitai viska suplanuoji? Ar kokias schemas naudoji?
Atsakyti

4u.gif
Atsakyti
i jusu darbus biski uzmeciau aki..tai kox ikvepimas paeme..parlekiau is sporto sales..tai pulsiu pradet Emmos albumo    pirma karta darysiu ant juodo pagrindo..seniai jau traukia

4u.gif 4u.gif
lauksim pasirodymo su nauju darbeliu. O koks kurybos procesas: ar pradejai nuo schemu, SB zurnale ideju?
Atsakyti
Josephin labai linksmas darbelis thumbup.gif tokia nuotrauka thumbup.gif
na aš jau seniai beteršiau eterį, tai nepykit blush2.gif rodau...
user posted image user posted image user posted image user posted image
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 12 03, 06:23)
na aš jau seniai beteršiau eterį, tai nepykit  blush2.gif rodau...

puikios atvirutes thumbup.gif
Atsakyti
Josephin, šaunus darbelis su superine nuotrauka... biggrin.gif Dabar galvoju, nu kodėl aš neturiu tokios nuotraukos su savo drauge... ax.gif Ir sveika prisijungus 4u.gif

Remini, žavingos ir žaismingos atvirukes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 03, 05:58)
4u.gif

niu nezinau kaip ilgai..as kazkaip nestumdau..sugalvoju viena detale..tada prie jos derinu kita..nu ir t.t.
ale spekit ar man kas leido kanors daryti??? bash.gif tai MB kazkokius reikalus per kompa tvarke..(o man jo reikejo)..tai mazike maitint..nu o tada tai jau liuliu doh.gif na gtruputi pradejau..bet dar nera ko parodyti blush2.gif siaip anksciau uztrukdavau viena vakara vienam LO rolleyes.gif bet dabar su klecku..nezinau doh.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 03, 06:10)
4u.gif  4u.gif
lauksim pasirodymo su nauju darbeliu. O koks kurybos procesas: ar pradejai nuo schemu, SB zurnale ideju?

niu asdazniausiai nusiperku zurnalus, pasiziuriu..tada atsiranda bendras ikvepimas..susiurbiu kas patiko..bet dar neteko ne karto sekti paskui schema..o pradedu nuo vienos minties..arba nuo nuotraukos..tada jau viska derinu..susistumdau ant popieraus ir fsio..

QUOTE(remini @ 2008 12 03, 06:23)
Josephin labai linksmas darbelis  thumbup.gif tokia nuotrauka  thumbup.gif
na aš jau seniai beteršiau eterį, tai nepykit  blush2.gif rodau...
user posted image user posted image user posted image user posted image
4u.gif

aciu blush2.gif man tos pira ir paskutine super thumbup.gif o cia mano kurta blush2.gif
user posted image
Atsakyti