Įkraunama...
Įkraunama...

"Žąsies oda"

turiu aš tokią problemėlę - vadinamą žąsies odą. paveldėjau cry.gif
nesinori sijonų nešioti, nes odai pašiurpus, jie iš viso baisiai atrodo. truputį mažiau matomi tampa, kaip pasideginu, bet, kadangi šviesi oda, soliariumais piktnaudžiauti nenoriu, reiškiasi, vėl negaliu mūvėti sijonų...mama guodžia, kad kažkiek išnyks kai pagimdysiu g.gif
bet gal įmanoma kažkaip kitaip tą problemą išspręsti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(egle50 @ 2005 06 23, 09:50)
turiu aš tokią problemėlę - vadinamą žąsies odą. paveldėjau  cry.gif
nesinori sijonų nešioti, nes odai pašiurpus, jie iš viso baisiai atrodo. truputį mažiau matomi tampa, kaip pasideginu, bet, kadangi šviesi oda, soliariumais piktnaudžiauti nenoriu, reiškiasi, vėl negaliu mūvėti sijonų...mama guodžia, kad kažkiek išnyks kai pagimdysiu  g.gif
bet gal įmanoma kažkaip kitaip tą problemą išspręsti?  verysad.gif

Mane taip pat kamuoja žąsies oda, kurią paveldėjau iš mamos, mano mama iš savo mamos ir t.t. Kai pasideginu - dar pusę velnio, bet šiaip tai nesideginus nedėviu sijonu ir bliuskyčių be rankovių. Kažkaip rankos, lyginant supaauglyste, biškuliuką apsitvarkė, bet kojos cry.gif Mano vienai pažįstamai irgi buvo žąsies oda ir ji gydėsi pas kažkokią giminaitę kosmetologę, tai dabar jos odelė tokio švelnumo, kad tik pavydėt. Va, o aš kaip įtariu, gydymui pas kosmetologę reik daaaaug pinigėlių. O gal yra kokių liaudiškų receptėlių, kad ją bent kiek sušvelnint?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pamaciau tema ir prisiminiau, pas mane irgi buvo tokia zasies oda, kiek atsimenu iki gal 14 metu! Ant slaunu ir ant ranku. Bet tikrai nepaveldeta, o tete visad sakydavo "zasies oda" pas tave ax.gif bet pranyko, atsimenu kad tais laikais atsirado Lietuvoje Johnsons&Johnsons aliejukas (o gal tik as ji tada uzmaciau), tai as juo tepiau, ypatingai rankas...Nu nezinau, gal cia sutapimas, bet po kiek laiko tikrai isnyko, dabar lygut lygutele oda... g.gif Net paciai keista, gal cia toks paauglystes periodas buvo. Bijau nusisneket stipriai blush2.gif bet kad turejau zasies oda tai faktas. Aha, kiek atsimenu saulute padedavo ir man...
Atsakyti
QUOTE(Eimante @ 2005 06 23, 12:38)
Sveikos  4u.gif

Aha, kiek atsimenu saulute padedavo ir man...

saulute tai padeda, bet kol jos gauni pakankama doze, oda nekaip atrodo... cry.gif
Atsakyti
Aš turiu ant rankų išorinės pusės tą žąsies odą. pasakysiu labai paprastą ir labai veiksmingą liaudišką receptėlį, pamatysit, oda bus švelnutėlė, jokių šerpetų, jokio negražaus odos vaizdo mirksiukas.gif Savaitę kasdien, o po to kas antrą dieną porą savaičių patrinkit "žąsies odą" su išgertos kavos tirščiais thumbup.gif Vėliau galima rečiau, bet jei "žąsies oda" ims vėl lįsti į paviršių vėl patrinkit dažniau.
Dar vienas liaudiškas receptėlis prieš maudynes odą patrinti labai smulkia druskyte, o po maudynių patepti vaikišku aliejuku. Bet žinokit, kavos tirščiai daug efektyviau.
Atsakyti
pas mane ir yra si problemele nuo pat vaikystes sad.gif ,bet ant koju kazkaip beveik isnyke yra,tik va rankos sad.gif ,kazkaip po antro gimdymo dar labiau isplyto tie spuogeliai,net ant peciu,buvau ir soliariume ir jau gan ruda,tai daba tamsus tokie taskiukai like,bet keliasi ir vel tokie balksvci nauji sad.gif,nezinau kas cia darosi verysad.gif ,kaip maikes nesiot verysad.gif
reiks Rasma bandyt tavo metodus,nors negeriu kavos,bet darysiu spec vien del trinimu doh.gif
Atsakyti
Pas mane žąsies oda puikuojasi ant nugaros ir kojų cry.gif Noriu paklausti, ar jums gydytojas diagnozavo tokia problemą, ar tiesiog kaip ir aš iš mamos, tetų, draugių žinot, kad tai žąsies oda?
Man padeda saulė ir jūros druska. Vienais metais žąsies oda labiau matosi, kitais netaip. Pas gydytoją jokią nesikreipiau.
Atsakyti
Man šito "malonumo" atsikratyti padėjo soliariumas .
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 06 28, 14:33)
Pas mane žąsies oda puikuojasi ant nugaros ir kojų cry.gif Noriu paklausti, ar jums gydytojas diagnozavo tokia problemą, ar tiesiog kaip ir aš iš mamos, tetų, draugių žinot, kad tai žąsies oda?
Man padeda saulė ir jūros druska. Vienais metais žąsies oda labiau matosi, kitais netaip. Pas gydytoją jokią nesikreipiau.

nea, specialiai pa sdaktarus nejau, ir taip aisku....
juros druska nebandziau...riekes isbandyti...
o saule ir man padeda, bet kai oda l.sviesi, nesinori daznai soliariumu lankyti sad.gif
but gerai viena karta ir visiems laikams sukisti pinigus i koki nors stebuklinga tepaliuka ir daugiau nesikankinti....
Atsakyti
Į soliariumą vaikštau protingai : vieną kartą , na labai retai būna du kart į mėnesį . Bet man tikrai , tikrai padėjo ...
Atsakyti
O iš kur atsiranda ta žąsies oda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 06 29, 13:49)
O iš kur atsiranda ta žąsies oda? g.gif

manau, kad paveldima cry.gif
Atsakyti