Įkraunama...
Įkraunama...

"Žąsies oda"

labas, as zasies oda paveldejau is mamos o jai laikui begant ji visai isnyko.as esu geltonode tai oda saules nebijo,todel kartais padeginu turputi ir pastebejau kad kasmet oda vis svelneja nors vaikystej tikrai buvo siurksti.beje mama bande su druska trint (manau ja pakeistu dabartinis pilingas) bet nieko negelbejo
Atsakyti
Turiu ir aš tą pačią bėdą cry.gif , bjauru, kai negali trumpų sijonų nešioti cry.gif.
Vat vasarą pasideginus oda pagražėja, bet dabar dar pabandysiu ir kavos tirščius tongue.gif .
Atsakyti
turiu ir aš tokią odytę nuo pat mažumės, nusibodo.. verysad.gif pateplioju kremuku drėkinančiu, tai šiektiek pagerėja wub.gif
Atsakyti
o kaip tuos kavos tirščius tept, kaip laikyt, ir kiek laikyt?? wink.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laaaurita @ 2006 05 07, 13:39)
o kaip tuos kavos tirščius tept, kaip laikyt, ir kiek laikyt??  wink.gif  wink.gif

mano manymu, juos reikia trint, tai kaip pilingas kūnui mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va pasirodo ne vien pas mane ta problema. Vasarą kai įdegu saulėje truputį gažiau atrodo, bet vis tiek pastebima ant blauzdų. Reiks ir man pabandyt kavos tirščius trint, nes jokie kremai nepadėjo schmoll.gif Tik blogiausia, kad pas mus šeimoj niekas kavos negeria lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš tik dabar sužinojau kaip tai vadinasi doh.gif man nuo vaikystės visos kojos ir rankos unsure.gif Ir niekas nieko nepatardavo, tik drėkinti... Dabar badysiu kavos tirščius, nes po gimdymo ypatingai išryškėjo blink.gif , baisu žiūrėt, o ir degintis nelabai galiu unsure.gif Tikėkimės padės, nors vyras sakė, kad išsigalvoju ir nieko čia ypatingo bet mane tai žiauriai nervinan cry.gif .
Atsakyti
Aš irgi paveldėjau tokią odą iš savo mamos. Atsimenu dar vaikystėje mama sakydavo, kad trinčiau odą su smėliu prie jūros 4u.gif Tai būdavo kaip pilingas. Po gimdymų žasies oda labai išryškėjo ant rankų, tai masažuotoja patarė pilinguoti odą, o ji man masažuodama taip nutrynė rankų odą, kad žąsies odos jau beveik ir nebepastebiu mirksiukas.gif Tik aišku pastoviai reikia prisižiūrėti pilingas,kremai- na ir problemėlė jau nebetokia pastebima ax.gif
Atsakyti
geras čia dėl kavos tirščių, reiks pabandyt g.gif smile.gif
Atsakyti
Ech, as irgi turiu ta problemele.. ax.gif Tik kavos tirsciai nepadejo - uzkiso vamzdzius tik biggrin.gif lotuliukas.gif Siaip, manau, nieko ypatingo nepadarysi su sita problema - pilingas kas pora dienu, gausus odos drekinimas nuolat ir sioks toks masazas, kad kraujas geriau prasivaiksciotu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pasirodo,kiek cia jusu nemazai... 4u.gif As irgi turiu zasies oda,paveldeta is mamos,jokie daktarai nediagnozavo,tiesiog zinom ir viskas.Tik,kad va visa vaikyste, jaunyste iekada nesutikau ne vienos merginos,turincios tokia oda.Per kuno kulturos pamokas mane ciupinedavo ir klausinedavo,ar man salta.Jauciausi pasaulyje tokia viena.O ir mano vyras,kai pirma syki prisiliete prie mano koju paklause "kas cia". Nemanau,kad yra priemoniu nuo to...Norejau pasiulyti pilinga,bet matau,kad jau buvo kalbama apie tai. Ir tas pilingas,manau,tik tam kartui pasvelnina oda,pvz:gali pasidaryti pries romantiska nakti... mirksiukas.gif Su metais oda glemba ir svelneja,bet visai neisnyksta.
Atsakyti
Nu, as kazkaip nepasakyciau, kad labai del to isgyvenu schmoll.gif Nuolat naudoju pilinga, tepuos kremukais ir tiek. Nulekiu i soliariuma, vasara pries saulute pagulineju.. smile.gif Tai iki minimumo susvelnina odyte ir as beveik pamirstu, kad turiu tokia problema. MB nera ne karto pasakes, kad man kazkas negerai - jam mano oda visad pati svelniausia.. wub.gif
Atsakyti