labas, as zasies oda paveldejau is mamos o jai laikui begant ji visai isnyko.as esu geltonode tai oda saules nebijo,todel kartais padeginu turputi ir pastebejau kad kasmet oda vis svelneja nors vaikystej tikrai buvo siurksti.beje mama bande su druska trint (manau ja pakeistu dabartinis pilingas) bet nieko negelbejo
Turiu ir aš tą pačią bėdą
, bjauru, kai negali trumpų sijonų nešioti
.
Vat vasarą pasideginus oda pagražėja, bet dabar dar pabandysiu ir kavos tirščius
.

Vat vasarą pasideginus oda pagražėja, bet dabar dar pabandysiu ir kavos tirščius

turiu ir aš tokią odytę nuo pat mažumės, nusibodo..
pateplioju kremuku drėkinančiu, tai šiektiek pagerėja

o kaip tuos kavos tirščius tept, kaip laikyt, ir kiek laikyt??

QUOTE(laaaurita @ 2006 05 07, 13:39)
mano manymu, juos reikia trint, tai kaip pilingas kūnui

Na va pasirodo ne vien pas mane ta problema. Vasarą kai įdegu saulėje truputį gažiau atrodo, bet vis tiek pastebima ant blauzdų. Reiks ir man pabandyt kavos tirščius trint, nes jokie kremai nepadėjo
Tik blogiausia, kad pas mus šeimoj niekas kavos negeria

O aš tik dabar sužinojau kaip tai vadinasi
man nuo vaikystės visos kojos ir rankos
Ir niekas nieko nepatardavo, tik drėkinti... Dabar badysiu kavos tirščius, nes po gimdymo ypatingai išryškėjo
, baisu žiūrėt, o ir degintis nelabai galiu
Tikėkimės padės, nors vyras sakė, kad išsigalvoju ir nieko čia ypatingo bet mane tai žiauriai nervinan
.

Aš irgi paveldėjau tokią odą iš savo mamos. Atsimenu dar vaikystėje mama sakydavo, kad trinčiau odą su smėliu prie jūros
Tai būdavo kaip pilingas. Po gimdymų žasies oda labai išryškėjo ant rankų, tai masažuotoja patarė pilinguoti odą, o ji man masažuodama taip nutrynė rankų odą, kad žąsies odos jau beveik ir nebepastebiu
Tik aišku pastoviai reikia prisižiūrėti pilingas,kremai- na ir problemėlė jau nebetokia pastebima

Ech, as irgi turiu ta problemele..
Tik kavos tirsciai nepadejo - uzkiso vamzdzius tik
Siaip, manau, nieko ypatingo nepadarysi su sita problema - pilingas kas pora dienu, gausus odos drekinimas nuolat ir sioks toks masazas, kad kraujas geriau prasivaiksciotu

Pasirodo,kiek cia jusu nemazai...
As irgi turiu zasies oda,paveldeta is mamos,jokie daktarai nediagnozavo,tiesiog zinom ir viskas.Tik,kad va visa vaikyste, jaunyste iekada nesutikau ne vienos merginos,turincios tokia oda.Per kuno kulturos pamokas mane ciupinedavo ir klausinedavo,ar man salta.Jauciausi pasaulyje tokia viena.O ir mano vyras,kai pirma syki prisiliete prie mano koju paklause "kas cia". Nemanau,kad yra priemoniu nuo to...Norejau pasiulyti pilinga,bet matau,kad jau buvo kalbama apie tai. Ir tas pilingas,manau,tik tam kartui pasvelnina oda,pvz:gali pasidaryti pries romantiska nakti...
Su metais oda glemba ir svelneja,bet visai neisnyksta.

Nu, as kazkaip nepasakyciau, kad labai del to isgyvenu
Nuolat naudoju pilinga, tepuos kremukais ir tiek. Nulekiu i soliariuma, vasara pries saulute pagulineju..
Tai iki minimumo susvelnina odyte ir as beveik pamirstu, kad turiu tokia problema. MB nera ne karto pasakes, kad man kazkas negerai - jam mano oda visad pati svelniausia..