QUOTE(Lemona` @ 2009 02 19, 16:52)
O kokia šukuosena, Benice, tavo nuomone, labiausiai tinka prie
tokio suknelės viršaus? Su veliumu?
Aš kažkaip galvoju, jei suknia biškį su pasibangavimais, tai šukuosena turėtų būti tiesių plaukų, ar klystu?
Ir šiaip pas mane labai nesilaiko garbanos, kad ir kiek lako ar putų dėtum.. O tų plasmasinių sulipusių nenoriu
Ar išvis pint ant šono kaip kuodą tokį..

Ale kaip inai su veliumu atrodytų nelabai įsivaizduoju..
Na, prie tokio virsaus sulaizyti plaukuciai, mano manymu, nelabai tinka. Vien pasiziurejus, kaip modelis atrodo - jau baisoka daros...man pvz. pati suknele lb grazi atrodo, bet tie "sulyzinti" modelio plaukai, tai visai netinka
Tokiu taisykliu, kaip kad jei suknute su pasibangavimais, tai sukuosena turi buti tiesiu plauku - kaip ir nera...
Manau, kad prie tokios sukneles labai tiktu nuometas, vis tik vasaros laiku, jeigu nesidedama jokio svarkelio, tai eiti i baznycia nuogais peciais nelabai jau pritiktu.. (aisku, cia principu reikalas...), o nuometukas pridengia pecius, ypac, kad banycioje jis nuleidziamas ant veiduko...
Jeigu tau bangos nesilaiko, tai ir neprievartauk plaukuciu. Manau, kad labai tiktu 2 variantas, kur plaukuciai pusiau susegti, virsugalvyje padeliotos sruogos ir + nuometas...
Jeigu daryti koki kuoduka ant sono, tai ir nuometa tektu sone montuoti, nes kitaip jis butu "sau", o kuodas "sau" - atrodytu, svelniai tariant, "keistai"

bet parodytame pavyzdelyje, tai ne kuodas, o uodegyte ant sono...