Nuometą galima montuoti bet kur, kur yra nors 3 plaukai

QUOTE(Benice @ 2009 04 02, 15:55)

QUOTE(*KAJA* @ 2009 04 02, 14:48)
tikrai simpatisku yra sukuosenu. As tai palaidais noriu..... tik va kaip ta nuometa reikes "prilipdyti"
su palaidais nelabai i ka yra isegti, nors tik baznycioj pabuti ... tiek jo ir reikia
na tipo
juokingai cia tie neonai 

na tipo

jei neklystu, sitoa foto daryta per Victoria's Secret apatiniu pristatyma ir Heidi Klum cia demonstravo praejus 10 dienu po gimdymo (ar maziau..nepamenu). Beje, man cia jos plaukai atrodo tiesiog baisiai

QUOTE(Cica:) @ 2009 04 02, 22:44)
jei neklystu, sitoa foto daryta per Victoria's Secret apatiniu pristatyma ir Heidi Klum cia demonstravo praejus 10 dienu po gimdymo (ar maziau..nepamenu). Beje, man cia jos plaukai atrodo tiesiog baisiai
Per vestuves butu baisu taip atrodyt 

Pritariu dėl tragiškai atrodančių plaukų. Mano galva ir kūnas ne ką geriau atrodo

QUOTE(Cica:) @ 2009 04 02, 22:44)
Per vestuves butu baisu taip atrodyt 

kaip tik ka pagimdziusi, tai super atrodo, kad taip visom

O man grazu.. kaip ir visur skonio reikalas.. kaip as eidavau i vestuves ar koki rengini, tai visada sukuosena darydavausi salone, bet man tie segtukaip taip nepatinka

Papildyta:
na, jei jau taip nepatinka si foto, idesiu kita

QUOTE(*KAJA* @ 2009 04 03, 10:36)
kaip tik ka pagimdziusi, tai super atrodo, kad taip visom 

kaip kątik pagimdžiusi atrodo gal ir gerai, bet manau nevalia lįsti pusnuogei ant podiumo, nes kaip manekėnša atrodo tragiškai, tos žvaigždės sau pernelyg daug leidžia

Figūra Heidi superinė
(jai ne aštuoniolika ir pagimdžiusi ne vieną vaikutį, tai bijokit Dievo mergaitės, ypač labai jaunos, ir nevarykit jo į medį
), gerai Kaja sakė "kad taip visoms", nes ir jaunos po gimdymo turi ir strijų, "sutrūkinėjusių" pilvų, neatsistatančių taukinių, randų ir t.t., tad neprisiškaukit bėdos
Atsiprašau už OT, o dėl tos pirmosios Heidi šukuopsenos-palaidi plaukai gražu, bet galvą plaut reikia
labai akivaizdu, kad arba su plaukų formavimo priemonėm persistengta, arba nespėjo galvos išsitrinkt
Paskutinėse fotro nepalyginamai gražiau

QUOTE(maža mazgė @ 2009 04 03, 10:40)
kaip kątik pagimdžiusi atrodo gal ir gerai, bet manau nevalia lįsti pusnuogei ant podiumo, nes kaip manekėnša atrodo tragiškai, tos žvaigždės sau pernelyg daug leidžia 

Bet ir renginių organizatoriai tą leidžia

Papildyta:
QUOTE(Nady @ 2009 04 03, 10:42)
o dėl tos pirmosios Heidi šukuopsenos-palaidi plaukai gražu, bet galvą plaut reikia
labai akivaizdu, kad arba su plaukų formavimo priemonėm persistengta, arba nespėjo galvos išsitrinkt
Paskutinėse fotro nepalyginamai gražiau 

Gal ten apšvietimas nelabai tinkamas buvo...o gal ir foto nevykusi išvis..tiesą žino tik tie, kurie matė realiai