Įkraunama...
Įkraunama...

KAI EKOLOGISKAI NEIMANOMA

...MEDINI o kam taip? toks krastutinumas? tipo, tave tai veza tik fifos su politilenu, kuriom viskas nusispjaut, "po manes nors ir tvanas? nu, jauuuuuu, medini, juk toks neformalas esi....

beje, atsakant i tavo klausima, ekskrementai irgi jau nenaturalus, nevalia ju rinkt...po tokiu nesveiku maisto produktu, cheminiu dalyku vartojimo, net ir sh...yra gamtai zalingas cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif beje, girdejei, kad amerikoj patanatomai padare skrodimus, atrado, zmoniu zarnos putoja...nuo fairy milteliu, etc. tai vot ,ko kirmeles jav lavonu needa...eureka bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 27 gruodžio 2008 - 22:39
QUOTE(zuzu @ 2008 12 27, 22:36)
beje, girdejei, kad amerikoj patanatomai padare skrodimus, atrado, zmoniu zarnos putoja...nuo fairy milteliu, etc. tai vot ,ko kirmeles jav lavonu needa...eureka bigsmile.gif  bigsmile.gif

Apie ekologiškas laidotuves aš jau klausiau. Pasirodo tokios yra.
O apie savo ekskrementų surinkimą pagalvokit... Geriausia kibire ar bačkoje laikyti. O kartą per savaitę išvešit kur nors tręšimui.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 12 28, 00:32)
O apie savo ekskrementų surinkimą pagalvokit... Geriausia kibire ar bačkoje laikyti. O kartą per savaitę išvešit kur nors tręšimui.

g.gif g.gif hm buvo velus vakaras, gal neperskaitei ka rasiau. kam tresti kazka su neologiskais eks rolleyes.gif krementais? beje, papasakok apie ekolog.laidotuves, nes as tik girdejau, bet tiksliai nezinau kas tai yr, viskuo neprisidomesi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 28 gruodžio 2008 - 10:32
QUOTE(zuzu @ 2008 12 28, 11:29)
........ beje, papasakok apie ekolog.laidotuves, nes as tik girdejau, bet tiksliai nezinau kas tai yr, viskuo neprisidomesi...

yra sukurta temelė apie ekologiškas laidotuves.. 4u.gif
Atsakyti
Kas dėl odos ir kailio - kailio nenaudoju ir, manau, niekada neapsivilksiu natūralių kailių paltu ar pan. Oda... jau sunkiau atsisakyti, nes dermantinas tai tikras š... nepatvarus ir baisiai atrodo. Taigi, gal geriau turėti vienus natūralius batus, kurie bus ilgiau avimi, nei dirbtinės odos, bet teks keisti greičiau... Nors teko turėt ir žieminius iš netikros odos, kurie laikė dvi žiemas ir dar būtų bent dvi atlaikę, bet padas jau atrodė nekaip, o ir atsibodo (ech, tas vartotojiškumas ir mada, jau norėjos kažko naujesnio doh.gif )

Kas dėl plastiko, tiesiog jį rūšiuoju, kiek yra mano galiose, kas su jomis nutinka vėliau geriau negalvot, nes vieni sako, kad rūšiuotos šiukšlės vistiek supilamos bendrai... Na, bet bent jau mano sąžinė kažkiek ramesnė, kad stengiuosi dėl aplinkos ir gamtos. Stengiuosi nenaudot plastikinių pakuočių, netgi pirkdama drabužius (ne tik maisto prekes) neimu maišelio, jei tai plastikinis, o ne popierinis.
Atsakyti
Nors nevalgome mesos, bet be odos ir naturalaus kailio neapsieiname blush2.gif .
Siuksles rusiuojame.
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2008 12 27, 19:47)
nu geraI MERGinos...aCIU UZ IDOMIAS MINTIS (ATLEISKIT UZ srifta, dingo lietuviskas).
na, viagi ziuriu, liko nemazai klausimeliu apmastymui mums moterims.
kaip zinome, moteris ir kudikis visgi islieka didziausi terseja
i...moterims paketai, kudikiui -suauskelnes. gerai, jei auginam vystyklais ar perkam ekologiskus pampersus, o sau - menulio puodeli ar ekologinius paketus.
bet visgi griztant, moteriai visgi yra vos ne moteriskai priovalu sunaudotiu kuo daugiau pirkiniu.
imkimpvz, kad ir kapronines kojines. diveseimt denu ar trisdesitm kai orai silti. ka darot? ekologija TURETU MAZINTI VARTOTOJISKUMA, kaip cia kazkas prasitare. zinoit, ta baisi niauri fraze: WORK, BUY, CONSUME, DIE. taigi rolleyes.gif mes nenorime tokios buiti. na bet mergynos, ka jus darote...kaip su tom kaproninem, juk jos vyniojamos i kartona, kartonaI ISUKTI I PLASTIKINI APVALKALELI. aisku,l pasasyksime, juk taip perkame ir varske, dar koki sureli - plastiko gabale,. desreles fasuotas...na bet vistiek. kaip mazinti ta vartojima moterisku daikciuku arsenaLE???????  g.gif  g.gif  PIRKTI is mociuciu turguj grubaus mezgimo????taip pat moteriskos kelnaites...juk jos nusidevi kur kas greiciau nei vyrams. o galbut kai kuriose vietose tiesiog susitaikot su mintimi - JOG EKOLOGIJA NELABAI ISIPAISO, ir tiesiog nebemastote, kad nesusidurtumet su fanatizmu?????/ cool.gif  cool.gif  cool.gif

Nu vyrai irgi nemenki teršėjai - gi tiek prezervatyvų po savęs palieka lotuliukas.gif

Sorry, bet tie kažkaip ekstremalūs kraštutinumai atrodo keistai g.gif
Iki tiek nedasigyvenau, kad apie kojines tiek minčių kiltų. lotuliukas.gif Vienintelis dalykas, roge dažniausiai paprašau kad nedėtų trekių į calofaninį maišelį o eidama į prekyos centrą stengiuos neštis savo.

Atsakyti
QUOTE(~FSCG~ @ 2008 10 25, 14:05)
Na,as visa gyvenima be kailiniu gyvenu ir dar sveika,gyva,neatsimenu kada sirgau. Manau,kailiniai yra pindu reikalas, todel perka juos tikrai ne del silumos, o as pvz. ir grozio kailiniuose nematau ne vien tik del to,kad jie is gyvunu,bet ir moteris su jais i negrakscia meska pavirsta,kad ir kokie ploni jie bebutu. Taip kad mano nuomone,kailiniai tinka tik tiems,kas su jais gime. Taskas.

Labai patiko šis postas. Ir aš manau, kad kailiniai mūsų klimatui nėra reikalingi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myself: 29 birželio 2010 - 16:21
As taip pat manau, kad reik pradet nuo saikingo vartojimo 4u.gif o paskui visi tie maiseliai ir tt. 4u.gif
Atsakyti
Aš nemažai naudoju plastmasinius maišelius blush2.gif Turiu katę, sunaudoti jos tuoleto grūdeliai nekvepia nei jai - antrąkart ant "nešvarių" neina, o ir man nėra nieko baisiau kai pvz kelių dienų prasmirdęs gyvūno tuoletas doh.gif Tie grūdeliai pagal idėją tirpūs vandenyje, bet mūsų name jau geriau nemesti į kanalizaciją - kemšasi (patikrinta). Taigi pakuoju ta "gėrį" į plastikinius maišelius blush2.gif Pateisinu save bent tuo, kad neperku naujų maišelių, o naudoju iš parduotuvės parsineštus nuo vaisių ir pan. taip per dieną po vieną - du. Graužia sąžinė truputį...
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 06 29, 16:21)
Labai patiko šis postas. Ir aš manau, kad kailiniai mūsų klimatui nėra reikalingi.

Sutinku, kad gali ir nereikalingi tie kailiniai, bet turiu senus, gal dar caro riuriko laikais pirktus, tai jų tikrai nemesiu šiukšlynan, nešiosiu sveika sau toliau ir vargo nematytsiu... Naujų gal jau nebepirksiu, užteks turimų.
Va batus pirkau ir pirksiu tik odinius. Bet nesu jų maniakė - turiu tiek, kiek būtinai reikia sezonui, stengiuosi juos prižiūrėti ir aviu iki susidėvėjimo. O dirbtinės odos nepirksiu, nes man tokiuose batuose prakaituoja ir šunta koja. Kam tinka - teperka tokius.
Į parduotuvę einu su savu drobiniu maišu. Jei kokį maišioką gaunu su kokia preke, nesistengiu jo išsyk išpakuodama išmesti, pritaikau kur nors darsyk: šiukšlėms, panaudotam katino kraikui ir t.t.
Daiktų nesandėliuoju, nebenaudojamus gerus išdalinu, jei ką pasidedu, tai kartono dėžėse viską laikau.
Atsakyti
Man keistas kai kuriu kategoriskas poziuris i kailinius. Manau viskas priklauso nuo to is kokio gyvuno kailiniai padaryti. Gyvenime nepirkciau kailiniu padarytu is kiauniniu seimos atstovu bei tarkim is karakulio ozkos jaunikliu kailiuku. kai gyvunai auginami ir zudomi vien del kailiniu - tai sadistiska ir ziauru. Bet juk yra ir tokiu gyvunu, kurie auginami maistui, tai ka butu humaniskiau ju kailius ismest mesa suvalgius. jei pirksiu kada kailinius, tai tik tokiu gyvunu.

Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 12 28, 02:32)

Sitam forume kazkur maciau nuoroda i bloga ar svetaine apie ekologiskai gyvenancia seima. Is jie savo tuoleto turini naudoja tresimui blink.gif .
man tai cia ne ekologiska, o kraupu atrodo. Juk neveltui apie kanalizaciju valymo irengimus buna apsaugos zonos, kur negalima jokia zemdirbystes veikla. Zmogaus ekskrementai tai ne gyvulio. Visokios ligos ir bakterijos pavojingos zmogui plinta. doh.gif Net kazkada cia rode ,,Zaliojoj akademijoj" apie tai kaip kazkas prie valymo irenginiu darzoves augina, o auga jos ten kaip ant mieliu, nuo iprastu darzoviu iki arbuzu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 27 vasario 2011 - 20:37