Įkraunama...
Įkraunama...

1m. 3 mėn. - ar moka valgyti pats?

Labas vakarelis smile.gif mano mazoji tai nuo kokiu metuku jau pati sededavo prie savo lekstutes su sauksteliu ir sakute ir badydavo, tepsnodavo viska, kas budavo leksteje lotuliukas.gif teko keliom dienom apsisarvuoti kantrybe ir nemaitinau jos, idedavau i lekstute ir lai pati valgo. Nes ir siaip nesileido pora kartu maitinama, atseit didele, pati moka biggrin.gif kelios dieneles ir ziuriu, kad dukryte pati valgo thumbup.gif aisku i burnyte patekdavo tik puse saukstelio turinio, bet palaipsniui visko ismoko smile.gif aisku ir dabar dar kai valgo, prisikrauna pilna sauksteli, kol danesa ji iki burnytes puse pameta, bet svarbu, kad pati valgo smile.gif jauciasi suaugusi, kai visi sedi prie stalo ir patys valgo cool.gif
Atsakyti
toks pastebejimas 4u.gif
mano dukryte metuku jau kartu valgydavo- ji viena sauksta i burna, as kita. Paskui atejo etapas, kai ji man- as jai biggrin.gif
Brolis, tuo tarpu, net nesidomejo blink.gif
Kai metuku igrudau sauksta i rankas, tai paknebineja kazkiek, bet valgymu dar to nepavadinciau doh.gif
Ir daug dalyku mergaites anksciau pradeda daryt pacios( nu juk berniukai- silpnoji lytis biggrin.gif
Atsakyti
na mes kieta maista su sakute jau valgom gerai,pradejom nuo 1,2men,tik va kokia sriubyte maitinu pati ax.gif .Nes megsta labai apversti savo bliuduka doh.gif
Atsakyti
Nuo 1,2 m valgo viska pats ax.gif
Atsakyti
Oi koks šaunuolis thumbup.gif , mums ryt 1,2 m, bet dar toli gražu, kad pats valgytų doh.gif
Atsakyti
Mano mergyte valgo pati nuo 1m4men,net nesiduoda buti maitinamai.Tik nemoka sriubos valgyt visa apsipila,o kad pamaitinciau nesileidzia ax.gif
Atsakyti
Mes dar nemokame valgyt pacios, viskas salia lupu doh.gif
Atsakyti
o mūsų tik dabar pats pradėjo valgyt su šaukštu,nors dar pagalbos reikia,tikiuosi kad iki rudens išmoks pilnai.beje,mums jau 2.6m
Atsakyti
mano mergaitei 1.3 tuoj bus, jau koki men pati nori valgyti, bet nelabai kas gaunasi, uzsispiria kartais neima is manes, tai sakau tu pati valgyk ir biski padedu jai "ivairuoti i burnyte" tada viskas thumbup.gif . kartais maitinu ir atrodo jau soti, muistosi, tada duodu paciai su mano velgi pagalba, tai suvalgo antra tiek, labai jai smagu paciai, tik beda, kad seilinuku nepripazysta, tai buna labai purvina. doh.gif
Atsakyti
Moka pati valgyti bet tas valgymas normaliai nepavalgo o terlione gaunasi
Atsakyti
Mano sūnui 1 ir 3 mėnesiai, bet dar pats nevalgo. Kartais pasiėmęs šaukštuką pabaksnoja maistą, bet tik tiek. Ką paduodu į rankytę tą suvalgo.
Atsakyti
maniškiui metai ir mėnuo.
pats nevalgo. tik prieš kokią savaitę pareiškė norą pasiimti šaukštą ir pamėginti pakabinti maisto. bet jam čia tik žaidimas. iki burnos nedaneša lotuliukas.gif gerai bent tai, kad pataiko šaukštu į lėkštę lotuliukas.gif
Atsakyti