Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(merga @ 2008 10 17, 09:49)
Panos,apziurineju savo dukrikes ir dar viena staigmena radau;nagi mano salotine
http://images38.fotk...67/DSC00262.jpg
kuri dabar atrodo taip:pirma su oranzine lekstele

Šita labai wub.gif Smagu,kad veiksmas vyksta pas tave bigsmile.gif
Atsakyti
et, jauciuosi kaip pribegus finisha doh.gif
Vakar netiketai sveciu uzriuvo, tai siandien reikejo daskaityt sena tema iki galo ir sitoj 9 puslapiukus perverst book.gif
Gavom nemazai velniu bigsmile.gif As ta tema tik viena noriu pasakyti.. Niekada nebus 'kaip budavo anksciau' ir nereikia varyti Dievo i medi.. atsivertus bet kokia tema rastume OT, taip kad jei nepatinka, galima paprasciausiai neskaityti (as taip darau su TV, kai nepatinka kokie plepalai, jungiu lauk, o ne verkiu atsisedus, ka cia sneka tongue.gif ) Siulau palikti taip kaip yra ir dziaugtis gyvenimeliu 4u.gif

Mano viena orchyte oriniu saknyciu kad leidzia thumbup.gif Vakar gi mirkiau savo grazuoles, tai apziurejau nuosekliai biggrin.gif Jauciu jautesi kaip pas ginekologa lotuliukas.gif Nu bet va viena leido lyg ziedkoti, bet sustinges jis ten tarp lapu, nelenda nors tu ka doh.gif

merga, o Tavo dukrikes tave ir toliau dziugina bigsmile.gif

rena, Tau sekmiaus 4u.gif Viskas bus gerai, turi buti console.gif

Aduka, grazi Tavo naujoke wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 17 spalio 2008 - 09:09
QUOTE(merga @ 2008 10 17, 09:49)

http://images41.fotk...67/DSC00391.jpg
leidzia netik is pazastikes ziedstiebi,bet ir is apcios nauja doh.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

O pas tave dešiniam šone dendrobium-felenopsis? Irgi matau be lapų?
Atsakyti
Labas rytas. Merginos ir pripliurpėt jūs čia, kol perskaičiau doh.gif vakar vienas fool.gif mačiau jus prinervavo. Reikėjo ignoruoti, nekreipti dėmesio.

O dabar į temą. Šiand ryte nusipirkau dendrobium ir į darbą nusitempiau. Spontaniškai taip gavosi. Tik vat dabar galvą laužua kuris čia tas dendrobium mano, tikrai ne nobile. Reiks pasiskaitinėti nuorodose. Įkelsiu foto kai galėsiu.
O bajeris buvo. Ant celofano, į kurį buvo gėlė suvyniota, buvo parašyta phalaenopsis. Nu visai dundukai.user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš tik spėju registruotis lotuliukas.gif thumbup.gif Mano fronte nieko naujo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LĖTA @ 2008 10 17, 10:18)
Labas rytas. Merginos ir pripliurpėt jūs čia, kol perskaičiau  doh.gif vakar vienas  fool.gif mačiau jus prinervavo. Reikėjo ignoruoti, nekreipti dėmesio.

O dabar į temą. Šiand ryte nusipirkau dendrobium ir į darbą nusitempiau. Spontaniškai taip gavosi. Tik vat dabar galvą laužua kuris čia tas dendrobium mano, tikrai ne nobile. Reiks pasiskaitinėti nuorodose. Įkelsiu foto kai galėsiu.
O bajeris buvo. Ant celofano, į kurį buvo gėlė suvyniota, buvo parašyta phalaenopsis. Nu visai dundukai.user posted image

Tai gal Dendrobis Phalaenopsis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aduka @ 2008 10 17, 10:13)

Seni lapai nukrenta,o ten yra lapų ant jaunesnio stiebo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 10 17, 10:13)

Aha Dendriukas pas mani vos antra savaite,tai adaptuojasi( o biski toks pavarges,kad nukainuota mama nupirko tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 10 17, 10:49)

http://images38.fotk...67/DSC00262.jpg
kuri dabar atrodo taip:pirma su oranzine lekstele

http://images41.fotk...67/DSC00391.jpg
leidzia netik is pazastikes ziedstiebi,bet ir is apcios nauja doh.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

labai grąžios gelės wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.

Oras š..., nuotaika po vizito su vaiku pas kardiologę š..., galvą skauda tai irgi š..., nes mano žydinčios orchidėjos, o ir nežydinčios, manęs nebedžiugina. Nenoriu nieko tik nušauti kardiologę. gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2008 10 16, 20:52)
Mūsų namai - turėtų būti patirties kaupyklė, vieta, kur gaunamos žinios, o ne vieta, kur tema priplepama per parą ir nieko naujo išskyrus uch ach cha cha cha nerandi.

QUOTE(Šilingė @ 2008 10 16, 21:03)
Tai niekas neliepia šitos temos apleist  doh.gif  Tiesiog pasirinkt pokalbio temas, paskirstyt... Nu va tobulai tą daro pavyzdžiui parfumerijos skyrelio lankytojos...

Pritariu visu 100 proc. drinks_cheers.gif Labai graziai susitvarke ir namo aplinkos tema, nors is pradziu maniau, kad to nereikia, t.y. bendraminciu, (o musu ir tempai tenais 10 kartu mazesni), bet pasirodo reikia.
As seniau orchideju tema irgi labiau megau, o dabar ja skaitau tik tada, kai kitas uzsiprenumeruotas perskaitau, ir jei lieka laiko. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LĖTA @ 2008 10 17, 10:18)
O dabar į temą. Šiand ryte nusipirkau dendrobium ir į darbą nusitempiau.

as ji priziuriu, kaip phalika mirksiukas.gif nu nesiskundzia bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Lexana @ 2008 10 17, 10:40)
Oras š..., nuotaika po vizito su vaiku pas kardiologę š..., galvą skauda tai irgi š..., nes mano žydinčios orchidėjos, o ir nežydinčios, manęs nebedžiugina. Nenoriu nieko tik nušauti kardiologę. gun_bandana.gif

zo viskas s... biggrin.gif doh.gif

o as pasiskalambijau daktariukai, sake varyt ir nesukt smegenu, operuos bigsmile.gif thumbup.gif bet juk beda po viena nevaiksto, ane? doh.gif , tai mano mazius nutare, tempa uzsikelti 37,8 unsure.gif tai dabar noriu kad guletu, tai as turiu su juo gulinet, ciumodanai nesikrauna, ai net nzn i viska nusispjoviau, kaip bus taip blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 10 17, 09:40)
Sveikos.

console.gif Uj nesakyk tikrai diena š.. mano dendrikas numete visus lapus,viena stiebo pati viršūnė žydi nes likusi dalis jau nužydėjus,užtat kiti stiebai kaip pumpuruojasi wub.gif wub.gif
Pasiulymas:tai gal ir mes užsivedam tema bendraminčiuose kad kitiems savo pliurpimais akiu nemozolint ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kilka: 17 spalio 2008 - 09:52