Įkraunama...
Įkraunama...

Dragūnų kvartalas dalijasi gyvenimo niuansais čia

Samta, rožiniai sveikinimai wub.gif flirt.gif
Atsakyti
Dar.. pas mus kazkas sulauze vartus i parkinga... lyg ir kaltininkas aiskus - o mes visi gavom saskaita uz remonta... blink.gif
Atsakyti
Dėl didesnės kainos už šilumą. Manau, viskas dėl to, kad pabrango kilovatvalandės kaina. Aš dar negavau sąskaitos, bet ryte ir nežiūrėjau į dėžutę, reiks pasitikrinti grįžus.
Dėl vandens - gyvenam dviese, pernelyg netaupom, bet ir veltui neleidžiam o sunaudojam nemažai - apie 6-7 kubus bendrai.Šiaip vandens srovė nėra labai stipri, net ant maksimumo atsukus - ypač, kai nori į vonią vandens prisileisti, bet skaitliukai, matyt, sukasi maksimaliai g.gif

Girdėjote, kad balandžio 18 d. Lietuvoje vyks Švarinimosi, šiukšlių rinkimo akcija. Sakau, gal ir mūsų rajoniukui reikia į talką rinktis - miškely nemažai šiukšlių, o ir šiaip galima smagiai pabendrauti. Ką manote? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2009 02 20, 10:40)
mes su vaiku irgi daug sunaudojam po 4 kita karta salto net 5 kubus. mane labiausiai erzina , kad kol atitekes karstas vanduo reikia laukti vos ne 5 min. Reikia sia problema spresti...o del mokejimo uz vandeni dar reikia gal palaukti

pas mus irgi reikia laukti kol atitekės karštas vanduo. o sunaudojam po 5kubus. Už šildymą gavom 120lt sąskaita. Laikom atsuktą skaičiuką ant 3 tik vienam kambary ir tai tik dieną, nakčiai užsuku. o jei atsukčiau trijuose kambariuose g.gif ir sąskaita trigubai didesnė būtų blink.gif Bute 20laipsniu.
Papildyta:
[quote=Druoja,2009 02 20, 13:32]
Dėl didesnės kainos už šilumą. Manau, viskas dėl to, kad pabrango kilovatvalandės kaina. Aš dar negavau sąskaitos, bet ryte ir nežiūrėjau į dėžutę, reiks pasitikrinti grįžus.

na pas mus tai sausio mėn sakaitoj ir vasario mėn sąskaitoj už šilumą kilovatvalandės kaina ta pati...
Atsakyti
Vandens sunaudojam 7-8 kb. Bet manau kad visi turit indaplovės, senose bute neturėjom tai ir vandens mažiau sunaudodavom. Vonia pas mus didesnė nei senajam bute manau tai irgi turi įtakos. O dėl šilumos sąskaita praeita mėns buvo 80 lt, dabar 123 lt, tai laukia šalčiau buvo ir radiatoriai nors ir tiek pat prisuktos bet sunaudoja daugiau energijos jokio stebuklo nematau.
Karštas vanduo bėga po kokias 10-15 sek, gyvenam gan aukštai, spaudimas geras nusiskundimu neturim.

Papildyta:
QUOTE(dreksis @ 2009 02 20, 14:47)
Už šildymą gavom 120lt sąskaita. Laikom atsuktą skaičiuką ant 3 tik vienam kambary ir tai tik dieną, nakčiai užsuku. o jei atsukčiau trijuose kambariuose  g.gif ir sąskaita trigubai didesnė būtų  blink.gif Bute 20laipsniu.

Tai tas radiatorius veikia pilnu pajėgumu, nes kitose kambruose šalčiau tai jis vienas ir bando sušiltinti butą ( liaudiškai tariant ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norka81: 20 vasario 2009 - 14:38
QUOTE(Norka81 @ 2009 02 20, 15:36)
Vandens sunaudojam 7-8 kb. Bet manau kad visi turit indaplovės, senose bute neturėjom tai ir vandens mažiau sunaudodavom. Vonia pas mus didesnė nei senajam bute manau tai irgi turi įtakos. O dėl šilumos sąskaita praeita mėns buvo 80 lt, dabar 123 lt, tai laukia šalčiau buvo ir radiatoriai nors ir tiek pat prisuktos bet sunaudoja daugiau energijos jokio stebuklo nematau.
Karštas vanduo bėga po kokias 10-15 sek, gyvenam gan aukštai, spaudimas geras nusiskundimu neturim.

Papildyta:

Tai tas radiatorius veikia pilnu pajėgumu, nes kitose kambruose šalčiau tai jis vienas ir bando sušiltinti butą ( liaudiškai tariant ).

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Indaploves taupo vandeni g.gif
Sildyma reguliuoju pagal karsti... dvigubai daugiau - tikrai ne... Man atrodo cia daugiau nes skaitliukus veliau nuiminejo, pries pabrangima. Aisku prisidejo ir saltesnis menuo... bet du kartus daugiau.. vistiek keista smile.gif
O pabrangas, ar ne nuo Vasario 1 d?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babulka: 20 vasario 2009 - 15:04
Nu tikrai nemanau, kad visi turi indaploves... Man ir daugeliui mano pazistamu jos nereikalingos. Ir vonios dydis turi abejotina reiksme, nes dazniau po dusu maudomes... bet vis tiek kazkaip super dideles vandens sanaudos (nes is principo lyginu ne sukitais zmonemis, bet su savo vandens naudojimu skirtinguose butuose... )
Atsakyti
QUOTE(kristaru @ 2009 02 20, 16:09)
Nu tikrai nemanau, kad visi turi indaploves... Man ir daugeliui mano pazistamu jos nereikalingos. Ir vonios dydis turi abejotina reiksme, nes dazniau po dusu maudomes... bet vis tiek kazkaip super dideles vandens sanaudos (nes is principo lyginu ne sukitais zmonemis, bet su savo vandens naudojimu skirtinguose butuose... )

Skaitikliai gal geresni, tikslesni smile.gif
Tai esu girdejusi pletka apie skaitmeninius skaitiklius elektrai. Sako, kad senieji neiskaiciuoja pvz kokios TV isjungimo - ijungimo lemputes. O tie skaitmeniniai - net ir toki maza srauta suskaiciuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2009 02 20, 16:21)
Skaitikliai gal geresni, tikslesni smile.gif
Tai esu girdejusi pletka apie skaitmeninius skaitiklius elektrai.  Sako, kad senieji neiskaiciuoja pvz kokios TV isjungimo - ijungimo lemputes. O tie skaitmeniniai - net ir toki maza srauta suskaiciuoja smile.gif

Vat vat, gal ir cia kazkas panasau, tik gal atvirkstinis variantas- varo vienodai, suka vienodai, nepriklausomai, kokia srove teka, o vadinasi klaidingai skaiciuoja...o mes daugiau mokam g.gif
Atsakyti
O mums sąskaita uz šildymą 177 Lt uz 52 kvadratus (su vandens pašildymu) doh.gif, nors atrodo kad taupom
Atsakyti
Pas mus tai si menesi uz siluma 62Lt, bet labiausiai papiktino kad net 27Lt is sios sumos yra uz siluma Bendro naudojimo patalpose, na laiptines,bet ka as zinau...kaip laiptines saltos taip saltos. schmoll.gif
Atsakyti
mums sildymas patalpu 90. su karstu vandeniu ir kt mokesciais 152 atrodo. 51 kv.
Atsakyti