Įkraunama...
Įkraunama...

Dragūnų kvartalas dalijasi gyvenimo niuansais čia

QUOTE(jolax @ 2009 04 29, 19:45)
Sita tema (sunu) nagrineta daug kartu, bet kol kas sprendimo kaip apmazinti sunu kakulius nerandame

Ir nerasit g.gif dėja, manau. Jeigu tik bus kokios nors baudos nerealios ... tada gal .. bet ir tai ...
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2009 04 29, 10:52)
Beje, nežinau, kjas iniciatorius, bet labai noriu padėkoti už lentelę "Kiaulių takas"  thumbup.gif šaunuoliai, pagarba.....

o kur cia tokia lentele bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(KVJUD @ 2009 04 29, 13:59)
Puiki vieta vieta gyventi. Šiandien dviračiu važiavau į pušynėlį pro 18 namą. Žiūriu mamyčių su vežimėliais prisėdę  smile.gif ir erkių nebijo, kad į užpakalius prilys  lotuliukas.gif
Laukiu nesulaukiu kada ten atsikraustysim.
P.S. tik viena bobulė ten nepatiko, savo šunį tarp pušelių šikino  stupid.gif

Nebijom tongue.gif... O sunis t.y. versius sikina ne viena bobele, o didzioji dalis gyventoju biggrin.gif . Ir lai atleidzia man suniuku myletojai biggrin.gif. Bet tu dideliu zveriu, kuriuos laiko butuose, kitaip pavadinti man neiseina schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzina: 30 balandžio 2009 - 08:46
QUOTE(arbuzina @ 2009 04 28, 15:31)
Pas mane niekas nepelijo ir nepelija...Ir isvis neturiu jokiu nusiskundimu del kokybes. Esu visiskai patenkinta rajonu ir  svarbiausia salia esanciu pusynu. Tik gaila, kad po kokiu 10 metu musu rajonas nesiskirs nuo kitu niekuom. Turiu omeny svara, tvarka ir t.t. Pamatysit, viskas bus islauzyta, nuterliota ir t.t. Pvz. pas mus kazkam normalu lifte sienas nuspardyti blink.gif.
Del laiptiniu valymo, tai mano isitikinimu valymas visiskai "ant durniaus". Kiek suprantu kitos nesiskundzia, ka gi... vadinasi mums nepasiseke su valytoja doh.gif. Laiptines langai tikrai nevalyti, bet kita vertus as saviskiu irgi dar nenusivalius blush2.gif

pas mus irgi jokiu pelesiu ir dregmes nera schmoll.gif arbuzina, o jusu nama istikruju siap sau valo, pas mus zymiai svariau blink.gif pasirodo skirtingos valytojos valo, del to ir kokybe skyriasi ax.gif
Atsakyti
Gal kas žino kiek mūsų valytojos gauna algos tiksliai? Nes mums sakė kad 430 litų gauna į rankas ..tik nesupratau ar čia tiesiog mėnesinė alga, ar čia nuo vieno namo ar kaip yra mokama?
Atsakyti
Na zinot del tu sunu sikinimo viena karta buvo ir pikta ir poto paeme juokas. Su mazaja vaziavom i miskeli ir kaip tik prie to paskutiniojo namo vaikstinejo porele su suniu, na tas suo sugalvojo pakakoti blink.gif ne ant zolytes o tiesiai ant saligatvio, nu ka seimininkai pasikino ir butu nueje bet pamate kad as ziuriu ka jie darys, tai ne to kad paimtu ir i koki maisiuka, o su koja galvojo paspirs ant zolyno ir bus gerai. Tai kai spyre tai tas kakis ne ant zolyno nuskrido o taip ir liko prikibes ant bato lotuliukas.gif ir dar poto uzmyne, tai jau toks vyrukas buvo supykes kad nesigavo, o as dar pasakiau kad ne spardyti reikia o susirinkti tai pasiziurejo i mane taip blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sima341 @ 2009 04 30, 13:35)
Na zinot del tu sunu sikinimo viena karta buvo ir pikta ir poto paeme juokas. Su mazaja vaziavom i miskeli ir kaip tik prie to paskutiniojo namo vaikstinejo porele su suniu, na tas suo sugalvojo pakakoti  blink.gif ne ant zolytes o tiesiai ant saligatvio, nu ka seimininkai pasikino ir butu nueje bet pamate kad as ziuriu ka jie darys, tai ne to kad paimtu ir i koki maisiuka, o su koja galvojo paspirs ant zolyno ir bus gerai. Tai kai spyre tai tas kakis ne ant zolyno nuskrido o taip ir liko prikibes ant bato  lotuliukas.gif ir dar poto uzmyne, tai jau toks vyrukas buvo supykes kad nesigavo, o as dar pasakiau kad ne spardyti reikia o susirinkti tai pasiziurejo i mane taip  blink.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif uuoooj nebegaliu! lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras! galvojau krisiu nuo kėdės iš juoko!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sashuska: 30 balandžio 2009 - 12:47
. Tai kai spyre tai tas kakis ne ant zolyno nuskrido o taip ir liko prikibes ant bato  lotuliukas.gif ir dar poto uzmyne, tai jau toks vyrukas buvo supykes kad nesigavo, o as dar pasakiau kad ne spardyti reikia o susirinkti tai pasiziurejo i mane taip  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal bus siokia tokia pamoka jiems. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2009 04 30, 09:45)
o kur cia tokia lentele bigsmile.gif
prie 6 namo ax.gif nuo durų prie garažo vartų iškart išmindytas žolynas- tingi žmogeliai taku eiti, tai kažkas pagamino dvi lenteles, kur gražiai (pastebėjau, kad net raidžių aukštis nubraižytas taisyklingai, kaligrafiškai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif parašyta žaliomis raidėmis- KIAULIŲ TAKAS lotuliukas.gif gaila, kad prie kitų namų nėra- nes dar daug tokių paršelių takų mačiau cool.gif

iniciatoriams medalis first.gif
Atsakyti
QUOTE(sima341 @ 2009 04 30, 12:35)
Na zinot del tu sunu sikinimo viena karta buvo ir pikta ir poto paeme juokas. Su mazaja vaziavom i miskeli ir kaip tik prie to paskutiniojo namo vaikstinejo porele su suniu, na tas suo sugalvojo pakakoti  blink.gif ne ant zolytes o tiesiai ant saligatvio, nu ka seimininkai pasikino ir butu nueje bet pamate kad as ziuriu ka jie darys, tai ne to kad paimtu ir i koki maisiuka, o su koja galvojo paspirs ant zolyno ir bus gerai. Tai kai spyre tai tas kakis ne ant zolyno nuskrido o taip ir liko prikibes ant bato  lotuliukas.gif ir dar poto uzmyne, tai jau toks vyrukas buvo supykes kad nesigavo, o as dar pasakiau kad ne spardyti reikia o susirinkti tai pasiziurejo i mane taip  blink.gif

nu cia tai geras smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai kai spyre tai tas kakis ne ant zolyno nuskrido o taip ir liko prikibes ant bato  lotuliukas.gif ir dar poto uzmyne, tai jau toks vyrukas buvo supykes kad nesigavo, o as dar pasakiau kad ne spardyti reikia o susirinkti tai pasiziurejo i mane taip  blink.gif

mirsiu is juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif, gaila, kad as nemaciau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cikadelė @ 2009 04 30, 15:41)
prie 6 namo ax.gif nuo durų prie garažo vartų iškart išmindytas žolynas- tingi žmogeliai taku eiti, tai kažkas pagamino dvi lenteles, kur gražiai (pastebėjau, kad net raidžių aukštis nubraižytas taisyklingai, kaligrafiškai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  parašyta žaliomis raidėmis- KIAULIŲ TAKAS lotuliukas.gif gaila, kad prie kitų namų nėra- nes dar daug tokių paršelių takų mačiau cool.gif

iniciatoriams medalis first.gif

Ir niekas nenuima sitos lenteles blink.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2009 04 30, 23:28)
Ir niekas nenuima sitos lenteles blink.gif

o kam ją nuimt? tegul žino "kiaulės" , kad vaikščioti žolynu negalima nono.gif
buvo kažkas nuspyręs, bet kažkas ir vėl pataisė rolleyes.gif bet pastebėjimas toks, kad daugelis dabar eina takeliu thumbup.gif vadinasi kažkiek pasiteisino thumbup.gif
Atsakyti
ar yra cia gyvenanciu pirmame aukste? kaip pas jus su garso izoliacija (turiu galvoje apacioje esanti parkinga)?
Atsakyti