O pas mane kita problema... Jau kelinta karta vonioje atsiranda tokia baisi kanalizacijos smarve
. Nesuprantu, ar cia kanalizacija kam kemsasi, ar kas. Suprasciau, kad butu taip nuo pat pradziu, tai galvociau, kad statybininkai kokio broko ventiliacijoj paliko
. Bet tai juk jau metai laiko gyvenu sitam bute ir tik dabar tokios nesamones prasidejo
PAs mus irgi kartas nuo karto vonioje pasijaucia nemalonus kvapas. Toksai lyg kur guletu suruges slapias skuduras. Pas mano pazystama 6-ame aukste irgi sake ta smarve ,,aplanko " gan daznai. neisivaizduoju kaz cia gali buti
KAip cia ramu, visi Kaledo0m ruosiasi. Saunuolis 3-ias namas eglute papuosia, o musu eglute nudziuvo, dabar galime tik jos pagalius puosti
Visus sveikinu su artejanciom sventem, geru akimirku renka nt dovanele, nepervarkite
Visus sveikinu su artejanciom sventem, geru akimirku renka nt dovanele, nepervarkite
Jo... dėl šito ir aš labai maloniai nustebau
o taip su nerimu laukiau sąskaitos už šildymą. Pas mus 2- kambriu ir 30Lt.
Dar šian kaimynai po butus vaikščiojo, renka parašus dėl šaudymų ir signalizacijos kaukimo kareivinėse
Dar šian kaimynai po butus vaikščiojo, renka parašus dėl šaudymų ir signalizacijos kaukimo kareivinėse
Pas mus 80 kv - 34 litai
Jooo, su tais šaudymais kasnakt 24 val, tai kas arčiau gyvena.... nepavydžiu
Tikėjausi ir aš džiaugtis gavusi sąskaitą už šildymą
deja atvirkščiai kaip pamačiau skaičius
atsisėdau 218 lt
Žadu ryt skambinti - nes skaičiuko parodymas jų sąkaitoje 400 viršija mano skaičiuko parodymus
gal kam taip yra buvę?
Žadu ryt skambinti - nes skaičiuko parodymas jų sąkaitoje 400 viršija mano skaičiuko parodymus
man uz sildyma 62
51 kvadratas, tai irgi daug, kame saknys.... nes tikrai nesildau, ant 2 stovi, jei ne maziau....
Na as tai net nezinau, ar gerai cia ar blogai, jei taip visa ziema- tai gal ir nieko-, uz 70m2 95lt, tai dar uz vandens pasildyma 55, ir dar temperaturos palaikymas. 12lt Tai tas temperaturos palaikymas -tai cia KAS? pRIE SILDYMO PRIKLAUSO AR KAIP?Sito neklabai suprantu. Aisku, kas senuose namuose gyvena, tai jauciu kokios saskaitos atejo kosmines, pas mus tai cia baikos
. Gal tiek ir prisildziau, nes namie nuolat palikineju langus vedintis, tai tada po to tenka ir daugiau pasildyti ( vedinu- nes baldai pelyja, langai rasoja, o sildau nes mazas lelius namie). Bet kai pas kitus tik 35 lt..
Eisiu skaitikliu parodymus patikrinsiu 
O del saudymu batalione- mano langai iseina i bataliono puse, na i tvora ziuri- nieko negirdziu... zinau kad ir himnus gieda 21 val ir ryte- nei vasara, nei dabar irgi nieko negirdziu, vat lauke ir kuo toliau i ligonines pyuse -tuo geriau girdisi
Papildyta:
ir dar, esiu turbut rytoj eglute prie namo puosti-siandien plastikiniu zaisliuku maksimoj uz puse kainos kelis nupirkau
, geria vis tik vasara laistem ir eglute, ir medelius- nenudziuvo... o dabar galima bus ir pasipuosti
O del saudymu batalione- mano langai iseina i bataliono puse, na i tvora ziuri- nieko negirdziu... zinau kad ir himnus gieda 21 val ir ryte- nei vasara, nei dabar irgi nieko negirdziu, vat lauke ir kuo toliau i ligonines pyuse -tuo geriau girdisi
Papildyta:
ir dar, esiu turbut rytoj eglute prie namo puosti-siandien plastikiniu zaisliuku maksimoj uz puse kainos kelis nupirkau
QUOTE(Slapux @ 2008 12 16, 22:29)
Pas mus 80 kv - 34 litai
slapux, tavo sąskaita tikrai juoką kelia, gal buvai permokėjusi kokį mėnesį
aš tai mėgėja pavėdinti trobas
kristaru, gal gerai sakai - daug vėdinam, o paskui šildomės
mano mama už 56 kv. mokės 210 lt, tai mes čia tikrai kapeikas mokam
aš tų šūvių ir dainų iš viso negirdžiu
QUOTE(Gėlėta @ 2008 12 17, 13:27)
slapux, tavo sąskaita tikrai juoką kelia, gal buvai permokėjusi kokį mėnesį
arba iš viso nešildei, buvai užsukus