QUOTE(Giedruliukas @ 2008 10 18, 18:21)
Kalbant apie pilvo skausmus tai man idomu pasidare ar laukiantis galima susirgti apendicitu?
Taip ir apendicitu ir kitomis ligomis...
QUOTE(silve @ 2008 10 20, 09:35)
Mergytės ir aš turiu klausimuka. Visa savaitgali prasimučinau galvodama, kad tik nebūtų persileidimo. Mano maziui dar labai nedaug - 6 sav. Šeštadienį pradėjo teplioti, teplioja dar ir šiandien. Pas ginekologę tik trečiadienį. Kas tai galėtų būti ir kodėl?
Šiaip- tepliojimas tepliojimui nelygus. Dažnai būna kad teplioja rudomis išskyromis- tai valosi gimda ir tiek... MAn su mano pirmagime pratepliojo kažkur 4 dienas (aš net nežinojau kad

galvojau: "kokios keistos šios mėnesinės"
Bet patariu kreiptis į savo ginekologę- ji viską paaiškins
QUOTE(shining_star @ 2008 10 22, 18:36)
na as dariausi testuka, bet jis neigiamas....ar gali buti, kad dar nerodo nestumo, nors jam, pagal mano skaiciavimus, jau 4 savaites turetu butu, o gal ir maziau.... net nzn, kas man yra....vienoj temoj sake, kad tai galetu buti koks uzdegimas, bet tik ne nestumas tai taip issigandau...o kaip tau maudzia pilva? kuriose vietose butent ir koks tas skausmas?
Šiaip- gali testas nieko nerodyti. Pilnai. Mano su pirmagime nerodė (oi jau atsibodo ir rašyt

iki 8-12 savaičių- kadangi turiu ginekologinių problemų tai negalėjo tiksliai nustatyti nėštumo laiko)
O skausmas- na geriausiai apibūdinamas- kaip būna prieš mėnesines.
QUOTE(Loora @ 2008 10 23, 10:22)
Pasidariau NT. Ir jis teigiamas

O kai laukiausi pirmojo irgi kartais pamausdavo pilvą.

sveikinu
QUOTE(Loora @ 2008 10 23, 13:58)
Ačiū labai

Pirmą pagimdžiau labai greit ir lengvai, tai tikiuosi ir su būsimuoju vaikiuku vargelio didelio nebus.
O testuką tai aš pirkau tą patį paprasčiausią-juostelinį-3.99 Lt mokėjau. Nu mano paskutinės mėnesinės buvo rugsėjo 20 d. Tai dabar kaip ir 5 savaitė turėtų būt.
Šis man parodė pirmąjį nėštumą- tokį nežymų vaiduokliuką... Brangūs kažko tai nerodė nieko...
QUOTE(shining_star @ 2008 10 23, 21:46)
matai visom nestukem buna tie pilvo maudimai, bet tik is taves vienos as sulaukiau tiksliausiu atsakymu
Jau rašiau- skausmas kaip prieš mmmm bet mmmm nesulauki
QUOTE(Loora @ 2008 10 25, 15:44)
Pilvo tai nepučia. O su krūtine irgi nėra problemų, gal dėl to kad mažąjį dar maitinu.

. Nors jau reiktų nutraukti, bet nžn kaip tai padaryt, kai jam papas- visas gyvenimas

Tik kažkaip visai nėra apetito
geras... Na vis tik parašysiu- labai net įdomu pasidarė... Nežinau ar dabar laukiuosi... Bet mmm nebuvo nuo rugpjūčio 22 dienos- testai kaip visada sako: I da I ir dar I ir savaime suprantama I ir t.t.t.t.t.t.t.t.t.t net atsibodo darytis... Mano pirmagimė gimė 2007 03

aš dar maitinu- jei dabar paaiškėtų kad laukiuosi mūsų vaikai būtų bendraamžiai...

Dabar paaiškinsiu kodėl nesu tikra- ir kodėl bijau eiti pas ginekologę (nors prisiekiau sau lapkritį pasirodyti) jei laukiuosi- na truputuką sujauks mano visus planus... ir kažkaip baisu... dabar studijuoju magistrantūroje kaip tik... kai pagimdysiu bus likę paskaitų lankyt tik pusę metų... taigis vėl akademinių nesinorės imt... Jei nesilaukiu- irgi nusivilsiu- nes teks gydytios, kad susilaukt vaikelio,... Tai išeina ir taip ne o kitaip iš viso nekas... sėdžiu ant žarijų ir spirgu...