Įkraunama...
Įkraunama...

Šonų ir papilvės skausmai

man lygiai tas pats, NT neigiamas, nebent dar permazai to hormono....arba testas blogas, nes dariausi toki laaabai pigu -vienoje dezuteje 2 testai (tokie labai labai maziukai juosteliniai) kainavo 2,70 LT blush2.gif
Atsakyti
alchemy,
Norejau paklausti kaip pusessere laikosi, kaip jei tie skausmai ar praejo? Ar leliukui nepakenke m? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirakulös: 22 spalio 2008 - 18:11
LOORA
pranesk ryt, kaip seksis su testuku 4u.gif ok? o tau su pirmu leliuku buvo tokie pilvo maudimai kaip dabar?
Atsakyti
QUOTE(shining_star @ 2008 10 22, 18:22)
LOORA
pranesk ryt, kaip seksis su testuku 4u.gif ok? o tau su pirmu leliuku buvo tokie pilvo maudimai kaip dabar?

Pasidariau NT. Ir jis teigiamas clap.gif yahoo.gif O kai laukiausi pirmojo irgi kartais pamausdavo pilvą.
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2008 10 23, 07:22)
Pasidariau NT. Ir jis teigiamas  clap.gif  yahoo.gif O kai laukiausi pirmojo irgi kartais pamausdavo pilvą.

sveikinu 4u.gif dziaugiuosi uz tave 4u.gif linkiu lengvo nesiojimo ir svarbiausia greito ir lengvo gimdymo thumbup.gif
o koki testuka tu dareisi? gal mazdaug numanai, kiek laiko jau nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(shining_star @ 2008 10 23, 11:39)
sveikinu 4u.gif dziaugiuosi uz tave 4u.gif  linkiu lengvo nesiojimo ir svarbiausia greito ir lengvo gimdymo  thumbup.gif 
o koki testuka tu dareisi? gal mazdaug numanai, kiek laiko jau  nestuke.gif ?

Ačiū labai 4u.gif Pirmą pagimdžiau labai greit ir lengvai, tai tikiuosi ir su būsimuoju vaikiuku vargelio didelio nebus. 4u.gif
O testuką tai aš pirkau tą patį paprasčiausią-juostelinį-3.99 Lt mokėjau. Nu mano paskutinės mėnesinės buvo rugsėjo 20 d. Tai dabar kaip ir 5 savaitė turėtų būt.
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2008 10 23, 10:58)
Ačiū labai  4u.gif  Pirmą pagimdžiau labai greit ir lengvai, tai tikiuosi ir su būsimuoju vaikiuku vargelio didelio nebus.  4u.gif
O testuką tai aš pirkau tą patį paprasčiausią-juostelinį-3.99 Lt mokėjau. Nu mano paskutinės mėnesinės buvo rugsėjo 20 d. Tai dabar kaip ir 5 savaitė turėtų būt.

o jus smileysex.gif su vyru per vaisingas sio menesio dienas? kokius pozymius jautei/i?
Atsakyti
QUOTE(shining_star @ 2008 10 23, 12:09)
o jus  smileysex.gif su vyru per vaisingas sio menesio dienas? kokius pozymius jautei/i?

Per vaisingas (ir ne tik blush2.gif ) biggrin.gif . Pirmiasia tai įtarimą kėlė rėmuo, nes paskutinį kart taip degino, kai laukiausi pirmojo vaikelio. Nu ir mėnesinių vėlavimas bei pilvo maudimas.
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2008 10 23, 11:27)
Per vaisingas (ir ne tik  blush2.gifbiggrin.gif .  Pirmiasia tai įtarimą kėlė rėmuo, nes paskutinį kart taip degino, kai laukiausi pirmojo vaikelio. Nu ir mėnesinių vėlavimas bei pilvo maudimas.

o gali buti remuo nestumo pradzioje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(shining_star @ 2008 10 23, 12:33)
o gali buti remuo nestumo pradzioje? g.gif

Nžn ar ten nuo nėštumo buvo, bet buvo biggrin.gif . Dabar viskas kaip ir susitvarkė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2008 10 23, 09:22)
Pasidariau NT. Ir jis teigiamas  clap.gif  yahoo.gif O kai laukiausi pirmojo irgi kartais pamausdavo pilvą.

Kuo didziausi sveikinimai !!! biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2008 10 23, 11:41)
Nžn ar ten nuo nėštumo buvo, bet buvo  biggrin.gif . Dabar viskas kaip ir susitvarkė  thumbup.gif

sakyk, o tau tie pilvo maudimai kaip buna? viena puse pamaudzia, kartais kita, o kartais ir abi puses? ar kitaip? blush2.gif
Atsakyti