Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

Apklausa: Kokia metų šventė labiausiai laukiama Jūsų šeimoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Amade @ 2008 10 30, 11:05)

labas

ei ei mergyt, baik čia..... sunervavai, einu pyrago obuolių - vėl griešinsiu verysad.gif jomajo...... gimdyt su dešimt kilų viršsvoriu važiuosiu, bet kažkaip paskutiniu metu nebesusilaikau - pamatau ir viskas - puolu ryt..... kaip iškentėt.
einu pyrago verysad.gif ..................... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(balta avyte @ 2008 10 30, 11:11)
Labas rytas,

kai baigsit sita temuke, keliaujam cia:

Nauji namuciai

ačiū avele, faina temutė
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 30, 11:00)
Tas "Čili kaimas" kur renkamės, kuriam aukšte?

3am aukste ne cili kaimas, o CILI pica, iejimas nuo vaiku kambario (mokamo) puses, nu dar netoli tuliku smile.gif
visos planuotos susiskiniavom tai susitinkam 13.00 smile.gif
Atsakyti
Labas rytas
Nu kaip laukiu mytuko rolleyes.gif rolleyes.gif
QUOTE(vdapr @ 2008 10 29, 22:39)
niu cia tai geras... tai tu is tu kaip mano buvus kambarioke.. draugas "baige" i paklode o ji pastojo... tai juokemes kad pas ji spermiai akrobatai  lotuliukas.gif

OOi, nigaliu kaip skaniai pasijuokiau lotuliukas.gif

QUOTE(STT @ 2008 10 30, 08:42)
Labas rytas 4u.gif
gimdyt noriu mergoooooooooos  4u.gif
kū daryt? biggrin.gif

Nu jau nu jau, mergyt, dar pakentėk savaitėlę. Mes irgi žinok nekantraujam tavo Žemynos fotosesiją pamatyt, bet daktariuko reik sulaukt wub.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 30, 11:00)
Tas "Čili kaimas" kur renkamės, kuriam aukšte?

Trečiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 10 29, 22:39)
niu cia tai geras... tai tu is tu kaip mano buvus kambarioke.. draugas "baige" i paklode o ji pastojo... tai juokemes kad pas ji spermiai akrobatai  lotuliukas.gif

ne nu bet čia bajeris tai nerealus doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(lina31m @ 2008 10 30, 11:25)
Nu jau nu jau, mergyt, dar pakentėk savaitėlę. Mes irgi žinok nekantraujam tavo Žemynos fotosesiją pamatyt, bet daktariuko reik sulaukt

kenčiu, žinau kad kentėt savaitę reik, jau ne savaitę o penkias dieneles wub.gif
bet kai plepu, greičiau laikas eina, tai ir kurpiu aš čia planus ir blevyzgoju, taip man lengviau blush2.gif
Atsakyti
Aš kaip iš kaimo, tai biškį žioplesnė - mojuokit aukštai blondykai, jei nužirgliosiu kur pro šalį biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 30, 10:38)
Aš kaip iš kaimo, tai biškį žioplesnė - mojuokit aukštai blondykai, jei nužirgliosiu kur pro šalį  biggrin.gif  .

mastau.gif tai jei nuzirgliosi pro sali, tai tures rekti, o ne mojuoti hihihi.gif
Atsakyti
Kur visos prapuolę unsure.gif Kaunietės ir aplinkinės tai pustos matyt, o kitos ką veikiat?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 30, 11:38)
Aš kaip iš kaimo, tai biškį žioplesnė - mojuokit aukštai blondykai, jei nužirgliosiu kur pro šalį  biggrin.gif  .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 10 30, 11:08)
mastau.gif tai jei nuzirgliosi pro sali, tai tures rekti, o ne mojuoti hihihi.gif

Nu joooooo tongue.gif .

Jaudinuos labiau nei prieš tą komisiją smile.gif .
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti