QUOTE(dautan @ 2008 11 05, 12:00)
Pas mus pietūs būna dviejų dalių - 12 val. sriuba ir kompotas, o 16 val. - mėsytė(kukuliai/ kotletai/ tiesiog virta (kiaulienos šoninė) ir supjaustyta/ troškinta) su daržovėmis ir bulvėmis/duona. Kartą per savaitę būna varškė su grietine ir bulvių koše.
Kartais jogurtas ir bananas - jei keliaujame. Tokiu atveju sriuba būna su frikadelemis.
Pagal pageidavimą geria ir balintos miežinės kavos.
Pusryčiams - miltiniai (su grietine ar namine uogiene/obuoliene/abrikosiene) ar bulviniai blyneliai (su grietine) arba sumuštiniai, retai košė. Kartą per savaitę - virtas kiaušinio trynys su grietine ir duonos gabaliukais. Geriam arbatą ir pieną.
Vakarienei - pienas su riestainiu/bulvių košė/grūdinė košė.
Nu kai mus bėrė,tai griežtai jokių miltinių,jokių uogienių.Dabar ,tai kaip desertas.
Pas mus pusryčiams košė,daugiausia ne dirbsnių,o tikra.Arba jogurtas namie darytas.Taip pat gali būti ruginė duona su sviestu.
Pietums tai sriuba,troškinys,stengiuosi keisti daržoves,mėsą.Niekada kartu nebeduodu bulvių su mėsa.Į kukulius dedu dribsnius,bet kokius,į kotletus taip pat.
Vakare,tai arba lengvai kas nors su vaisiais,arba daržovių sriuba,arba varškė,daryta namie.
Nežinau dautan,bet man atrodo negerai trynys su grietine,arba varškė su bulvėmis,išreguliuoja visą virškinimą.Suaugę,tai privalgom visokių maišalynių,bet vaikams stengiuosi paderinti maistą.
Nu ir pusryčiams miltiniai,manau negerai.Oi kliūtų,tau nuo Vaivarienės

...
Nenoriu įžeisti

....
O dėl meeto,tai bus šaunu

.
Teisa muiliukai šaunūs,jau muiluojamės avižiniu.Aš su juo veidą prausiuos

.O ko tu mažiukei perki ten kitus?Tiesa pinigėliai vis dar nepervesti,laukiu kol vyras papildys sąskaitą ,tai internetu pavedimą padarysiu