QUOTE(vilnele @ 2008 11 06, 12:44)
Nu tikrai ilga istorija. Manau, kad dar paimciau 400 g per vilnietes, jei butu laisvas. Musu AD tipo lengvos formos, bet 400 g kibiriuka gal per 3 -4 sav. "suvalgom". Kvapas yra, budavo ir is Kvapu namu kai nusiperki, o kai pastovi namie - sumazeja. Kvapu namu lankstinuke
http://www.kvapunamai.lt/shea/ rasoma, kad buna ir zalsvas - mes viena karta zalsva turejom. As kai pirma karta vaika istepiau, pasijauciau kaip afrikoj, po to nosis priprato, nebejauciu, ir net malonu visai. O rafinuoto svalpa balta, mes anksciau LT Naujojoje Barmuneje pirkome, bet aisku, visai ne tas, kas nerafinuotas. Zinokit, mano alergologe net susidomejo TS, is pradziu kiso visokius Essex, o kai as parodziau vaika, istepta TS, o sako, kokia grazi odele, kur jus perkat ta TS
ir musu palyginus turbut kad lengva forma, bet irgi daug sunaudojam

(o gal sakau todel ir lengva, kad nuo pat pat pradziu su juo daug drekinam

).
zalsva spalva gal ir normalu

skaiciau tik, kad negali jis buti zalias. bet cia gal kalbama apie tikrai zaliai zalia
Papildyta:
QUOTE(vilnele @ 2008 11 06, 12:44)
Zinokit, mano alergologe net susidomejo TS, is pradziu kiso visokius Essex, o kai as parodziau vaika, istepta TS, o sako, kokia grazi odele, kur jus perkat ta TS
nu, lt jis tikrai nera dar zinomas
Atsimenu, mano pati pirma zinute cia, AD temoje buvo mazdaug: '... noriu ir as pasidalint savo 'atradimu', mums labai tinka taukmedzio sviestas..'
Bet ne viena mamyte nesureagavo

matyt, nesuprato apie ka toki cia as kalbu
kai nuejom pas doc. Kudzyte i Kauno klinikas, ji paciupinejusi kuneli nustebo: nu jau ir pridrekintas, kuo tepi

? kai pasakiau, kad taukmedziu, ji pratylejo.
zinoma, prirase daugybe cheminiu kremu ir vaistu (standartiskai kaip visiems), prisake juos tepti 'kibirais'..
o iseinant jos paklausiau: o galiu as tuo taukmedziu drekinti? ji tik kazkaip nenoriai suburbejo: 'tepk kuo tepi..'
aisku, net jei jos atsakymas butu buves kitoks, vargu ar as buciau TS pakeitusi tais jos rekomenduojamais kremais
Life's not about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.