QUOTE(Amica @ 2008 11 08, 03:07)
O jūs tik kalbėjotės ar ji dar kažkaip vaikutį tyrė? O kodėl negalima kasdien mėsos? Aš tai kasdien duodu, mums pediatrė liepė kasdien

Vaje kiek klausimų uždaviau

O kažin kefyrą ir rūgpienį galima dermatukams duoti?

Vaikucio netyre, nes dar per mazas tyrimams. As norejau kad darytu Folio tyrima, bet sake, kad neissedes, nes reikia ramiai sedeti apie valanda. Bet pokalbio metu isnarste po kauleli visa mityba, ligas, nestuma, mano seimos ir vyro seimos ligas.
As irgi duodavai dvi skirtingas grudu kose, ryte ir vakare, prietums darzoves su mesa. Dabar liepe palikti tik viena grudu kose is ryto, o vakarienei duoti darzoviene. Pietums mesos irgi reciau, arba jeigu jau kasdien, tai po labai maza gabalyti, nes mesa sunkus maistas. Ir is viso labai nustebo ,kad mesa pradejom valgyti nuo 6,5 men. Misinuku as kartais uzbalindavau koses, tai dabar grieztai ant vandens. Neduoti vaikui rugiu, avizu !!!! (valgydavo kasdien, nes isivaisdavau, kad avizos nealergizuoja, o pasirodo gali), kalakutienos, baronkyciu (jomis tik dantukus zulindavo), bananu, net rugstaus pieno produktu. O galima soras, vistiena (namine). Vaikui butu tiek.
O man, nes dar maitinu, tai dave daugiau laisves. GAlima ir morkas, burokelius, bet tik virtus, ankstines darzoves, balta virta zuvi, sezama, saulegrazas, migdolus, sviesta, grietine, saltalankius ir visas kruopas (tik ne po daug, iskyrus kviecius). Viso sito as nevalgiau.
ir dar arbatas tik naturalias: lakisiu, naslaite, dilgeliu, juodu serbentu lapu arba ugliu (cia man.) O as geriau tik juoda arbata.
Papildyta:
o del lietuvisko maisto, tai negalvok, kad jis superinis. Tiesiog reikia valgyti ekologiska maista tos salies kurioje gyveni, kad butu kuo maziau privarytas chemikalu.