Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti neštukėms Kaune?

Sveikos būsimos ir esamos mamytės ,

kitą savaitę išeinu į dekretą ir labai norėčiau pradėti lankyti
spec.užsiėmimus baseine nėščiosioms. Gal galit ką patarti ar
parekomenduoti? Gal žinot kiek kainuoja?
Būsiu labai dėkinga.
P.S. Užsiėmimai turėtų vykti Kaune.

Ačiū Eglė nestuke.gif
Atsakyti
As lankiau Mazylyje. 100 lt 11 kartu, cia jei perki abonimenta. O jei moki kiekviena karta, tai regis po 11,6 lt. Labai patiko. Baseiniukas nedidelis bet maximum trise ten ir buni. Labai simpatiskos kineziterapeutes, cia tos kur mankstele pravedineja. Apie 0,5 val. mankstele ir 0,5 val. siaip atsipalaidavimui pluduriuoji.
Atsakyti
eglek, o tu nenori palaukt truputeli? Mes su Egliuku uz keliu savaiciu zadam pradeti lankyti baseina Vilijampolej, tik laukiam oro atsilimo biggrin.gif . Butu visai saunu su tavim susipazint ir smagiai pasiplaukioti drauge thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif

P.s. jei ka - rasyk man asmenine zinute wink.gif!
Atsakyti
thumbup.gif As irgi lankaiau "mazylyje" Putvinskio g. 3 labai thumbup.gif
Atsakyti
VIKSRIUK as irgi galvoju tą Vilijampolėj baseiniuką lankyti,
,man knieti kuo skubiau nueiti ir pabandyti, o tu jei gali vėliau
tai nebėda:aš ten pavaikščiosiu parašysiu kas gero ar patinka,
ir tada gal ir tu prisijungsi..
IKI
Atsakyti
Sveikute baseinu fanes thumbup.gif
Man toks klausimelis iskilo: as birzeli atvaziuosiu porai savaiciu i Lietuva, jei tiksliau - i Kauna. Ar galima tokiam trumpam laikui isiprasyti i kokia jau suformuota grupe? nes nesinores manau nieko tas 2 savaites nedaryti g.gif

Ir dar - ar tos spec nescioms manksteles ir t.t. tai jau tik kai rimtas pilvukas pasirodo, 6-7 men.? ar galima pradeti kad ir nuo 4 kokio? Nes as dabar va ir galvoju, ar jau begti ieskoti kokio sporto ar dar ramiai patinginiauti smile.gif
Atsakyti
siaip man regis jei itnsyviai sportu neuzsieminejai pries nestuma tai nera tikslinga tai pradeti daryti dabar ... aisku daugiau judeti daugiau buti gryname ore ...nepakenks ir kasdienine lengva mankstele skirta nesciosioms ta mankstele atlikineti kokiam sporto klube kur susirenka daugiau nestuke.gif kur kas smagiau .... o kas intensyviai sportavo iki nestumo jei negresia persileidimas siek tiek sumazinus kruvi ir atsisakius kai kuriu pratimuku gali sau ramiai sportuoti ir toliau
Atsakyti
Uzsiemimai baseine nesciosioms vyksta ir sporto klube "Linija", tel.380319
I 11val.
IV 10val.
Uzsiemimo kaina 10lt.
Ten lankiau, kai laukiausi pirmojo ir dabar ten eisiu. Ten man labiau patinka, nes baseinas daug jaukesnis, ne toks "valdiskas" kaip Vilijampolej.
O prisijungti galima bet kada ir kiek nori laiko
Atsakyti
Sveikutes,
Na as lankau baseina Vilijampolej,ir labai patenkinta..Nera ten tokie baisus kruviai,juk manksta vandenyje wink.gif vieno apsilankymo kaina 8lt.Trenere pasakiska ir nestuke.gif susirenka labai draugiskos..Dariau pertraukele,nes persalau vienakart per salcius,nes gerai neissidziovinau savo kasu.. unsure.gif bet nuo pirmadienio manau vel eisiu...O pradejau lankyti kai dar net nesimate pilvuko,apie 18 savaite...niekur kitur juk nepabegiosi ar smarkiai nepasportuosi, o vandenyje galima issikrauti lengvai..net jauciasi lengvas nuovargis..Pasaka thumbup.gif Viksreli,jei sumastysi lekti i "Vilija",parasyk i asmenine,susitarsim,susitiksim wink.gif
Papildyta @ [mergetime]1078730402[/mergetime]
beje,uzsiemimai vyksta I ir V - 10.30val.
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 03 04, 19:30)
As lankiau Mazylyje. 100 lt 11 kartu, cia jei perki abonimenta. O jei moki kiekviena karta, tai regis po 11,6 lt. Labai patiko. Baseiniukas nedidelis bet maximum trise ten ir buni. Labai simpatiskos kineziterapeutes, cia tos kur mankstele pravedineja. Apie 0,5 val. mankstele ir 0,5 val. siaip atsipalaidavimui pluduriuoji.

Labai saunu! thumbup.gif - sudominai clap_1.gif Ewa, o kodel lankei Kaune, nes kaip matau, esi is Vilniaus? g.gif Kaip bebutu, labai aciu uz naudinga informacija! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Busiu-Mamyte: 08 kovo 2004 - 09:49
Busiu-mamyte, mazyli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Daisy @ 2004 03 08, 09:49)
Busiu-mamyte, mazyli thumbup.gif

Daisy, o nuo keliu menesiu pradejai lankyti (girdejau geriausiai nuo 4-to menesio) ir ar reikia uzsiregistruoti is anksto (na, pries pora-trejeta savaiciu) ar galima diena kita pries? Labai dziugu, kad thumbup.gif
Aciu! biggrin.gif
Atsakyti