Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti neštukėms Kaune?

QUOTE (Chilli @ 2004 03 15, 16:57)
Manau 30 savaiciu dar ne riba..Bet jau kokiu 35-36 reiktu sustabdyti lankymus baseinu,nes galima infekcija kokia gauti ar nepastebeti kaip nuteka vandenys..Bent jau taip gydytoja sake.. unsure.gif

Na, bent jau Mazyly tai nestukes lanko iki paskutiniu dienu, o pradeda dauguma tik kazkur nuo dekretiniu pradzios. Siaip ziurint is kitos puses, ten ligonine ir gimdykla vietoj - cia jei kas sumastytu gimdyt pradet biggrin.gif , o uzsiemimius priziuri gydytojos. Del kitu baseinu negaliu nieko pasakyt..
Atsakyti
"Vilijos" baseine irgi prieziura gera,bet iki ligonines butu jau toloka biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas nors galite parekomenduoti koki nors sporto kluba Vilniuje, kur mano brangiausioji su tinkama prieziura galetu pasportuoti. Nors dar labai anksti, dar tik 8 savaites mano labai laukiamam maziui, bet vis tiek... Jei ka zinote Vilniuje - rasykit. Man svarbu, kad butu geri treneriai (priziuretojai), o kaina nera pats svarbiausias reikalas. Aciu.
Atsakyti
APIE BASEINUS VILNIUJE YRA KITA TEMA. PAIESKOK laugh.gif .
Atsakyti
Sveikutes, nestukes - sportininkes! biggrin.gif Ir as pasidalinsiu patirtimi. Uzpraeita savaite kaip tik perskambinau visus 5 Kauno mokyklose baseinus, tai situacija tokia pati kaip pries du metus. Tik as dar pabandziau keliskart cia prie namu pavaikscioti Dainavos baseine, kol nelabai matosi pilvuzas, su visais 'normaliais' plaukikais, bet pasibaisejau: vanduo 'mutnas', zalias, chlorkem smirda, net akis grauzia, sienos per du metus dar labiau apipelyjo, o kaip jis atrodo is lauko, tai net nepasakosiu. tongue.gif

Su pirmaja pries du metus (ir dabar vel) vaiksciojau i "Vilijos" baseina pas Daiva, kol baseinas neuzsidare vasarai atostogu. Labai patiko, rekomenduoju! thumbup.gif Siais metais viskas tas pats, Chili viska aiskiai parase, tik pora kartu dabar apsilankiusi, apsirgau (tikiuosi ne baseinas kaltas rolleyes.gif ). Jei kas nores prisijungti - labai bus smagu!!! O i gala pirmojo nestumo lygiagreciai lankiausi ir "Mazylyje". Skirtumas yra: vienam baseine (Vilijos) gali ir paplaukioti, ir pabegioti (tokia manksta vandeny su ivairiais pratimais kojoms, rankoms), o kitam - kaip didelej vonioj - tik mankstele. Irgi idelus variantas kai jau sunkiau i gala judeti ir begioti niekur nesinori. biggrin.gif Ir zinoma, tai vienintelis belikes malonumas per vasaros karscius. Taigi, jei nosisi judeti - Vilija, jei jau nebesinori - Mazylis. wink.gif

O apie nestukiu vandens proceduras klubuose (Linija, Sabanio ir kt.) girdejau nelabai kokiu atsiliepimu... Tiesa, nesutinku, kad plaukioti galima tik iki 35-36 savaiciu. Vaiksciojau iki pat paskutines savaites, kitos mamos taip pat, ir nieko. Infekcija gali 'ilysti. tik tada, kai iseina kamstis, o iki tol manau jokie pavojai negresia. wink.gif

Atsakyti
Egliukas, kita savaitele tikriausiai jau susimatysim Vilijoj wink.gif As irgi buvau susirgusi,ir gana rimtai, po apsilankymo jame...Bet kazkaip vel ten traukia "pasilakstyt",nes tikrai negaliu nieko kito sportuoti, o lasiniukai auga auga vis.... blink.gif
Atsakyti
Aš irgi ateisiu į Vilijos baseiną, tik prieš
tai tą nelemtą slogą išsigydysiu...
Gal galit nupasakot kurioj vietoj tas baseinas..
Atsakyti
Eglek,Demokratu gatveje...Ten man rodos tik mikriukai vazineja.Is centro as su 54 vaziuoju...Tai pirmakart paprasiau vairuotojo,kad isleistu prie vilijos baseino,ir nebuvo problemu ji rasti thumbup.gif o kai ieisi i ta mokykla,foje palauk kol susirinks nestukiu bent keletas.Atlekusi trenere susiraso naujokes ir labai maloniai priima i savo bureli wink.gif Susidraugausim matau
Atsakyti
Aš mielai draugausiu rolleyes.gif nestuke.gif
Atsakyti
Prisiminiau, kad si penktadieni (rytoj) po Vilijos baseino treniruotes mamos organizuojasi sudetini baliuka, planavo vaziuoti pas Daiva. Kurios jau lankesi ar pradesite lankytis, galite prisijungti, susipazinti, pabendrauti. As tai kolkas dar koseju, greiciausiai negalesiu ateiti. Na, o kita savaite tai tikrai susitiksim, ir Viksrelis turbut ateis - busim pazystamos 'gyvai'. clap.gif

P.S. del dideliu maudomu man pasiseke, per nuolaidas Thomas Philips parduotuvej su 70 % nuolaida isigyjau labai nebloga ir nauja. Tiesa, jei turite plonesnes medziagos maudomuka, ji gali "suesti" chloras...
Atsakyti
Egliuk aš irgi tikiuosi nuo kitos savaitės pradėti lankyti,
aišku jei pasveiksiu... clap.gif
Atsakyti
Nu jau kas cia sake kad baseina iki 35/36 savaites galima lankyt? g.gif
As asmeniskai zadu iki galo lankyt, neseniai nauja abonementa isigyjau, o liko tik 16 dieneliu biggrin.gif

Beto Mazylyje apskritai tik NESTUKES ir leliukai smile.gif O kituose - kad ir kitu laiku plaukiku visokio plauko buna biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ir dar, jei neisnaudojai abonemento MAzylyje - ta prasme, pasigimdai ar kas.. - atiduoda pinigelius - arba galima su leliukais (ta pati kaina) ait smile.gif

As tai su maziuke eisiu kai sueis kokia pora menesiu biggrin.gif
Atsakyti