Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti neštukėms Kaune?

QUOTE(light blue @ 2006 07 05, 16:28)
O mes ir šiandien neprisijungsim  doh.gif Vasara toks metas, kai sunku susiruošti į baseiną  smile.gif O dar tas karštis  doh.gif

Taigi, as irgi neprisijungsiu. Kazko labai keistai jauciuosi - lyg ir viskas gerai, bet labai galva svaigsta. Kazkaip vienai baisoka is namu eiti. Gal nuo karscio... Tai iki kito treciadienio tuomet drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,4u.gif

Gal kas eisite treciadieni i baseina? Tikiuosi, kad tiek ilgai ruosusis ir as pagaliau issiruosiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 10 liepos 2006 - 10:30
QUOTE(dautan @ 2006 07 10, 10:29)
Sveikos, mergaites,4u.gif

Gal kas eisite treciadieni i baseina? Tikiuosi, kad tiek ilgai ruosusis ir as pagaliau issiruosiu blush2.gif

Tai ko AŽ nerašei? mirksiukas.gif Mes buvom smile.gif Man įspūdžio būtent tą dieną jokio nepaliko. Kai įėjau, tvokstelėjo chlorkių kvapas ir karštą labai buvo. Nu bet vandenį tai gera, kaip vasaros metui jis pats tas. Žiemą į tokį nelįsčiau schmoll.gif Beje, chlorkės man net uoslę atjungė, bet aš jau ant to jautruolė esu ir smirdėjo kūnas dar iki kito ryto doh.gif
Apie pačią mankštą. Aš labai senai jau sportavau, tai man pakankamai paplušėt reikėjo ten. Trenerės vedimas mechaniškas, šiaip bent labas galėjo pasakyti ir prisistatyti. Nu kažką, kas maloniai nuteiktų. Šiaip tai atvarė pratimus ir čiau. Bet viskas normaliai, nesikabinėsiu smile.gif Aš po mankštos tik galvojau, ką man duos tas baseinas? g.gif Gimdymui tikrai neparuoš schmoll.gif Va tonusui palaikyti nestuke.gif metu, kai esi intensyviai sportuojantis žmogus labai gerai, o man tokiai žaliai, nu nežinau. Bet...kitą dieną pagalvojau, kad eisiu ir sekantį trečiadienį thumbup.gif Gali prisijungti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 07 14, 15:51)
Tai ko AŽ nerašei?  mirksiukas.gif Mes buvom smile.gif Man įspūdžio būtent tą dieną jokio nepaliko. Kai įėjau, tvokstelėjo chlorkių kvapas ir karštą labai buvo. Nu bet vandenį tai gera, kaip vasaros metui jis pats tas. Žiemą į tokį nelįsčiau  schmoll.gif Beje, chlorkės man net uoslę atjungė, bet aš jau ant to jautruolė esu ir smirdėjo kūnas dar iki kito ryto  doh.gif
Apie pačią mankštą. Aš labai senai jau sportavau, tai man pakankamai paplušėt reikėjo ten. Trenerės vedimas mechaniškas, šiaip bent labas galėjo pasakyti ir prisistatyti. Nu kažką, kas maloniai nuteiktų. Šiaip tai atvarė pratimus ir čiau. Bet viskas normaliai, nesikabinėsiu smile.gif Aš po mankštos tik galvojau, ką man duos tas baseinas?  g.gif Gimdymui tikrai neparuoš  schmoll.gif Va tonusui palaikyti  nestuke.gif metu, kai esi intensyviai sportuojantis žmogus labai gerai, o man tokiai žaliai, nu nežinau. Bet...kitą dieną pagalvojau, kad eisiu ir sekantį trečiadienį  thumbup.gif Gali prisijungti  mirksiukas.gif

Labai aciu uz toki nuosirdu komentara. Gaila blush2.gif , bet ateinanti treciadieni neprisijungsiu turbut - leksim atostogauti:)Be tjau grisiu - tai jau butinai butinai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(trenere @ 2006 06 18, 20:44)
Vilijos baseine plauksime iki Joninių, po to vėl pradėsime rugsėjo mėn. Mankšta Studentų g bus iki liepos mėn po to irgi pertrauka.

O kokia manksta studentu gatveje. Gal galima placiau. Laikas, kaina. Is a nksto dekoju.
O i Vilijos baseina rugsejo menesi tikrai leksiu ir as. Busiu dekrete tai bus laiko iki valiai. O kazin ar nepervelu pradet judet 28 savaiciu g.gif
Atsakyti
Aš ir labai norėčiau apie tai sužinoti, mes jau 27savaitėje ir norėtume lankyti baseiniuką ar šiaip kokius užsiėmimus, bet alvojame, kad gali būti vėloka.
Gal kas ką patartų??? ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif as lankausi klube "Linija" neščiųjų vandens aerobikoje. ir man labai patinka. taip pat einu ir i sporto sale lengvai pasportuoti.
Atsakyti
QUOTE(sigule* @ 2006 07 20, 08:23)
sveikos merginos  smile.gif  as lankausi klube "Linija" neščiųjų vandens aerobikoje. ir man labai patinka. taip pat einu ir i sporto sale lengvai pasportuoti.

Tai gal mes susitikusios buvom? mirksiukas.gif O Tu ryte ar vakare vaikštai?
Atsakyti
O kiek kainuoja i "linija" menesiukas? Kokie ten pratimai ir t.t. Jei galit smulkiau nupasakoti, buciau begalo dekinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 07 20, 11:00)
Tai gal mes susitikusios buvom?  mirksiukas.gif O Tu ryte ar vakare vaikštai?

gal ir buvome smile.gif as vaikštau vakare... nes dar vis dirbu verysad.gif o kada tu vaikstai? linijoje esu tikai ne naujokė, bet va šiame forume - taip... žinau kad iš forumo lakosi mamyčiu baseine...tai vis pagalvoju - kurios is jų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zilile.c @ 2006 07 20, 11:45)
O kiek kainuoja i "linija" menesiukas? Kokie ten pratimai ir t.t. Jei galit smulkiau nupasakoti, buciau begalo dekinga. 4u.gif

visą informaciją dėl kainų galima rasti www.linijasportas.lt. kadangi aš einu ir į sale sportuoti, tai net nežinau kiek kainuoja tik baseinas smile.gif o kokie pratimai... g.gif sunku nupasakot smile.gif pratimai kojoms, rankoms, krūtinei... žodžiu visam kūnui, išskyrus pilvo presą, žinoma rolleyes.gif man labai patinka šios treniruotės, nors esu girdėjusi ir prišingų paisakymų...
Atsakyti
QUOTE(sigule* @ 2006 07 20, 11:26)
gal ir buvome  smile.gif  as vaikštau vakare... nes dar vis dirbu  verysad.gif o kada tu vaikstai? linijoje esu tikai ne naujokė, bet va šiame forume - taip... žinau kad iš forumo lakosi mamyčiu baseine...tai vis pagalvoju - kurios is jų  ax.gif

Mes praeitą 3dienį buvom vakare atėjusios. Buvom dviese, priekį prieš trenerę makalavomės smile.gif Abi plaukti nemokančios ir vandens bijančios doh.gif Beje, aš matyt kaip pirmam kartui persistengiau, pilvo apačią skaudėjo iki7dienio doh.gif Tai dabar galvoju, ar man verta save taip sportinti smile.gif
Atsakyti
merginos, ar lankotes dar baseine/ ar daug zmoniu?
bendri uzsiemimai ar atskirai nestukems?

laukiu spalinuko smile.gif ir noreciau shiek tiek pasportuot kad neapkiauteciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karra: 26 liepos 2006 - 06:37