Įkraunama...
Įkraunama...

Naktipuodis

QUOTE(spyglej @ 2008 10 17, 22:48)
Sveikos mamos. Visos susiduriam su problema nuo kada reik sodinti vaikus ant puodo. Aš turiu dabar tris vaikus. Vyresnieji jau dideli. Kiek pamenu dėl jų problemų neturėjau. Bet dabar yra mažiukė o ant puoduko kaip nenori tai nenori sėstis.  g.gif  doh.gif  schmoll.gif
Tad noriu paklaust kaip pratinat vaikus sodinti ant puodo? g.gif

Sveika,
nano vaikiu metukai ir mes patis prasomes i paduka. As ji pradejau pratinti iskart kai jam galima buvo sedeti.pasadunu keliom min. i poduka ir sakau :"cia reikia daryti ...." pasedi pagalvoja ir padaro. vasara name nemaudau papmersus ir iskart kai jis nepaprasys i poduka o padarys i kelnius bardavau, aiskindama ,kad taip negrazu.Jis priprato ir net naki kele ir rodo i paduka sakydamas SISI! smile.gif
Atsakyti
As sodinti ant puoduko pradejau nuo 11 menesiu, zinoma, pradzioje nedarydavo, paskui virs metuku su dziaugsmu sakydamas sisi eidavo ant jo 4u.gif . Kartais budavo, kad jau visa diena po kelis kartus ant puoduko padaro. Dabar vel uzejo toks momentas, kad niekaip nepriprasysi ant puoduko, nededu pamperso, tai 5 kelnytes keiciam per diena, bet vis tiek nepasako sisi. Pasodinu, pasedi sekunde, dar pasako, 'paziuret" atisstojes biggrin.gif , bet puodas deja buna tuscias ax.gif Taigi, tikrai tai ilgas kelias ir mokymasis, kol jau galutinai vaikas ima daryti tik ant puoduko. Na, bet tikrai tikiuosi, kad iki 2 metuku pavyks isaugti is papmersu mirksiukas.gif .
Atsakyti
Maniškiui metukai, bet aš dar nesodinu ant puoduko...manau, kad dar spės, prisisėdės, kai bus nors keliais mėnesiais vyresnis ir pats supras ką ir kodėl daro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mielamama @ 2009 01 16, 21:44)
Sveika,
nano vaikiu metukai ir mes patis prasomes i paduka. As ji pradejau pratinti iskart kai jam galima buvo sedeti.pasadunu keliom min. i poduka ir sakau :"cia reikia daryti ...." pasedi pagalvoja ir padaro. vasara name nemaudau papmersus ir iskart kai jis nepaprasys i poduka o padarys i kelnius bardavau, aiskindama ,kad taip negrazu.Jis priprato ir net naki kele ir rodo i paduka sakydamas SISI! smile.gif

doh.gif doh.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti
nuo 6 men, bet prasytis pradejo tik pries savaite, metu ir 7 menesiu amziaus doh.gif
Atsakyti
Sveikos supermamos biggrin.gif

Noriu pasidžiaugti - mano mergytė išmoko viską padaryti į puodelį. Dar neseniai guodžiausi, kad su puoduku visai nedraugauja, o dabar tiesiog atsidžiaugti negaliu. Keisčiausia, kad dukrytė išmoko per dvi dienas. Man pačiai sunku tuo patikėti, du vakarus buvo po kalną šlapių giedrių, o trečią dieną išvaikščiojo sausom kelnytėm lotuliukas.gif jai tai kaip koks naujas žaidimas, ypač patinka po visko nešti sysių išpilti į klozetą smile.gif Aišku į lauką ir miegoti dar naudojam sauskelnes, bet man jau dabar nukrito akmuo nuo širdies, o tai maniau, kad nesugebėsiu to išmokyti.
Mano mergytei 1,8 manau toks amžius pats tas puoduko pamokoms, smile.gif linkiu visoms mamoms kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmaaha @ 2009 01 19, 11:35)
Sveikos supermamos  biggrin.gif
Noriu pasidžiaugti - mano mergytė išmoko viską padaryti į puodelį. Dar neseniai guodžiausi, kad su puoduku visai nedraugauja, o dabar tiesiog atsidžiaugti negaliu. Keisčiausia, kad dukrytė išmoko per dvi dienas. Man pačiai sunku tuo patikėti, du vakarus buvo po kalną šlapių giedrių, o trečią dieną išvaikščiojo sausom kelnytėm  lotuliukas.gif  jai tai kaip koks naujas žaidimas, ypač patinka po visko nešti sysių išpilti į klozetą  smile.gif Aišku į lauką ir miegoti dar naudojam sauskelnes, bet man jau dabar nukrito akmuo nuo širdies, o tai maniau, kad nesugebėsiu to išmokyti.
Mano mergytei 1,8 manau toks amžius pats tas puoduko pamokoms,  smile.gif  linkiu visoms mamoms kantrybės  4u.gif

Oi kaip aš jums pavydžiu, nu mums niekaip neišeina susidraugauti su puodu, nors jau 1,8 metų, supranta, kad ten reikia padaryti sisio, pats maunasi kelnes, atsisėda, o pasėdi vos kelias sekundes ir viskas, pabandai palaikyt ilgiau, tai prasideda klyksmai, tai vat taip ir baramės kasdien verysad.gif
Atsakyti
labukas.as kai nupirkau naktipuodi tai mazyle negalejo atsidziaugti nauju ''zaislu'' biggrin.gif visa savaite dukryte viska dare i puoduka.bet tuo ir uzsibaige dziaugsmas man ir mazylei verysad.gif dabar tik pasedi ir viskas. ir taip zaidziames jau 4menesius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mocia @ 2009 01 19, 14:19)
Oi kaip aš jums pavydžiu, nu mums niekaip neišeina susidraugauti su puodu, nors jau 1,8 metų, supranta, kad ten reikia padaryti sisio, pats maunasi kelnes, atsisėda, o pasėdi vos kelias sekundes ir viskas, pabandai palaikyt ilgiau, tai prasideda klyksmai, tai vat taip ir baramės kasdien  verysad.gif

Tai gal pabandykite kuo sudominti kai tik atsisėda. Aš iš karto duodu knygučių pavartyti ar jos nuotraukų albumą, dar labai tinka teletabių kompaktas - kai įjungiu tai ant puodo prasėdi ir po pusvalandį biggrin.gif tikiuosi, kad ir jums pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2009 01 16, 17:09)
Tai prasom pasidalinti patirtim smile.gif

Na, pradejom pratinti prie puoduko, kai buvo 7 menesiai. Is pradziu rytais, po to po pietu miego. Dar veliau pradejau sodint diena. Iki 1,3 metuku jau prasydavosi pati, beveik visa laika darydavo i puoduka, pampersa tik nakciai dedavom. Bet po to staiga puodukas tapo priesu - pradejo kakoti ir sysioti i pampersa, net pati nezinau kodel g.gif
gal isgasdinom su tuo puoduku, ar pabandem pasodinti kai ji to nenorejo. Tai stai 3 menesius vel pratinomes prie puoduko smile.gif kokius 2 menesius beveik nepripazindavo jo, o paskutines savaites vel pradejo prasytis pati. Aisku, as aiskindavau, kad reikia daryti i puoduka, lelytes darydavo i puoduka kaip pavyzdys biggrin.gif ir labai greitai per kokias dvi savaites visiskai atsisakem pampersu.
Atsakyti
Mielos mamos, ot tai pasidariau.... Nupirkom vaikui dangti ant klozeto, toki grazu, spalvota, rodem, dziaugemes, mazoji dziaugesi kartu. O dangtelis visai papigiai buvo. Tai va, atsisedo dukriukas, sedi dziaugiasi, dairosi, tik staiga tas naujas dangtelis pokst, vaikas i klozeta keberiokst.....!!!! Baigesi musu sisiojimas, o galejo buti gera pradzia. Tai va, kas pigu tai ir s...... Vel bandom draugauti su savo senuoju, bet patikimuoju puoduku cool.gif
Atsakyti
maniskiui beveik pusantru bet dar nepratinau prie puoduko, sako tik netoli dvieju mazyliai samoningai supranta kam tas puodukas reikalingas. nezinau, galjau reiktu sodinti g.gif
Atsakyti