QUOTE(Aprile @ 2008 10 17, 22:18)
Tik nužpykit gerai,

bet kodėl trukt plyšt to trokštat

žinoma pabandyti galima

ir aš bandžiau, bet supratau, kad nenoriu dresuoti savo sunučio

Laukiau kol ateis supratimas jam pačiam iš kur tas sysiukas bėga, o svarbiausia kodėl

Suėjo du metukai ir du mėnesiukai ir mes pradėjom daryti į tuoletą ir klozetą
amerikoje vaikai iki 5metu daro, tik tada jiems tas suvokimas ateina
na, zinok, man tragedija, kai vaikas jau sneka, o dar myza i kelnes
maniske 1.4 metu, vaiksto be pamperso, sodinu ant puodo. avariju buna daznai, bet jau paciai nepatinka sisioti i kenes, ateina susiraukus, kad nurengciau:) tikiuosi iki vasaros ismoksim
Papildyta:
QUOTE(nerilyte @ 2009 03 17, 14:21)
Na nesupykit mamytės už mano nuomonę, bet manau, kad vaikutį 6 mėn sodinti ant puoduko yra per anskti, vaikutis gal dar net normaliai (labai tvirtai ir patikimai) nesėdi ir tikrai netikiu, kad būdamas tokio amžiaus leliukas supranta, ko iš jo tikimasi. Mažutis dar net nesuvokia kaip paprašyti, o apie šlapimo ar rimto reikaliuko užlaikymą tai jau net nekalbu. Žinau tokį nutikimą, kad tokio amžiaus vaikutį sodino ant puodo, jis sėdėdavo, bet kas iš to, kol vieną dieną nuo jo nenukrito, išsigando mažutis, tai po to ilgai nesėdo. Manau, geriau kiek vėliau sodinti. Visi vaikučiai prašosi ant puodo tada kai būna laikas ir visi skirtingai
kuo ankciau tuo geriau, kad vaikuciui susiformuotu iprotis tustintis kai numaunamos kelnes. nes, kai db savo vaika pratinu daryt reikalus ant puodo, suprantu, jog jai naturalu daryt i kelnes ir sunku ta iproti ismust.

seniau, kai mamytems nebudavo taip lengva su pamperiais, juk iki metuku laiko vaikuciai labai retai beprisidirbdavo, mokedavo atlikt reikalus, kai mama numaudavo kelnytes. nebutinai vaika sodinti ant puodo, juk galima laikyti virs klozeto laikant virs kibiro