Įkraunama...
Įkraunama...

Mango

QUOTE(helena @ 2007 01 11, 22:07)
tai kad liudnas vaizdas ten bus, didziausi dydziai..

man ne rubo reik, o batu smile.gif
Atsakyti
man kazkaip pries 1-2 metus kolekcijos grazesnes budavo rubu ,ir kokybe .Vasara pirkau bliuskute ,tai namo grizus apsiziurejau ,kad abieju rankoviu akys nubege g.gif ne karto taip ir neuzsivilkau verysad.gif ,tai kazkaip dabar kiekviena ruba labai atydziai apziuriu pries pirkdama .
Atsakyti
buvau uzejusi i mango, esancia kaune, tai tik paciame priekyje pristatyta nauja kolekcija, kuri nieko gero nezadanti, ir vel viskas tragiskai negrazu, bent jau man...apziurejau kostiumelius, tai siulai styrojo islinde, kelnes per siules taip uzlygintos, kad blizgejo...taip kad apsisukau ant kulno ir isejau is pardos, nieko nepesusi...
Atsakyti
Man tai irgi MNG suprastėjo schmoll.gif schmoll.gif Ką pačioj pradžioj pirkau iki šiol nešioju...ir maikutės ir megztukus...o dabar tai...dažai neatsparus.l..juodus skalbiau su juodais milteliais ir tai išbluko blink.gif Ir kolekcija nauja tai schmoll.gif

O ar kas užsakinėjo iš jų parduotuvės online? Kiek siuntimas kainuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lika: 31 sausio 2007 - 18:38
Tai jau taip, Mango drabužių kokybė tikrai suprastėjo. Tik džinsai dar neblogai nešiojasi rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
mango parduotuvese lietuvoje palyginus us uzhsieniu - nieko gero ax.gif
Atsakyti
jau yra gal nauja kolekcija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilkaa @ 2007 01 31, 20:10)
Tai jau taip, Mango drabužių kokybė tikrai suprastėjo. Tik džinsai dar neblogai nešiojasi rolleyes.gif  rolleyes.gif

Man ir dzinsai ten suprasteje - gal uztaikiau ant broko? Na bet kazkaip suka viena klesne i prieki. Ir tas defektas isryskejo jau nukirpus etikete ir isejus i miesta doh.gif
O palyginus kokybe, tai man kazkaip labiausiai Benetono priimtina - geriau ir uz MNG, ir uz ZAra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikra: 04 vasario 2007 - 19:04
Vadinasi ne man vienai vaidenasi, kad MANGO rubai ziauriai yra suprasteje schmoll.gif Pries kokius pusantru metu, as kaifuodavau iejus i mango parduotuve: ir to noriu, ir anas patinka. Graziausiu spalvu rubeliai budavo, odaba kazkokias kaliauses su tokiais apdarais gali rengti. Sukneles tragiskos, megstiniai taip pat. Dzinsu pasiuvimas man ten netinka, nedra prie mano figuros, o vat su MONTON dzinsiukais esu kaip nulieta thumbup.gif Zodziu MANGO man jau tokia pat bjauri parduotuve kaip teranova ar veromoda schmoll.gif
Atsakyti
buvau labai nusivylus Mango, bet kazkaip vat emiau ir uzbegau - ir ka, nugi nieko, tikrai neblogu rubeliu, sukneliu, svarkeliu, ir medziagos neblogos (nes kai buvau anksti pavasari, tai tokie tysalai audinys buvo.. kazkaip nepatiko), nusipirkau trumoa vasarine striukyte/svarkeli, pusinemis rankovytemis thumbup.gif kadangi labai skubejau, daugiau nesiziurejau nieko, bet tikrai grisiu dar rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip man patinka Mango naujoji kolekcija wub.gif wub.gif Jei iseinu po pardotuves pasizvalgyti visada sustoju ties Mango ir ten apsiperku thumbup.gif
Atsakyti
tikrai zinau, kad Kaune ir Vilniuje asortimentas siek tiek skiriasi 4u.gif
apskritai tai jau nebepamenu kada buvau ten uzejus, labai suprastejo schmoll.gif
o ir kainos kai kuriu rubu nezmoniskai uzkeltos, sakyciau kokybe atitiktu ta kaina, bet kad toli grazu... verysad.gif
Atsakyti