Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinot nuo miego jūsų lovoj?

QUOTE(redusele @ 2012 09 04, 09:38)
na taip labai malonu kaip maziukas salia miega, taciau kol mama nedirba tai gal ir nieko kad jei poilsio maziau bet teciui kuriam reik anksciau keltis ir visa diena atidirbti tai manau reiktu daugiau poilsio. o ir siaip kaip reik visa nakti lakstyti pagal maziuoko norus ir patogumus tai nera poilsio is vis, o dar baisu kad kaip imigsi nenusiristu nes cia ziurek jis prie galvu o cia jau atsidure prie koju ir galiausiai ant lovos krasto ir ne daug reik kad butu jau ant zemes
Papildyta:
kaip sudedi visus pliusus ir minusus tai as manau geriau kaip kleckas miega savo lovyteje aisku visada yra savu isimciu

Mes net nepirkom loveles saviskiui. Buvom nusprende visi miegot. O is lovos neiskrenta, nes miegam ant ciuzinio, kuris yra platus, tai vietos per akis. Nors aisku, mums pasiseke, kad vaikas ramiai miega, nesivarto taip labai. Dazniausiai vyras net nepabunda, o as gal tik karta ar du- paziuret, ar mazius apsiklojes.
Atsakyti
Man psichologe pasake, kad jei mama norės, tai vaikas TIKRAI miegos savo lovelėj. Man tas patarimas lab patiko, aš ryžtingai nusprendžiau PATI vadovauti, o ne vaikui leisti tai daryti ir jau pirmą naktį po pokalbio su psichologe miegojo savoj lovelėj. tada jai buvo 9mėn. smile.gif
Atsakyti
mes ir sia bedele turim ne gana mb ispratino ja uzmigti kartu nakciai musu lovoj , po to perkeliam i lovyte kai pabunda turiu vel butinai keltis nes nebemiega verkia... o tik isikelus luzta kaip nebutu vaiko rolleyes.gif
Atsakyti
Su pirmu musu vaikeliu ilgai vargom kol atpratinom.Pietuko miego miegodavo be problemu savo lovyteje. o stai nakti reikedavo pas mus. tai mes jam nupirkom ta zaisliuka, kuri galima pasildyti ir jis gan ilgai isbuna siltas, tai su juo guldydavom ir jis priprato, paskui to zaisliuko net sildyt nereikedavo, tik paduoti ir jis uzmigdavo smile.gif o antras musu berniukas dar nera su mumis miegojes tik ryte pagulet ateina smile.gif
Atsakyti
Atpratinom labai lengvai. Nors miegodavo su mumis, galvojau tikrai bus misija neįmanoma jį atpratinti nuo mūsų lovos ir kambario. Jo lovelės šonas buvo nuimtas ir ji prispausta prie mūsų lovos, taigi jis užmigdavo savo lovytej, bet po kelių valandų perlipdavo per tetį ir įsitaisydavo vidury. Na bet suėjo vyrui du metukai, nusprendėm, kad laikas iškraustyti jį. Taigi vieną dieną išnešėm jo lovytę į kitą kambarį ir tiek. Naktį kelėsi kelis kartus verkdamas, reikėjo supuoti, pieno duoti, kad užmigtų (nors keldavosi ir su mumis miegodamas, taigi skirtumo nebuvo, tik tiek, kad reikėjo jau lipt iš lovos ir eiti doh.gif ) Tau va jau gera savaitė kaip miegam atskirai, porą kartų eper naktį nueinam verkiančio ramint ir tiek. Nebuvo taip, kad jis bėgtų vidury naskties atgal pas mus.
Čia reikia tiesiog pasiryžti keletą naktelių apturėt bemiegių, užsispirti ir neištišti, kai vaikas ties rankas link jūsų kambario.
Taip pat turi mama tam subręsti. Nes dar prieš porą mėnesių pagalvojus kaip čia reiktų atskirai miegot tai ne ne ne ne, juk taip gera miegoti su vaiku savo, rankytėm susikibus, kojytes pačiupinėti, paglostyti. O dabar matyt atėjo laikas ir tiek, kai pamaniau, kad mums visiems bus geriau. Nes kuo toliau, tuo bus sunkiau
Atsakyti
o mūsų princesė niekaip neina iš tevelių lovos. Nors ir žino kur jos lova yra, ir pati parodo, bet vistiek nori miegoti tik su tėveliais.. Nežinau kaip padaryti viską be ašarų.. Mergaitei jau 2 m. 1 mėnuo.. Taigi, kokie būtų nedrąstiški pasiūlymai?
na, kad be ašarų biggrin.gif nes mamos nervai labai silpni biggrin.gif
Atsakyti
be ašarų jei norit, tai gausit laukt kol bus didelė didelė ir pati supras doh.gif ar bent jau tiek užaugti, kad bus galima užkalbėt dantis, kai supras, kad gali turėti princesišką lovą su užuolaidom nuo lubų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(donatingr @ 2012 09 09, 17:14)
Su pirmu musu vaikeliu ilgai vargom kol atpratinom.Pietuko  miego miegodavo be problemu savo lovyteje. o stai nakti reikedavo pas mus. tai mes jam nupirkom ta zaisliuka, kuri galima pasildyti ir jis gan ilgai isbuna siltas, tai su juo guldydavom ir jis priprato, paskui to zaisliuko net sildyt nereikedavo, tik paduoti ir jis uzmigdavo smile.gif o antras musu berniukas dar nera su mumis miegojes tik ryte pagulet ateina smile.gif

Norejau pasiteirauti apie koki zaisliuka Jus kalbat? Musiskei 1,5 metuku, miegam kartu, problemos kol kas kaip ir nera, bet jau sukasi mintis, kai pratint miegoti savo lovytej. Neturim jokio "ramintuko", nei zaisliuko, nei merliuko uzmigimui, nezinau, cia daugiau pliusu ar minusu... g.gif
Atsakyti
ir mes turim tokią problemytę doh.gif iki 1,5m maitinau dukrytę, tai problemos nekėlė, bet dabar jau daugiau kaip metai, niekaip neatprantam nuo tėvų lovos schmoll.gif piktuoju man neišeina, nuo verkimo greitai širdis suminkštėja, ji tai žino, ir tuo naudojasi, bet aš žinau, kad negaliu būti griežta ax.gif mums jau 2,9m, bet dukrytė vis dar miega mūsų lovoj ax.gif sava lovytė tik pažaidimui, kartais išsikrausto į savo lovytę, bet tik porai minučių doh.gif na vnž patikrinimui ar dar lovytės neišaugo biggrin.gif gal visai būtų gera mintis nuimti lovytės kraštą, bet jau neužilgo teks pirkti kitą didesnę, bet vyras dar pristabdo mane, manydamas, jog ir ta lovytė tik vietą kambary užims unsure.gif
Kitas reikalas kai nuvažiuojam į sodybą, ten mažiau problemų su lovyte, nors paryčiui pasiprašo į mūsų lovą, bet tai būna kokią 5ryto smile.gif ir kas galėtų visa tai įtakoti nelabai suprantu, lovytės vienodos, tik sodyboj, vis dar apsaugėlės nenuimtos, gal ji taip jaučiasi saugiau g.gif
Atsakyti
as nepratinau savo maziuku, tai patirties neturiu
Atsakyti
ir mano vaikas miegojo su manim, ir nematau cia jokios problemos. Po to jau kai atejo laikas nupirkau atskira lova, patogia ir miega laimingas atskirai. thumbup.gif Pastaciau ta lova prie savo, bet kad aukstas sonas tos lovos utu atsisukes i mane. Tarsi ir salia manes, bet ir atskirai. Tam kad mane pamatyti jam reikia atsikelti. (manau supratos kaip). Vat, ir tai vaikui nesukeldovo jokio streso. thumbup.gif Labai lengvai priprato taip miegoti, pas mane net nelenda i lova. biggrin.gif
Atsakyti
musu pumpurelis jau 3sav savo kambary miega. Gslvojau bus sunkoka ir ne neplanavau, kad jis neateis pas mus nakti. kaip sakant nusprendem niekur neskubeti, pratintis is leto. Nupirkom lovyte paaugusiam vaikui su apsaugele (mazajam buvo 1metai ir 5 men). Diena ejom apziurineti, pasokineti ant ciuzinio. ir iskart pastatem ja kitam kambaryje. Leliukiska lovyte dar liko prie musu lovos. Nors paprastai dazniausiai miegodavo prie mano sono vaikis arba per viduri. Na ir pacia pirma diena vaikas man nuejo miegoti pietu pats i ta lovyte bigsmile.gif buvo labai keista. Matyt ji jam patiko. O vakare tada as jau pati ji ten paguldziau, salia priguliau ir uzmigo. aisku nakti keliasi, bet kai keliasi ir vel reikia pamigdyti, tai jam jokio skirtumo kur, tai as ji ir migdau jo lovyteje, paglostau, pabunu kol uzmiega ir lekiu pas MB i lova. na keltis ir vaikscioti pas mazyli tenka, bet ir pries tai tekdavvo. tai didelio skirtumo nematau. et va ismiegu vistiek geriau kai niekas su koja per nosi nakti neuzvaziuoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif neramiai musiskis miega, vartosi, tai galva ant mano pagalves, tai kojos, tai teciuikliudavo, tai man lotuliukas.gif
zodziu tikejausi asaru ir atbeginejimu, bet ju nera. ateina tik jei ilgai neisgirstu, kad prabudo. musu kambariai salia. bet tad lotuliukas.gif einam atgal i jo lovyte, paryciui dar ir pienuko pasisildom ir einam dar pasnausti. zodziu jei mama ir tetis nedvejoja del savo apsisprendimo ir vaikas nejaucia tu dvejoniu. Manau ir kitiem turetu nesunkiai pavykti. Svarbu nepergyventi ir neskubeti. buna ir pas mus, kad dar ir pas save ryte pasiguldom. nematau tame problemos. juk tik 3 savaites dar bigsmile.gif
Papildyta:
o mazaja lovyte jau isrinkom ir paslepem. Kad uzsimirstu iki kol sesutei prisireiks:) ax.gif
Atsakyti