QUOTE(viltele777 @ 2009 01 07, 17:51)
Sveiki,
o dabar kas man galit išsamiai apsakyti kaip į Disneyland'a važiuojate. Patys ar per kelionių agentūrą? Aš šiaip norėčiau patogiai, nesitrankyti per visas Lenkijas ir Vokietijas, su vaiku. Nelabai norėčiau ir su nuosava mašina, nes žadam važiuoti tik moteriškės (dukrelė, aš ir mano mama). Vyrai tegu aria
Kaip renkatės viešbutį? Internete žiūrite ar pagal patarimus?
Ačiū labai labai
As organizavausi pati, pirkau lėktuvo bilietus į Paryzių, iš ten nuo pat oro uosto vaziuoja spec autobusai tiesiai į Disneylenda (apie 30 min.). Gyvenau
My Travel Explorers, rezervavau tiesiogiai per ju saita (www.mytravelexplorers.com). Puikus viesbutis su vaikais, o ypac berniukais. O va jums, moteriskes, siulyciau i salia esanti
Vienna International Dream Castle Hotel , ju saitas www.dreamcastle-hotel.com, bus brangiau nei My Travel Explorers, bet tai toks puikus mergaitiskas viesbutis, irengtas kaip pilis

Pigiausia ji uzsakineti internete per ju tinklalapi. Bilietus i Disneylenda pirkau viesbucio rgistraturoje, gavosi pigiau, nei per Disneylendo saita paketa pirkt. Beje, visa kelione ir jos biudzeta esu aprasiusi sioje temoje, tad, jei nepatingesit, tikrai viska rasit

Siaip jau keliones as visada organizuojuosi pati, padedama begalinio kiekio uzsienietisku forumu. Siauos viesbucius irgi taip radau