Dar daug vaizdines medziagos apie Disneyland cia
http://www.youtube.c...feature=related
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 04 08, 21:20)
Mamytes,gal jus zinot kuri viesbuti is Disney reikia uzsibookinti kad gauti 40 proc nuolaida 2 nakvynem?I r taip ir kitaip bandau bet nemeta man tos nuolaidos 

na as Disney hotel bookinau, tai gavau 40% nuolaida uz paka 2nights/3days
ir dar vienas aspektas, ta leidzia padaryti tik per co.uk puslapi

Papildyta:
Just book a 3 day / 2 night minimum package in a Disney® Hotel to arrive any date from 3rd April until 30th September 2009 and you'll get 40% off.
QUOTE(Deborah @ 2009 04 09, 22:20)
na as Disney hotel bookinau, tai gavau 40% nuolaida uz paka 2nights/3days
zodziu as dar emiau Premium maitinima tai sumokejau 720svaru, cia jau su 40%nuolaida
Papildyta:
Just book a 3 day / 2 night minimum package in a Disney® Hotel to arrive any date from 3rd April until 30th September 2009 and you'll get 40% off.

Papildyta:
Disney viesbuti tai cia kuri? Nes kiek suprantu Santa Fee irgi Disney

Sveikos,
nu ten zymiai mazeja nuolaidu, nes turbut yra viesbuciams limitai...kai ziurejau savaites pradzioje buvo beveik visuose viesbuciuose, o vakar kai pirkome tik keli like su 40 proc.
mes pirkom partneriu viesbutyje ten kur apacioje po disnejaus viesbuciais, 3 dienas/2 naktis 3 zvaigzduciu gavosi 230 svaru. mum labai tiko kad dvigule lova ir vaikui sofa.
nuolaida kai taikoma tai buna irasyta 40 per cent discount included, o jei neparasyta, tai netaiko tam.
nu ten zymiai mazeja nuolaidu, nes turbut yra viesbuciams limitai...kai ziurejau savaites pradzioje buvo beveik visuose viesbuciuose, o vakar kai pirkome tik keli like su 40 proc.

mes pirkom partneriu viesbutyje ten kur apacioje po disnejaus viesbuciais, 3 dienas/2 naktis 3 zvaigzduciu gavosi 230 svaru. mum labai tiko kad dvigule lova ir vaikui sofa.

nuolaida kai taikoma tai buna irasyta 40 per cent discount included, o jei neparasyta, tai netaiko tam.

QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 04 09, 23:15)
Disney viesbuti tai cia kuri? Nes kiek suprantu Santa Fee irgi Disney
ar kaip? Beje kada matot kad suteikta nuolaida?

As uzbookinau Disneyland hotel Man jisyra pats paciausias viesbtutis, jis randas pries pat iejima i Disneylanda.
Onuolaida ar suteikta jusu pasirinktai datai turi rasyti is karto!!!
stai jie visi Disney hotel ir partneriu hotel. Disney hotels
QUOTE(Deborah @ 2009 04 10, 08:27)
As uzbookinau Disneyland hotel Man jisyra pats paciausias viesbtutis, jis randas pries pat iejima i Disneylanda.
Man kazkodel nemeta nuolaidos

QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 04 10, 13:43)
Spaudziau ant "Bokk now" grynai ten kur parasyta kad save 40 procentu. Suvedu i nauja langa datas: geguzes 18 dvi nakvynes ir tada man jie meta pasiulyma su standartine kaina
Bandziau ir Santa Fee ir Disneyland viesbuti. Nesuprantu kame reikalas. O si akcija greit baigsisi,noretusi speti
Beje per kur jus rezervavotes ta premium maista?

viska rezervavau ten pat: www.disneylanparis.co.uk Issirinkau viesbuti, pasirinkau datas, surasiau keliaujanciu skaiciu, vaiku gimimo datas ir pirmyn...tada pasirinkau kambary, pasirinkau papildomu dalyku (lovele, virsutinius aukstus, tylesnius kambarius) tada issirinkau maitinima, bete sitame 4* Disneyland hote tik premium maitinimo tipas ir buvo (tai reikai kad pietus arba vakariene bet kuriame restorane, bufete ar kokiam kitam bare.)ir viskas tada jau spaudziau testi ir atsirado langas kur reikejo irasyt mokejimo korteles duomenis, emeila, adresa...
man pvz. labaia paprasta bookinimo sistema, nematau ko nesuprast.
o kaip jus darot? susirandat viesbuti ir spaudiat book this hotel?
eikit jus iskart i akcijas, gal but pavyks per uzsibookinti.
einu paziuret kame ten reiklas kodle jums nepavyksta...
Papildyta:
na as pasitikrinau rugsejo 20d. kaip mes ir vyksim Disneyland Hotel duoda 40% nuolaida.
taip pat duoda ir Disney hotel New York, Disney Newport Bay Club
gali buti ir taip jog neduoda 40%, nes jo kaina palyginus zema...istikrinau tikrai daug datu..nu neduoda..
gal pabandykit kita vesbuti pasirink...akcija baigsis iskart po velyku...nebedaug laiko liko...o nuolaida didele tikrai, niekuomet dar nebuvo tokia...
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 04 10, 13:43)
Spaudziau ant "Bokk now" grynai ten kur parasyta kad save 40 procentu. Suvedu i nauja langa datas: geguzes 18 dvi nakvynes ir tada man jie meta pasiulyma su standartine kaina
Bandziau ir Santa Fee ir Disneyland viesbuti. Nesuprantu kame reikalas. O si akcija greit baigsisi,noretusi speti
Beje per kur jus rezervavotes ta premium maista?

premium maisto kaina 2 dienom 144 svarai 2 suauge, vaikams neskaiciavo kainos

QUOTE(Deborah @ 2009 04 10, 14:52)
o kaip jus darot? susirandat viesbuti ir spaudiat book this hotel?
Papildyta:
na as pasitikrinau rugsejo 20d. kaip mes ir vyksim Disneyland Hotel duoda 40% nuolaida.
gali buti ir taip jog neduoda 40%, nes jo kaina palyginus zema...istikrinau tikrai daug datu..nu neduoda..
gal pabandykit kita vesbuti pasirink...akcija baigsis iskart po velyku...nebedaug laiko liko...o nuolaida didele tikrai, niekuomet dar nebuvo tokia...
Papildyta:
na taip,bandziau rezervinti jusu pasirinktsa data - rugsejo 20, tai duoda su nuolaida, o va geguzes 18 dvi nakvynes rezervinant nuolaidos nemeta

tauromama, ar teisybe, kad Disneylande mazos mergaites vaiksto pasirengusios princesiu suknytemis?
gal tomis dienomis mokyklose atostogos ar seip kokia svente..istikruju tai ne visomis datomis meta ir Disneyland hotel ir kitus viesbucius. na bet susirast dar galima...zinoma jei nesat "priristi" prie datos. ir beje, geltonos kainos yra pacios pigiausios kaip renkates kalendoriuje!
Mano dukros gimtadienis rugseji, taciau ne tik tai mus motyvavo, kadangi jau buna prasideje moklso metai, vadinas zmoniu srautas stipriai Disneylande apmazejes, taciau orai visvien buna puikus!
Papildyta:
vajai...jau ir lektuvo bilietus turit...
ei ei ei...reikia kazkaip sumastyti jums, visvien rast koki viesbutuka, na eisnu dar karta atidziau..gal rasim bendrom jegom.
o geguzes 18 d. jus aplamai jau isskrendat i Paris ir kiek laiko planuojat buti?gal galima ir tarpeli..suteikit daugiau info, gal rasim bendra iseiti...
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 04 10, 15:14)
na taip,bandziau rezervinti jusu pasirinktsa data - rugsejo 20, tai duoda su nuolaida, o va geguzes 18 dvi nakvynes rezervinant nuolaidos nemeta
Siaip nenurodyta butent kuriomis dienomis reikia atvykti norint gauti nuolaida
Parasyta: For arrivals from 3rd April to 30th September 2009 and must be booked by 15th April 2009

gal tomis dienomis mokyklose atostogos ar seip kokia svente..istikruju tai ne visomis datomis meta ir Disneyland hotel ir kitus viesbucius. na bet susirast dar galima...zinoma jei nesat "priristi" prie datos. ir beje, geltonos kainos yra pacios pigiausios kaip renkates kalendoriuje!
Mano dukros gimtadienis rugseji, taciau ne tik tai mus motyvavo, kadangi jau buna prasideje moklso metai, vadinas zmoniu srautas stipriai Disneylande apmazejes, taciau orai visvien buna puikus!
Papildyta:
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 04 10, 15:24)
Mano pasirinktsa data geguzes 18 kazkodel nei vieno viesbucio neduoda su nuolaida
Nors ir pati brangiausia imciau
O lektuvo bilietai jau nupirkti 

o geguzes 18 d. jus aplamai jau isskrendat i Paris ir kiek laiko planuojat buti?gal galima ir tarpeli..suteikit daugiau info, gal rasim bendra iseiti...
QUOTE(Deborah @ 2009 04 10, 15:23)
tauromama, ar teisybe, kad Disneylande mazos mergaites vaiksto pasirengusios princesiu suknytemis?
Teisybe

QUOTE(tauromama @ 2009 04 10, 15:40)
Teisybe
ir man labai grazu, tikra pasaka tadaatrodo. Kitos mamos irgi su mikiu ausytemis vaiksto. Berniukai irgi kokias kaubojas ar pan, zodziu kokius rubus issirenka nusipirkti, kiti gal atsiveza. 

as taip pat turiu plana nupirkt dukrai suknyte kokia, tik zinau kad paciam Disneylande esanciose Disneystore visi daikciukai nepigiai kainuoja, todel ketinu pasinaudoti internetiniu parduotuviu tarpininkemis ir atsisiusti ar is uk ir is usa...disneystore, labai daznai buna nukainuota

QUOTE(Deborah @ 2009 04 10, 15:32)
ei ei ei...reikia kazkaip sumastyti jums, visvien rast koki viesbutuka, na eisnu dar karta atidziau..gal rasim bendrom jegom.

aha

Mes skrendm i Paryziu geguzes 15,o geguzes 20 namuciu