Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepyti vaikai

QUOTE(uups @ 2009 05 04, 12:28)
jeez, bet tai kaip jus gyvenat taip galvodamos?- visi ishkrype, visi apgaudineja, vagia, nuodija, blogo linki, del smagumo mokeschiais apkrauna blink.gif
ash asmenishkai su tokiais nusiteikimais jau seniai psichushkej gulechiau...arba kur baltarusijos pasienyj ishsikasus bunkeri gyvenchiau unsure.gif

nezhinaunezhinau..... unsure.gif  achiudie, savo kelyj nuostabius, teigiamus zmones tik sutinku...tfu, tfu, tfu, tuk tuk,tuk.... user posted image net ir labai turtingus unsure.gif

Kazin nepasidalintumet paslaptim kur tokius gerus rozinius akinius pirkot g.gif

Mano darbas susijes su prekyba ir galu patvirtinti kad visur tikslas kuo daugiau uzdirbti nesvarbu kieno saskaita ir koki s... pardavinejant. Yra zinoma zmoniu kuriems rupi ir kitu gerove, bet jie tuo rupinasi antroje vietoje. Pirmoje vistiek kiekvienas ziuri savo interesu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 05 04, 11:18)
Kazin nepasidalintumet paslaptim kur tokius gerus rozinius akinius pirkot  g.gif

Mano darbas susijes su prekyba ir galu patvirtinti kad visur tikslas kuo daugiau uzdirbti nesvarbu kieno saskaita ir koki s... pardavinejant. Yra zinoma zmoniu kuriems rupi ir kitu gerove, bet jie tuo rupinasi antroje vietoje. Pirmoje vistiek kiekvienas ziuri savo interesu  4u.gif

kalbant apie medikamentus,- nera taip, jog kazhkas kazhka sugalvojo, padare ir pardavineja. Priesh paleidzhiant bet koki medikamenta i prekyba daromi laboratoriniai ir klinikiniai tyrimai. Daugeli metu. Yra istaigos, kurios aprobuoja ir patvirtina.
Jei kas perka 'lieknejimo piliules' su kaspinuochiais ish turgaus, tai ju pachiu eee..sakykim, naivumas....
Mano ir mano artimuju darbai susije su moksliniais tyrimais. Tvirtai zinau, jog jokio spaudimo nera- neigiamas rezultatas tp yra rezultatas. Lygiai taip pat apmokamas. Grantus skiria ne uzh padaryta darba/rezultata, o kazhkokiam laikui darbams atlikti...
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 05 04, 13:33)
kalbant apie medikamentus,- nera taip, jog kazhkas kazhka sugalvojo, padare ir pardavineja. Priesh paleidzhiant bet koki medikamenta i prekyba daromi laboratoriniai ir klinikiniai tyrimai. Daugeli metu. Yra istaigos, kurios aprobuoja ir patvirtina.
Jei kas perka 'lieknejimo piliules' su kaspinuochiais ish turgaus, tai ju pachiu eee..sakykim, naivumas....
Mano ir mano artimuju darbai susije su moksliniais tyrimais. Tvirtai zinau, jog jokio spaudimo nera- neigiamas rezultatas tp yra rezultatas. Lygiai taip pat apmokamas. Grantus skiria ne uzh padaryta darba/rezultata, o kazhkokiam laikui darbams atlikti...

Tai va butent - su tyrimais. tas ir skirtumas kai zmogus daro is idejos tiria ir t.t. - visai kiti tada tikslai. o kai sekantis etapas - pardavimas, tada jau svarbiausia tampa pinigai deja unsure.gif
Zinoma kad vakcinos ideja - apsaugoti yra kilni. Bet kai i tai iveliami dideli pinigai daug kas (tame tarpe pasalinis poveikis tam tikru daliu ir t.t.) tampa nebesvarbu.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 05 04, 12:28)
jeez, bet tai kaip jus gyvenat taip galvodamos?- visi ishkrype, visi apgaudineja, vagia, nuodija, blogo linki, del smagumo mokeschiais apkrauna blink.gif
ash asmenishkai su tokiais nusiteikimais jau seniai psichushkej gulechiau...arba kur baltarusijos pasienyj ishsikasus bunkeri gyvenchiau unsure.gif

nezhinaunezhinau..... unsure.gif  achiudie, savo kelyj nuostabius, teigiamus zmones tik sutinku...tfu, tfu, tfu, tuk tuk,tuk.... user posted image net ir labai turtingus unsure.gif

va taip ir gyvenam, stengiames buti budrus. ko negalim pakeisti, tai ir nekvarsinam galvos ir ir nedrebam, o ka galim, ta keiciam, ar vengiam, domimes, ieskom smile.gif ir mus taip pat supa geri ir malonus zmones, tfu tfu tfu smile.gif

o kas del mokesciu, ne del smagumo manau juos krauna, gal turi savu tikslu, tik ne tu, kuriuos liaudziai piesia. kaip pvz duju kainos krito, sildymo "kilo", "pasekme" priverstine renovacija???
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2009 05 04, 13:33)

O čia va irgi tiktų posakis - ko negali dideli pinigai, tą gali labai dideli pinigai smile.gif
Atsakyti
Laba diena.
Labai įdomi ir aktuali man tema 4u.gif
Mano sūnus (1m ir 7mėn) dar neskiepytas (išskyrus pirmąjį skiepą gimdymo namuose doh.gif ). Tiesą sakant apie neskiepyjimą iš pradžių negalvojau, liko neskiepytas dėl ligos. Bet tuo dabar labai džiaugiuosi bigsmile.gif Kuo toliau tuo labiau manau kad mums pasisekė. Dar nesu pilnai apsisprendusi, bet manau kad liksim prie nuomonės ir toliau neskiepyti. Aišku, kažkiek neramu, vistik programa gerai į galvą įkišta.... Jei susirgtų tai nagus gali nusigraužt po to.

Vaiką savo pienu maitinau iki 1m ir 2 mėn. Visą laiką buvo labai sveikas, nei sykio nesirgo (tik kartą buvo sloga nedidelė). Pradėjo sirgt po ligoninių ir reanimacijų... bet čia jau kita istorija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paukšte: 06 gegužės 2009 - 18:31
labutis ,
noreciau prisijungti prie jusu burio smile.gif
mano vaikai abu neskiepyti
tik susiduriau su tokia dilema ,mano sunui 7metai ,o jis nori lankyti futbola ,nezinau ,kaip elgtis ar skiepyti ji nuo stabliges ,ar palikti ,kaip yra
gal patarsit ?
nors mano gydytoja sako ,jau jus praziopsojot nuo stabliges jau neskiepijam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dulsi: 13 gegužės 2009 - 11:42
QUOTE(Paukšte @ 2009 05 06, 19:18)
Laba diena.
Labai įdomi ir aktuali man tema  4u.gif
Mano sūnus (1m ir 7mėn) dar neskiepytas (išskyrus pirmąjį skiepą gimdymo namuose  doh.gif ). Tiesą sakant apie neskiepyjimą iš pradžių negalvojau, liko neskiepytas dėl ligos. Bet tuo dabar labai džiaugiuosi  bigsmile.gif Kuo toliau tuo labiau manau kad mums pasisekė. Dar nesu pilnai apsisprendusi, bet manau kad liksim prie nuomonės ir toliau neskiepyti. Aišku, kažkiek neramu, vistik programa gerai į galvą įkišta.... Jei susirgtų tai nagus gali nusigraužt po to.

Vaiką savo pienu maitinau iki 1m ir 2 mėn. Visą laiką buvo labai sveikas, nei sykio nesirgo (tik kartą buvo sloga nedidelė). Pradėjo sirgt po ligoninių ir reanimacijų... bet čia jau kita istorija smile.gif

Patikėkit,nagus galima nusigraužti irgi,kai vaikas nukenčia nuo skiepų verysad.gif
Dažnai pagalvoju kad vaikas galbūt niekada nebūtų susirgęs tom ligom nuo ko skiepija.
Prieš kelias dienas man pačiai pasireiškė baisus šalutinis poveikis po antibiotikų,vos nenumiriau,naktį buvau 3kart nualpus,jei vyro nebūtų šalia nežinia kaip būtų. verysad.gif Prieš kelis metus tuos pačius antibiotikus esu gėrusi,nieko panašaus nebuvo schmoll.gif
Gydytojai turėtų LABAI RIMTAI apžiūrėti vaikus prieš skiepijant,manau tikrai mažiau vaikai nukentėtų.
Atsakyti
QUOTE(Dulsi @ 2009 05 13, 11:42)
labutis ,
tik susiduriau su tokia dilema ,mano sunui 7metai ,o jis nori lankyti futbola ,nezinau ,kaip elgtis ar skiepyti ji nuo stabliges ,ar palikti ,kaip yra
gal patarsit ?

Gal pabandykite pasikonsultuoti su imunologu? g.gif
Atsakyti
Sveiki,
mano neskiepyta dukra, panasu, kad susirgo kokliusu.
Gal yra sirgusiu? Gal turite kokiu patarimu, kaip gydyti ir priziureti? Nes labai norisi palengvinti dukros kancias.
Dekui is anksto.
Atsakyti
QUOTE(Dulsi @ 2009 05 13, 12:42)
labutis ,
gal patarsit ?

ieskojau as savo vaikui skiepu nuo stabliges, tai pasirodo, kad Lietuvoje vienvalentes tokios nesiulo ir nera. kazkam gal nenaudinga finansiskai. pediatre pasakojo, kad vaikas lietuvis susizeide Vokietijoje, tai gavo viena skiepa nuo stabliges, o kita jam liepe pasidaryti papildomai Lietuvoje. na ir ka, taip ir liko antra karta neskiepytas.
norejau dar apie MMR skepus. viena skiepa mano vaikas gaves, o kita dabar reiketu daryti. kadangi mano poziuris i skiepus per keleta metu pasikeite, tai nutariau neskiepyti. sakau, persirgs ta kiaulyte mokykloje, tai ir gerai. tai pediatre pasake, kad nepamena, kad kas butu sirges ta kiaulyte jau daugeli metu (nes vaikai skpietyti, nera nuo ko uzsikresti). buvo vienas kiaulytes atvejis, bet su 'issigimusiais' simptomais. skiepai pakeicia net ligos simptomus, ir niekas tiksliai negali pasakyti skiepu pasekmiu zmogui.
Atsakyti
QUOTE(Dulsi @ 2009 05 13, 12:42)
labutis ,
gal patarsit ?

jei stipriai susizeidi, kad prireikia ligonines, tai ten savaime gauna nuo stabliges skiepa.
o vienas mano pazistamas, skiepu priesininkas, buvo kazkada stipriai susizeides ranka, bet ligoninej atsisake skiepo nuo stabliges, ir nei sirgo, nei ka.
Atsakyti
QUOTE(Olkin @ 2009 05 19, 14:52)
Sveiki,
mano neskiepyta dukra, panasu, kad susirgo kokliusu.
Gal yra sirgusiu? Gal turite kokiu patarimu, kaip gydyti ir priziureti? Nes labai norisi palengvinti dukros kancias.
Dekui is anksto.

Ar buvote pas gydytoją? Nustatyta diagnozė ar tik panašu, kad tai kokliušas?

Susirgti gali ir vakcinuoti nuo kokliušo vaikai. Jei jie glaudžiai kontaktavo su sergančiais bakteriologiškai patvirtintu kokliušu žmonėmis, rekomenduojamas profilaktinis gydymas eritromicinu.

Kokliušo nešiotojai būna suaugusieji.
Užsikrėsti galima tik esant arti sergančiojo, nes kosint išskiriami seilių ar skreplių lašeliai yra labai tiršti ir plinta netoli. Tad išsitirti vertėtų kosintiems suaugusiems, pvz. tėvams, seneliams, su kuo dažniau kūdikis artimai kontaktuoja. Nešiotojai išskiria bakterijas 3 savaites.

Ligoninėje gydomi tik kūdikiai ir sunkiai sergantys asmenys.

Štai info apie kokliušo gydymą:
http://spf.viko.lt/u...ciamoslygos.pdf 25 pusl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfaBeta: 19 gegužės 2009 - 15:38