Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepyti vaikai

QUOTE(AusraR @ 2009 10 14, 22:34)
na pediatre musu tai turbut palaikys mane asocialia. Kaip jus motyvuojat savo pediatrem tokius dalykus?

Aš savo mažosios neskiepijau nuo nieko ir man visiškai vienodai,ką dėl to apie mane galvoja mūsų gyd-čia mano reikalas ir sprendimas
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 10 14, 23:34)
na pediatre musu tai turbut palaikys mane asocialia. Kaip jus motyvuojat savo pediatrem tokius dalykus?

man nereikėjo nieko motyvuoti schmoll.gif pati pediatrė pasiūlė atsisakyti skiepų,aišku mums buvo reakcija.
Atsakyti
4u.gif maniškė jaunesnioji-nedaskiepyta, kaip jūs rašot.. ilgai dvejojau, nes 2 mėn skiepą buvom pasidarę..bet kažkaip nenuėjom, nesirgom, tai taip ir likom 4u.gif tuoj bus 2 metai 4u.gif o man ramu ramu 4u.gif ai, tiesa, kai sūnų vedžiau dėl pažymos į m-klą, tai pediatrė užmetė, kad ateikit-paskiepysim mažąją..bet nesusigundžiau biggrin.gif
Atsakyti
Mes gavom 2 ir 4 men skiepus, buvo aiskiai isreiksta reakcija-vaikas nenumaldomai verke, traukuliukai net buvo. Vaikui ilgam dingdavo apetitas, svoris neaugdavo. Tai 6men pati pediatre neleido skiepytis ir 18 men sake neskiepys. Va tik del MMR ji mums aiskino, kad pats nekalciausias skiepas, niekam reakciju nebuna ir t.t. Bet cia , SM, paskaicius, manyciau priesingai.
Tad kai ejome 15 men pasirodyti, jau buvau nusprendusi neskiepyti, dar maze slogavo. Taciau gydytoja liko nelabai patenkinta, siulo veliau, o as nenoriu. Sakiau, nebent 6 ir 12metu kai bus, tada vakcinuoti, o ji man sako, negalima tokiu metu. Manau, truksta jai kompetencijos, na o as , bet kokiu atveju, manau, luktelsiu, o greiciausiai ir neskiepysiu visai
Atsakyti
Vakar darželyje su direktore išsikalbėjau - prie mūsų rūbinėlėje mama rengė berniuką, kuris labai silpnai kalba. Berniukui 3 metukai. Pasirodo, po MMR skiepo atsirado 60% kurtumas.
Gali būti sutapimas, gali būti pasekmė...
Atsakyti
mamukai kreipiuosi i jus pagalbos. kadangi mum jau nebedaug liko laiko pilvelyje gyvent ir ant nosies gimdymas tai ir apie skiepus pradejau dometis. su vyru nusprendem kad jokiu skiepu ent jau kolkas savo mazajam neleisim daryt. tik va dabar atsirado kaip ir kitas rupestis. gal kuri galit parekomenduot kaune vaiku pediatre kuri pati nelabai pritaria skiepu politikai. ir palankiau vertina vaiku NEvakcijavima? buciau labai dekinga. jei galit parasykit i az
Atsakyti
bukit geros, pasakykit nors viena pediatra KAUNE, kuris nors kazkiek leidziasi i kalbas del neskiepijimo.... mum cia vos ne aiskina, kad atsisakys mus priziureti, jei neskiepysim, nes sako paieskokit naturalistu, as ne tokia gydytoja...
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 11 09, 16:47)
bukit geros, pasakykit nors viena pediatra KAUNE, kuris nors kazkiek leidziasi i kalbas del neskiepijimo.... mum cia vos ne aiskina, kad atsisakys mus priziureti, jei neskiepysim, nes sako paieskokit naturalistu, as ne tokia gydytoja...

Mūsų gydytoja Garliavoje nesipriešino, kai pasakėm, kad nebeskiepysim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milduks: 09 lapkričio 2009 - 16:54
QUOTE(milduks @ 2009 11 09, 16:54)
Mūsų gydytoja Garliavoje nesipriešino, kai pasakėm, kad nebeskiepysim  4u.gif

NEBEskiepysit, tai va. O musu atveju, vaikas JOKIO skiepo nera mates, ir labiausiai purkstauja del tuberkuliozes tos kelios pediatres, su kuriomis susidurem. Tiksliai nepamenu, ar alergologe is KMUK mum sake, kad negalima alergiuku skiepyti, ar ne (bet as pati ta zinau, skaiciau, ir t.t.), tai pediatrei pasakem, kad taip liepe "pati K..., KMUK alergologe", tai pediatre pasake, kad "noresiu su ja pati asmeniskai pasikalbeti".

Man TAIP komercija ir farmacininku papirkinejimais pakvipo... pagalvojau, negi pediatre bandys itikinti alergologe, kad pameluotu, jog galima skiepyti (kad pinigeliu daugiau gautu atitinkami asmenys ir istaigos). blink.gif doh.gif ar man jau cia paranoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 11 10, 17:02)
NEBEskiepysit, tai va. O musu atveju, vaikas JOKIO skiepo nera mates, ir labiausiai purkstauja del tuberkuliozes tos kelios pediatres, su kuriomis susidurem. Tiksliai nepamenu, ar alergologe is KMUK mum sake, kad negalima alergiuku skiepyti, ar ne (bet as pati ta zinau, skaiciau, ir t.t.), tai pediatrei pasakem, kad taip liepe "pati K..., KMUK alergologe", tai pediatre pasake, kad "noresiu su ja pati asmeniskai pasikalbeti".

Man TAIP komercija ir farmacininku papirkinejimais pakvipo...pagalvojau, negi pediatre bandys itikinti alergologe, kad pameluotu, jog galima skiepyti (kad pinigeliu daugiau gautu atitinkami asmenys ir istaigos).  blink.gif  doh.gif  ar man jau cia paranoja smile.gif

Kiti mūsų vaikai irgi skiepų NEMATYS schmoll.gif ir nemanau, kad mūsų gydytoja tam labai prieštaraus mirksiukas.gif o jeigu pabandytų paprieštarauti, tai aš jai padovanočiau kompaktą su bent dviem filmais apie skiepų žalą - pažiūrėčiau ką ji man tada pasakytų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milduks: 10 lapkričio 2009 - 17:29
QUOTE(milduks @ 2009 11 09, 18:54)
Mūsų gydytoja Garliavoje nesipriešino, kai pasakėm, kad nebeskiepysim  4u.gif

baikit bijoti, grasina visos, o tik del to kad jos nuo vedeju velniu daug gauna...jei negydys tai kita rasit, geresne... as antra mergaite irgi neskiepijau tai vaje vaje , ko tik neisklausiau.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2009 10 27, 18:55)
Mes gavom 2 ir 4 men skiepus, buvo aiskiai isreiksta reakcija-vaikas nenumaldomai verke, traukuliukai net buvo. Vaikui ilgam dingdavo apetitas, svoris neaugdavo. Tai 6men  pati pediatre neleido skiepytis ir 18 men sake neskiepys. Va tik del MMR ji mums aiskino, kad pats nekalciausias skiepas, niekam reakciju nebuna ir t.t. Bet cia , SM, paskaicius, manyciau priesingai.
Tad kai ejome 15 men pasirodyti, jau buvau nusprendusi neskiepyti, dar maze slogavo. Taciau gydytoja liko nelabai patenkinta, siulo veliau, o as nenoriu. Sakiau, nebent 6 ir 12metu kai bus, tada vakcinuoti, o ji man sako, negalima tokiu metu. Manau, truksta jai kompetencijos, na o as , bet kokiu atveju, manau, luktelsiu, o greiciausiai ir neskiepysiu visai

MMR galima nukelti iki 3 metu, bent jau taip sake mums paskaitoje imunologe. As lauksiu butnet tu 3 metu, kad vaikas sustipretu ir paaugtu

QUOTE(kycia @ 2009 11 09, 17:47)

skiepai NERA PRIVALOMI. jus tiesiog parasote, akd atsisakote savo noru vaika skiepyti ir viskas. gydytojas turi ta rasta ir atsakomybes uz tai nenesa.
As pirma vaika skiepyjau pagal kalendoriu, jokiu reakciju nebuvo viskas ciki piki. mazoji gime labai mazute..dabar ji toio svorio, kaip kai kurie vaikai poros menesiu, kai jai jau 5 men. o skiepai, kaip ir vaistai kiekis pagal kg vos ne skaiciuojamas..tai kai pagalvoju, kad i ta maza vaikiuka supils tiek vakcinu doh.gif
Zodziu atsisakiau rastiskai, o paskui ziuresiu nuo ko skiepysiu..kokliuso bijau, difterijos bijau, tymu bijau..MMR nukelsim iki 3 metu...nu zodziu labai saugau, o skiepysiu irgi ne nuo visko
Atsakyti