QUOTE(Ksesanko @ 2010 07 24, 09:40)
As ir nesitikejau palaikymo

Mano supratimu kudikiai skiepijami taip anksti, kad isvengti pavojingu ju gleznam, mazam kuneliui sunkiu ligu. juk paskui vaistu dozes bus jam 'arkliskos' ir persirgtos ligos pasekmes irgi ne ka geresnes. Aisku rizikos susirgs ar ne neapskaiciuosi. Gal kudikis ir yra salia mamos, bet juk ne po stiklu. Ir nezinia kur ir kaip gali pasigauti kokia liga. O ugtelejusi vaika gal ir neverta skiepyti, nes tikrai jo organizmas stipresnis, imunine sistema jau veikia geriau ir pats sugebes susidoroti su pvz. raudoniuke ar vejarupiais. Bet del Hepatito B ar pvz. meningito. Man tos ligos baisios ir tikrai nenoreciau, kad vaikas jais persirgtu. Suprantu, kad kiekviena mamyte linki savo vaikui geriausio. Bet kol kas as neradau rimtu argumentu neskiepyti vaiku. Nukentejusiu nuo meningito, Hepatito B vaiku as esu maciusi, o stai nukentejusiu nuo vakcinu - ne

Tokia jau esu, kol nepamatysiu savo akimis - nepatikesiu. Parasyti galima bet ka. Tai tik zodziai, kurie gali buti kam nors naudingi
Jetus, kai vaiką paauginsit ne vienus metus, tada ir galėsit daryti išvadas. Savas kailis arčiausiai kūno
Po 6 metų skiepo praėjo 4 metai, kai galiu pasakyt, kad jau pavyko apvalyt organizmą. O buvo ir alerginių reakcijų (iki anafilaksinio šoko lygioj vietoj), ir bendras imuniteto nusilpimas (per du metus kiek antibiotikų kursų po to sugėrė, net neskaičiuosiu, bet paskui mečiau tą reikalą ir tfu-tfu, gyvenam sėkmingai ir be jų).
Buvau jauna ir durna. Norėjau, kaip "visos mamytės - geriausia savo vaikui" ir aklai klausiau, ką man pediatrė patarė. Ačiū D., pavyko rasti geresnę

, kuri nesiūlo krūtimi maitinamam kūdikiui 4 mėn. duoti geležies sirupėlio ("hemoglobinas per žemas" - o iš kur jaunai durnai žinot, kokia ta norma, tada dar ir interneto normalaus ryšio nebuvo).
Va taip ir mokinamės, ant nuosavo kailio.