Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų iki 2-3 metų globos namai

QUOTE(carvel @ 2006 12 13, 21:14)
As kai paziuriu tas reklamuojamas akcijas,tuos skatinimus padeti vaikuciams man soryy,koktu darosi.Rodo tai graziai,bet kai tu zmogus realiai nori nors viena vaikuti paimti is tu vaiku namu ir turi tam tikrai tinkamas salygas ,tai kazkodel ir tie socialiniai darbuotojai ir vaiku namu vadovai kryzium ant tako gulasi,kad tu to nepadarytum,o jei dar sugalvoji vaika imti is kito rajono tai dar ir vos ne santazuoti pradeda,sakau tai is savo karcios  patirties,is tikro tuos vaikus ne bet kas ir aplankyti gali...kazkam matomai tai naudinga ?

Na, kol kas Klaipedoje popieriukai tvarkoj, tvarkomi labai greit. Skambina, tik pasiimkit ta, pasidarykit ta, o mes jau padarem dar ta ir ta. Siandien tik truputeli soc. rupyboje kilo nesusipratimu, nuvariau i VTAT, tai gana greit visus sukele ant koju, buciau susitvarkius ir ten, bet jau buvo pries 17 val. Na, ta reikaliuka nukeliau kitai savaitei. Jau ir teismui dauguma dokumentu sake sutvarkyta yra...
O ir Ukmerge man vaikiukaatidave be vargo ir zyzimu, tik kad visai neparuostas.... verysad.gif
Truputi "pakraupinau" darbdavius ir sodros darbuotojus, nes labai jau retai tokie popieriukai tvarkomi ir net nezino, kaip juos iforminti... ar duodamos atostogos ir kt....
Atsakyti
Man irgi gana sklandžiai vyko popierių sutvarkymas, ir apie globos namus, iš kurių savo vaiką parsivežiau, galiu sakyti tik gerus žodžius. Na o dėl teiginio, kad ne bet kas gali vaikus aplankyti - pagalvokit pačios: tai juk tų vaikų namai, kuriuose jie gyvena. Juk ir jūs turbūt nenorėtumėte, kad bet kas užsinorėjęs ateitų pas jus ir žiūrėtų kaip gyvenate. Juk ne zoologijos sodas.
Atsakyti
As ne ta prasme,kad eiti i vaiku namus is smalsumo ir ziureti,kaip tie vaikai gyvena,o uz tai,kad laisviau butu galima juos aplankyti,sutikit pamacius ju akutes suvirpa sirdis.Gal but atsirastu zmoniu daugiau ,norinciu globoti ar isivaikinti,taip nutiko ir mums,nuvaziavome nuvezti dovanu pries kaledas ir...ketvirti metai kaip du tokie maziukai gyvena musu namuose.
Atsakyti