Įkraunama...
Įkraunama...

Kokteiliai su blenderiais :)

QUOTE(brashke77 @ 2009 06 07, 21:48)
o tai tau sunku parasyti, kad foto skolinta, kad ne tavo???!!! Dabar apsigedinai ir apsikvailinai ant puses forumo biggrin.gif  lotuliukas.gif  Matai, piena su uogom suplakti nesunku, bet ir apie nuotrauka parasyti irgi nesunku.
Va dabar kokia tau geda, vaje vaje  cool.gif



Na čia tai išvis nuskambėjo kaip mažo vaiko pasakymas. "Apsigėdinai ant pusės forumo " biggrin.gif ir sugalvok tu man taip.
Beje, ta mergina kur įdėjo kokteilio nuotraukytę, nerašė, kad žiūrėkit, mano nuotrauka. Nesuprantu tokių apsiputojusių moteriškių - nei ji kažkokios naudos siekė sau įdėjusi foto, nei užsidirbt norėjo. Per daug sureikšminat tas foto ir visą maistą. Atrodo padarė pasaulinio mąsto klaidą žmogus. Vaje doh.gif Ir dar taip tyčiotis. Pasigėdykit, mamkos 4u.gif Juk čia tik nuotrauka.
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2009 06 12, 21:42)
Na čia tai išvis nuskambėjo kaip mažo vaiko pasakymas. "Apsigėdinai ant pusės forumo " biggrin.gif  ir sugalvok tu man taip.
Beje, ta mergina kur įdėjo kokteilio nuotraukytę, nerašė, kad žiūrėkit, mano nuotrauka. Nesuprantu tokių apsiputojusių moteriškių - nei ji kažkokios naudos siekė sau įdėjusi foto, nei užsidirbt norėjo. Per daug sureikšminat tas foto ir visą maistą. Atrodo padarė pasaulinio mąsto klaidą žmogus. Vaje  doh.gif  Ir dar taip tyčiotis. Pasigėdykit, mamkos  4u.gif  Juk čia tik nuotrauka.

visiskai pritariu jusu nuomonei, be to mergina parase receptuka ir dar sugebejo paieskot nuotraukos kad graziau atrodytu, tik nezinojo vidaus taisykliu, na gal nebegvildensiu tos temos, nes visiem aisku kas cia is tikro apsikvailino su SAVO NEVYKUSIAIS KOMENTARAIS mirksiukas.gif
Atsakyti
Su blenderiu sutryniau braškes. Dalį jų dėjau į plaktuvą,jogurto 250ml (miško uogų) ir truputį multi sulčių. Nu man skanu,toks rugštelna ir tirštas... Eisiu vakare dar gamintis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie20 @ 2009 06 25, 11:57)
Su blenderiu sutryniau braškes. Dalį jų dėjau į plaktuvą,jogurto 250ml (miško uogų) ir truputį multi sulčių. Nu man skanu,toks rugštelna ir tirštas... Eisiu vakare dar gamintis  tongue.gif

sis smoothie skanus atrodo smile.gif
Atsakyti
Gervuogiu - ledu kokteilis

user posted image

http://www_neringa-b...-kokteilis.html
Atsakyti
Arbūzo ir mango kokteilis
550g. arbūzo minkštimo,
mango vaisiaus minkštimo,
750ml.apelsinu sulčių,
ledo gabalėlių,
Pruoštus arbūzo ir mango gabalėlius šaldyti šaldiklyje.
Po to vaisius sumaišyti su apelsinų sultimis ,išplaktiir,įdėjus ledo gabalėlių pateikti. 4u.gif
Atsakyti


melionas, braškės (dėjau šaldytas), bananas ir jogurtas. Labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
As vakar suplakiau bent man nerealaus skonio kokteiliuka tongue.gif 2 bananai,pieno stikline, 4 saukstai ledu drinks_cheers.gif o siandien viskas tas pats,tik dar idejau pora saukstu saldytu trintu melyniu,spalva nereali, skonis dar nerealesnis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos kokteilių mėgėjos
Noriu pasiūlyti pora koteilių,iš vaisių,daržovių ,kurių galima atrasti žiemą
1. pora bananų,
stiklinė morkų sulčių,
stiklinė obuolių sulčių,
6šaukštai jogurto,,{natūralaus,saldaus}
Bananus nulupame,supjaustome gabaliukais.
Supilame morkų,obuolių sultis,įpilame jogurtą ,išplalame.
2receptukas
bananas,
200gpieno,
50g grietinėlės,
žiupsnelis cinamono
Paruoštą bananą sudėtiiį plaktuvo indą .
Supilti pieną ,grietinėlę,įberti cinamoną,išplakti .
Ir skanu ir sotu
Atsakyti
Sveikos,
Mėgstamų ledų+apelsino sulčių.
Gaivus kokteilis.
Atsakyti
Sveikos,
Siūlau rytinį kokteilį,kurį aš,labai pamėgau.
reikės:
banano,
pora kivių,pusė indelio jogurto,
ir tiek pat apelsinų sulčių.

Paruošiame bananą ir kivius.
Sudedame į elektrinį trintuvą,supilame jogurtą,bei sultis ir gerai išplakame.
Skanaus 4u.gif
Atsakyti

 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti