Įkraunama...
Įkraunama...

Ka manote apie sukneles iš Ebay svetainės?

QUOTE(egliosha @ 2009 03 26, 19:44)
na taip... bet kaip uz 200 litu tai tikrai nebloga, paprasta modeliuka issirinkau, nera visiskai identiska, reikes padaryti juostele sutraukiancia sleifa, kiek per krutine pasiaurinti, pasijonio nuoma-50 litu.

Na, papasakok, plačiau apie suknelę 4u.gif Esu nusižiūrėjusi laaabai panašią, labai tiesiog smile.gif Nuomos kainas žinau, bet ieškau pigesnio varianto. Taigi- per kiek laiko atsiuntė? iš kokios svetainės užsisakei? kas skyrėsi? muitą uždėjo? Bandyčiau ir aš iš tos svetainės savosios suknios ieškot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FREEJA @ 2009 03 27, 07:54)
vau labai jau sikarna,o rasai,kad nera identiska,tai kazkas netaip pasiuta,ar nesupratau kazko?

ta issiuvineta juosta skiriasi, tu karoliuku maziau ir kitoks rastas, bet cia smulkmena. daugiau jokiu skirtumu biggrin.gif nezinau ar su pasijoniu atrodo lygiai taip pat, nes be jo kaip uzuolaida tyso, nesipus nuo pamusaliuko biggrin.gif ir nesu isitikinus ar kinieciai daro prisegimus ar juosteles tai uodegai pakelti g.gif man nepadare. apskritai viskas labai paprastai pasiuta biggrin.gif
QUOTE(Cherich @ 2009 03 27, 08:34)
Na, papasakok, plačiau apie suknelę 4u.gif  Esu nusižiūrėjusi laaabai panašią, labai tiesiog smile.gif  Nuomos kainas žinau, bet ieškau pigesnio varianto. Taigi- per kiek laiko atsiuntė? iš kokios svetainės užsisakei? kas skyrėsi? muitą uždėjo? Bandyčiau ir aš iš tos svetainės savosios suknios ieškot blush2.gif

pirkau ebay.com, ejo ilgokai, gal du menesius, buvo tokia problema, kad nupirkus suknele tas pardavejas issiregistravo doh.gif tai buvo truputi strioko, nes ir velavo. ant siuntinio uzrase kad dovana rubai, neuzmuitino.
skiriasi kaip sakiau smulkmena, tie paraukimai elamentarus visai-karoliuku biserio prisiuta
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 03 27, 09:53)
pirkau ebay.com, ejo ilgokai, gal du menesius, buvo tokia problema, kad nupirkus suknele tas pardavejas issiregistravo doh.gif tai buvo truputi strioko, nes ir velavo. ant siuntinio uzrase kad dovana rubai, neuzmuitino.
skiriasi kaip sakiau smulkmena, tie paraukimai elamentarus visai-karoliuku biserio prisiuta

Jaučiu ir man strioko jau būtų, nes per vėlai susimąsčiau suknelę siųstis smile.gif Jei tik karoliukai netaip pasiuvinėti, tai čia niekis, bet jei jau tie raukinukai paprastai pasiūti, tai juk jie ir yra suknios akcentas... g.gif ech, tai teks nuomotis tada rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherich @ 2009 03 27, 08:59)
Jaučiu ir man strioko jau būtų, nes per vėlai susimąsčiau suknelę siųstis smile.gif  Jei tik karoliukai netaip pasiuvinėti, tai čia niekis, bet jei jau tie raukinukai paprastai pasiūti, tai juk jie ir yra suknios akcentas... g.gif ech, tai teks nuomotis tada rolleyes.gif

na as nesituokiau, tiosiog sugalvojau ir nusipirkau biggrin.gif na ka galima pagalvoti kai iskart po pardavimo zmogus issiregistruoja doh.gif galvojau ai suma nedidele, nenubiednesiu. net nebelaukiau... pasitaisysiu, ne du menesius ejo, bet virs menesio, nes per 45 dienas nuo pirkimo galima atidaryti disputa jei negauni prekes. galima prasyti kad siustu greituoju pastu ar kokie ten buna.
Atsakyti
QUOTE(jurate1603 @ 2009 03 24, 17:29)
user posted image
mano suknele (nuotrauka nekokia, labai skubejau, nenoriu kad brangusis pamatytu  smile.gif )

o gali nuoroda imest is kur uzsisakinejai.? 4u.gif
o siaip visai grazi suknute, dar palyginsi tai ir vaizdas dar geresnis bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 03 27, 09:53)

As irgi buvau radus suknele kurios noriu ir kai susiruosiau pirkti, pardavejas buvo issiregistraves, labai labai nuliudau, bet po ilgu paiesku ta pacia radau pas kita pardaveja, pasiseke smile.gif biggrin.gif
O as siunciausi i Anglija, kadangi cia gyvenu, tai atkeliavo gal per 25 dienas ir jokiu muitu nebuvo, nieko... ir dar pardavejas idejo nuometa kaip dovana, bet nepatinka man ir yra kremines spalvos o suknele balta...
Papildyta:
aha, reikia palyginti suknyte ir dar noreciau pasijonio, tai graziau kristu...

ebay mano suknele cia: http://cgi.ebay.co.u...:EOIBSA:GB:1123
nzn ar atidarys, bet pabandykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate1603 @ 2009 03 27, 12:48)
aha, reikia palyginti suknyte ir dar noreciau pasijonio, tai graziau kristu...
ebay mano suknele cia: http://cgi.ebay.co.u...:EOIBSA:GB:1123
nzn ar atidarys, bet pabandykit  smile.gif

tavo fotkej ji tokia vienam sone trumpesne atrode, galvojau modeliukas toks biggrin.gif gal tiulio klostes ir skirias siek tiek, bet tikrai ne prastesne thumbup.gif be to katalogines nuotraukose jos su pasijoniais, papustesnes, lygesnes visada, isciustytos. nereikia tiketis kad ant kiekvienos ji lygiai taip pat gules(pvz kad manoji atrodytu kaip foto as tureciau buti aukstesne kokiais min 10 cm lotuliukas.gif ).
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 03 27, 17:40)
tavo fotkej ji tokia vienam sone trumpesne atrode, galvojau modeliukas toks biggrin.gif gal tiulio klostes ir skirias siek tiek, bet tikrai ne prastesne thumbup.gif be to katalogines nuotraukose jos su pasijoniais, papustesnes, lygesnes visada, isciustytos. nereikia tiketis kad ant kiekvienos ji lygiai taip pat gules(pvz kad manoji atrodytu kaip foto as tureciau buti aukstesne kokiais min 10 cm lotuliukas.gif ).

tas sonas ilgesnis atrode gal todel kad sonu atsistojau ar siaip negerai nufotkinau blush2.gif nu suknele biski skiriasi, bet nenusivyliau, mama siuveja pataisys viska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FREEJA @ 2009 03 26, 09:07)
tai va,kad tu nuomoniu visokiu apie ebay,vienos raso,kad baisias gavo,kitos ,kad grazios,zodziu, kol patc nepabandysi, nesuzinosi biggrin.gif

žinokit, man atrodo, čia dar ir pačios pirkėjos sumanumo reikalas: reikia žuūrėti koks pardavėjo patikimumo procentas (būna nurodyta), nepatingėti paskaityti atsiliepimus kitų pirkėjų, susirašyti su pardavėju. pvz aš paprašiau daugiau suknelės fotkių kad atsiųstų, ir ne su manekenėm iš katalogų, bet tokių, kurias pasiuvo. susiradau iš atsiliepimų sąrašo žmogų, kuriam siuvo tokią suknytę, parašiau laišką su užklausimu kaip viskas vyko, dar paprašiau kad fotkių prisegtų. kai įsigilini ir pasidomi, manau, sumažėja nusivylimo tikimybėsmile.gif o jei aklai siuntiesi, tai ką... laimės dalykas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 03 27, 21:00)
žinokit, man atrodo, čia dar ir pačios pirkėjos sumanumo reikalas: reikia žuūrėti  koks pardavėjo patikimumo procentas (būna nurodyta), nepatingėti paskaityti atsiliepimus kitų pirkėjų, susirašyti su pardavėju. pvz aš paprašiau daugiau suknelės fotkių kad atsiųstų, ir ne su manekenėm iš katalogų, bet tokių, kurias pasiuvo. susiradau iš atsiliepimų sąrašo žmogų, kuriam siuvo tokią suknytę, parašiau laišką su užklausimu kaip viskas vyko, dar paprašiau kad fotkių prisegtų.  kai įsigilini ir pasidomi, manau, sumažėja nusivylimo tikimybėsmile.gif o jei aklai siuntiesi, tai ką... laimės dalykas  biggrin.gif

na mano atveju prasiau tarpininkauti, o uzkraut zmogui laisku rasinejima... buvau issirinkus tikrai patikima pardaveja, su gerais atsiliepimais. siaip uz tokia kaina as stebuklu ir nesitikejau. mano drauge eina matuotis i salona nusiziuretas ebay sukneles biggrin.gif tai nezinau ar nenusivils.. bet tie patys salonai irgi is ebay'ju siuncias manau, bent pigieji maziukai tai tikrai, kai ziuredavau pastoviai sukneles tai pastebejau daug tu paciu vitrinose
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 03 27, 23:51)
na mano atveju prasiau tarpininkauti, o uzkraut zmogui laisku rasinejima... buvau issirinkus tikrai patikima pardaveja, su gerais atsiliepimais. siaip uz tokia kaina as stebuklu ir nesitikejau. mano drauge eina matuotis i salona nusiziuretas ebay sukneles biggrin.gif tai nezinau ar nenusivils..  bet tie patys salonai irgi is ebay'ju siuncias manau, bent pigieji maziukai tai tikrai, kai ziuredavau pastoviai sukneles tai pastebejau daug tu paciu vitrinose

tai aš irgi per tarpininkę žadu siųstis greičiausiai, bet pati užsiregistrinau e-bay ir susirašinėju asmeniškai mirksiukas.gif
o dėl salonų, kad siunčiasi iš ebay tai pritariu. net nebūtinai iš ebay, gali ir kitų siuvyklėlių susirasti per tinklapius, bet faktas, kad siunčia ir visai padorios kokybės ax.gif asmeniškai aš nematau tame nieko blogo, tik paskatinimas, kad ir mes galim šauniai ir pigiai prasisukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 03 28, 12:53)
tai aš irgi per tarpininkę žadu siųstis greičiausiai, bet pati užsiregistrinau e-bay ir susirašinėju asmeniškai  mirksiukas.gif
o dėl salonų, kad siunčiasi iš ebay tai pritariu. net nebūtinai iš ebay, gali ir kitų siuvyklėlių susirasti per tinklapius, bet faktas, kad siunčia ir visai padorios kokybės  ax.gif asmeniškai aš nematau tame nieko blogo, tik paskatinimas, kad ir mes galim šauniai ir pigiai prasisukti  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pritariu,tau,laukiu su nerimo savosios,bet labai nepergyvenu,nes sese siuveja, jai ka pataisys mirksiukas.gif
Atsakyti