Įkraunama...
Įkraunama...

Ka manote apie sukneles iš Ebay svetainės?

QUOTE(fantamsagorija @ 2009 05 19, 21:06)
O negalejo taip nutikti, kad ne incais buvai ismatuota? Nes ten jie visko incais klausia... seip zvelgiant y tavo suknyte, tai kaspinas tikrai ne toks kaip foto... o daugiau sunku pasakyti kai ne ant taves aprengta... ax.gif

viskas tikrai buvo konvertuota i inchus, dar iki siol turiu ta lapuka, vienam stulepli cm kitam - inch. siaip mano metras ir jais rodo, tai dar va ka tik issimatavau viskas ok.
na o ant saves uzsidejus matau tik dideli parseli, tuo labiau kai negaliu net is nugaros normaliai jos itempti nes nesusirisa, niu zo... man negalima pirkt nesimatavus - vienintele isvada.
Atsakyti
QUOTE(etute @ 2009 05 19, 20:11)
viskas tikrai buvo konvertuota i inchus, dar iki siol turiu ta lapuka, vienam stulepli cm kitam - inch. siaip mano metras ir jais rodo, tai dar va ka tik issimatavau viskas ok.
na o ant saves uzsidejus matau tik dideli parseli, tuo labiau kai negaliu net is nugaros normaliai jos itempti nes nesusirisa, niu zo... man negalima pirkt nesimatavus - vienintele isvada.

Na mane draugas matavo, bet mes tai taip linksmai matavom, taip daugmaz ax.gif nu preliminariai, jezau jezau tikiuos bent ylysiu g.gif nesu ir as smilga, kuri 34 nesioja ir dar nepradejau dietos laikytis kokios priesvestuvines, bet konkreciai reiks blush2.gif o per kiek dienu atsiunte? Nes mano rodo, kad 14 jau isiunte tai ydomu ar ilgai dar laukt? Yra tas trackingas, bet nelabai as ten suprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2009 05 19, 21:25)
Na mane draugas matavo, bet mes tai taip linksmai matavom, taip daugmaz ax.gif  nu preliminariai, jezau jezau tikiuos bent ylysiu g.gif  nesu ir as smilga, kuri 34 nesioja ir dar nepradejau dietos laikytis kokios priesvestuvines, bet konkreciai reiks blush2.gif o per kiek dienu atsiunte? Nes mano rodo, kad 14 jau isiunte tai ydomu ar ilgai dar laukt? Yra tas trackingas, bet nelabai as ten suprantu blush2.gif

na pas mane problema ta kad as nesioju 42 o per krutine kartais reik net 44, tai jau tikrai i drambliuka esu panasi.. blush2.gif
tai gal del to ir iskilo tokia problema, gal jie nepriprate tokiu dideliu siut ir neisivaizduoja kad tokie zmones gali but lotuliukas.gif
mes tai negalejom ziuret per trackinga. as uzsakiau balandzio 17d. zadejo kad sius 10-13 dienu ir atsius per 10-15, bet kai lietuvele sake gali ilgiau but, tai kazkur per 31 diena, tai taip panasiai ir gavau. tik zinau kad dabar kinai sugrieztino labai muitus nes va paskutini karta kai uzsakiau papuosalus iki siol negavau, tai parasiau kinieciui, tai sake labai ten kazkas pas juos su tom muitinem... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etute: 19 gegužės 2009 - 19:39
QUOTE(etute @ 2009 05 19, 20:37)
na pas mane problema ta kad as nesioju 42 o per krutine kartais reik net 44, tai jau tikrai i drambliuka esu panasi.. blush2.gif
tai gal del to ir iskilo tokia problema, gal jie nepriprate tokiu dideliu siut ir neisivaizduoja kad tokie zmones gali but  lotuliukas.gif
mes tai negalejom ziuret per trackinga. as uzsakiau balandzio 17d. zadejo kad sius 10-13 dienu ir atsius per 10-15, bet kai lietuvele sake gali ilgiau but, tai kazkur per 31 diena, tai taip panasiai ir gavau. tik zinau kad dabar kinai sugrieztino labai muitus nes va paskutini karta kai uzsakiau papuosalus iki siol negavau, tai parasiau kinieciui, tai sake labai ten kazkas pas juos su tom muitinem...  doh.gif

O muita ar reikejo moketi ar praslydo? blush2.gif jau zinok ir as uzsimaniau papuosaliuku, jau ziurineju ka cia stverti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2009 05 19, 21:42)
O muita ar reikejo moketi ar praslydo? blush2.gif  jau zinok ir as uzsimaniau papuosaliuku, jau ziurineju ka cia stverti biggrin.gif

tai jie ten dazniausiai paraso kad dovana, as tai papildomai paprasiau kad parasytu jog dovana ir kad sumazintu verte, tai nebuvo jokiu problemu del sukneles. o papuosaliukai nekainavo daugiau nei 70lt, o tokie tai be problemu eina. as atskirai pirkau tiara ir atskirai auskarus su grandinele. tai gavosi apie 50 vienas ir apie 50 kitas.
o papuosaliukus as ilgai ziurinejau... lotuliukas.gif ir vienu noriu ir kitu reikia... tai dar laukiu dvieju egzemplioriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etute: 19 gegužės 2009 - 19:47
Siaip suknele tai grazi, gaila, kad netinka. As dar ieskociau kokios auksarankes, manau galima pakeisti padeti. O kodel suklysta gavosi,tai, as isivaizduoju, jie turi tas sukneles pasiutas keliu dydziu ir paskui gave ismatavimus tik pataiso jas, tai Tavo atveju kazko nedadare, arba neisivaizdavo padeties, bande nesigavo ir tik pabaige, kaip jiems atrodo gerai. Tai va ieskok geros siuvejos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 05 19, 22:41)
Siaip suknele tai grazi, gaila, kad netinka. As dar ieskociau kokios auksarankes, manau galima pakeisti padeti. O kodel suklysta gavosi,tai, as isivaizduoju, jie turi tas sukneles pasiutas keliu dydziu ir paskui gave ismatavimus tik pataiso jas, tai Tavo atveju kazko nedadare, arba neisivaizdavo padeties, bande nesigavo ir tik pabaige, kaip jiems atrodo gerai. Tai va ieskok geros siuvejos smile.gif

tai kad jau jos nenoriu... pati medziaga mane stambina, tai reikia kazko kito. nezinau, gal bandysiu ja parduot, kad nors kazkiek atgaut $, jei kam ji bus idomi blush2.gif
Atsakyti
merginos, ka manot apie siuos papuosaliukus: http://cgi.ebay.com/...bayphotohosting
Atsakyti
man tai per gausus tas ant kaklo, bet ziurint kokia suknele.
Atsakyti
Suknyte visiskas kuklumo ysikunijimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etute @ 2009 05 19, 19:50)

na siaip visai grazi ta suknyte 4u.gif siulyciau ir paieskot kokios geros siuvejos ir bandyt ja patvarkyt.manyciau galima kazka prisiut/isiut toje nugaroje kad graziai sueitu viskas, na o iliemenuot ja turbut be problemu butu.o siap del stambinimo nemanau kad medziaga stambina pati balta spalva jau pati is saves stambina blush2.gif tiesiog dydis ne ant taves pasiutas uztat ir stambina.viska patvarkius manau tikrai graziai viskas atrodytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dydy88 @ 2009 05 20, 11:53)
na siaip visai grazi ta suknyte 4u.gif  siulyciau ir paieskot kokios geros siuvejos ir bandyt ja patvarkyt.manyciau galima kazka prisiut/isiut toje nugaroje kad graziai sueitu viskas, na o iliemenuot ja turbut be problemu butu.o siap del stambinimo nemanau kad medziaga stambina pati balta spalva jau pati is saves stambina blush2.gif tiesiog dydis ne ant taves pasiutas uztat ir stambina.viska patvarkius manau tikrai graziai viskas atrodytu 4u.gif

niu kad as jau jos nenoriu, noriu buti pati paciausia ta diena, tad dabar kazka is jos dar gaminti... tuo labiau kad ji man dabar jau visai nepatinka verysad.gif tik gaila isleistu pinigeliu... gal bandysiu det koki skelbima ir parduot... jei kas domesis ax.gif
Atsakyti